The Amazing Spider-Man 2

x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
41,287 TOPLAM İNDİRME
1.2 GB DOSYA BOYUTU

The Amazing Spider Man-2, mobil platformlar için geliştirilen yeni örümcek adam oyunudur.

The Amazing Spider Man-2, Android’li telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz aksiyon dolu sahneler içeren bir açık dünya oyunudur. Serinin ikinci oyunu, sinema filminden uyarlanan orijinal hikaye, 3 boyutlu sinematik sahneler, gelişmiş efektler, 6 yeni kötü karakter, yeni kombo hareketler ve daha onlarca yenilikle karşımıza çıkıyor.

Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan The Amazing Spider Man-2 sürükleyici oynanışı ile birlikte milyonlara ulaştı. Örümcek Adam heyecanını mobil platforma da taşıyan başarılı oyun, çarpıcı grafik açıları ile beğenileri toplamaya devam etti. Görsel efektleri ile kısa süre içerinde beğenileri toplayan yapım ilgi görmeye devam ediyor.

The Amazing Spider Man-2 Özellikleri

  • Çarpıcı grafikler,
  • Muhteşem görsel efektler,
  • Başarılı ses efektleri,
  • Sürükleyici aksiyon sahneleri,
  • Farklı karakter ve düşman modellemeleri,

Başarılı mobil oyunların geliştiricisi Gameloft’un aksiyon türündeki oyunu The Amazing Spider Man’in ikinci oyununda Manhattan sokaklarını tehdit eden, tüm şehre korku salmış kötülerle mücadele edeceksiniz. Times Square’den Central Park’a oldukça geniş bir alanda Electro, Venom, Green Goblin ve diğer kötülerle karşılacak ve birbirinden güçlü bu kötüleri durdurmak için süper akrobatik hareketler içeren kombo hareketleri keşfetmeniz gerekecek. Bazen düşmanlarınızı etkisiz hale getirmek için bazen de yüksek binalar arasında geçiş yapmak için ağ fırlatacak, duvarlara tırmanacaksınız. Aksiyonun hiç eksik olmadığı, animasyonlarla öne çıkan bu açık dünya oyununda ilerledikçe Sembiyot Örümcek Adam, Demir Örümcek Adam, Ultimate Comics Örümcek Adam ve diğer Örümcek Adam kostümlerini kullanabileceksiniz. Çok sayıda yan görev de sizlerl bekliyor olacak.

Gerek grafiklerin, gerek seslendirmelerin, gerekse de animasyonların oldukça başarılı yansıtıldığı yeni İnanılmaz Örümcek Adam oyununu kesinlikle oynamalısınız.

The Amazing Spider Man-2 APK İndir

Örümcek Adam heyecanını Android ve iOS platformuna getiren başarılı oyun, milyonlarca kez indirildi. Milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam edilen yapım, düzenli olarak da güncellemeler alıyor.

 

Erkan Calp

The Amazing Spider-Man 2

x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
27,347 TOPLAM İNDİRME

The Amazing Spider-Man 2, hareketli sahnelerin hiç eksik olmadığı 3 boyutlu açık dünya oyunudur.

The Amazing Spider-Man 2, hikayesi ve oynanışı ile milyonlarca oyuncu tarafından beğeni kazanan Örümcek Adam serisinin ikinci oyunudur. Manhattan’ın sokaklarını sarmış kötülerle mücadele ettiğimiz oyun filmle aynı hikayeyi izliyor.

Gameloft’un mobil platformlar için sunduğu resmi The Amazing Spider-Man 2 oyunu, bir önceki oyunda göre oldukça önemli iyileştirmeler içeriyor. Grafik, animasyon ve seslerin daha ön plana çıkartıldığı oyunda Örümcek Adam olarak aralarında Electro, Venom, Avcı Kraven ve Green Goblin’in de bulunduğu 6 efsanevi kötü ile başa çıkmaya çalışıyoruz. Times Square’den Central Park’a oldukça geniş bir alanda binalar arası sallanıyor, duvarlara tırmanıyoruz. Çok sayıda yan görev de içeren oyunda Sembiyot Örümcek Adam, Demir Örümcek Adam, Ultimate Comics Örümcek Adam gibi diğer Örümcek Adam kostümlerini de kullanabiliyoruz. Ayrıca keşfedeceğimiz çok sayıda akrobatik hareketler ve kombolar bulunuyor.

Filmden uyarlanan orijinal bir hikaye ile karşımıza çıkan The Amazing Spider-Man 2’de karakter seslendirmeleri, 3 boyutlu sinematik sahneler ve animasyonlar oldukça başarılı. Oyunu oynadığınızda farkedeceğiniz bir yenilik te kontroller olacak. Geliştirilmiş kontrolleri kullanarak düşmanlarınıza acı veren kombolar yapabiliyorsunuz.

The Amazing Spider-Man 2, iOS 7 yüklü iPhone ve iPad’inizde akıcı bir şekilde oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir açık dünya oyunu. Birçok yenilik ve iyileştirme içeren bu oyuna kesinlikle göz atmalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Amazing Spider-Man

    The Amazing Spider-Man'i muhteşem grafikleriyle artık Android işletim sistemi yüklü cihazınızda oynayabilirsiniz.
  • Amazing Spider-Man 3D Live WP

    Amazing Spider-Man 3D Live WP, vizyona girecek İnanılmaz Örümcek Adam filmine ait canlı ve kalite bir duvar kağıdıdır.
  • Spider Man APK

    Spider Man APK, çizgi roman stili görselleri ile dikkat çeken yepyeni Örümcek Adam oyunudur. Marvel Spider Man Unlimited Türkçe dil seçeneğiyle sizlerle!
  • Spider Fighting: Hero Game APK

    Spider Fighting: Hero Game APK'da, şehirdeki suçlulara karşı mücadele verin ve örümcek adam olarak binaların arasında gezinin.
  • Dan The Man

    Dan The Man mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • The Amazing Blob

    The Amazing Blob, son zamanların popüler top yeme oyunu Agar.io'dan esinlenerek geliştirilen ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • Mega Man 2

    Mega Man 2 Mobile, Capcom'un imzasını taşıyan klasik aksiyon platform oyunu.
  • Amazing Soldier 3D

    Amazing Soldier 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.