The Boomerang Trail

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
233 TOPLAM İNDİRME

The Boomerang Trail, bumerangımızı kullanarak puanları toplamaya çalıştığımız eğlenceli bir beceri oyunu.

Android tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bağımlılık yaratan bir beceri oyunu arıyorsanız The Boomerang Trail aradığınız oyun olabilir. Minimal yapısıyla dikkat çeken oyunda ilginç bir temaya yer verilmiş.

The Boomerang Trail'deki amacımız bölümlere belli bir düzen içerisinde serpiştirilmiş olan puanları bumerangımızı kullanarak toplamak. Bu görevi yerine getirebilmek için elimizdeki bumerangları akılcı bir şekilde fırlatmamız gerekiyor. Birçok bölümde toplamamız gereken puanların etrafında engeller yer alıyor. Sınırlı sayıda bumerang verildiği için eksik yıldız bırakmamak adına fırlatış rotamızı dikkatli bir şekilde seçmeliyiz.

Bu tarz beceri oyunlarında görmeye alıştığımız gibi ilk birkaç bölüm alıştırma havasında ilerliyor. Dinamiklere alıştıktan sonra karşımıza çıkan bölümler tüm nişancılık becerilerimizi test edecek türden. Grafik olarak çok ileri bir seviyede yer almasa da bu kategoride yer alan bir oyundan beklediğimiz kaliteyi rahatlıkla yakalıyor.

Genel olarak keyifli bir beceri oyunu olarak dikkat çeken The Boomerang Trail, her yaştan oyunseverin keyifle oynayabileceği türden bir yapım.

Emircan Erdoğan

The Boomerang Trail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

The Boomerang Trail, iOS cihazları üzerinde oynayabilecekleri keyifli bir bulmaca oyunu arayan herkesin denemesi gereken yapımlar arasında.

The Boomerang Trail hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Avusturalya'nın kültürel öğeleri üzerine kurulu olan bu oyunda bölümlere serpiştirilmiş olan puanları bumerangımızı kullanarak toplamaya çalışıyoruz.

Tahmin ettiğiniz gibi bunu gerçekleştirmek çok da kolay olmuyor. İlk birkaç bölüm oyunseverleri oyuna ısındırmak için kolay bir yapıda sunuluyor. Hamlığımızı attıktan ve oyun dinamiklerine alıştıktan sonra karşımıza çıkan bölümler adeta tüm nişan alma becerilerimizi sınıyor. Nişan almak için bumerangı tutup çekmek ve yönünü ayarlamak yetiyor. Bu bağlamda oyunun kontrol mekanizmasının son derece iyi çalıştığını söyleyebilirim.

Bazı bölümlerde karşımıza engeller konuyor. Bumerangımızı bu engellerin etrafından dolaştırarak puanları toplamamız gerekiyor. Elimizde sınırlı sayıda bumerang olduğu için atışlarımızı çok iyi bir şekilde planlamalıyız. Bumeranglarımız bittikten sonra bölümde hala toplanmamış puan varsa yapacağımız tek şey o bölüme baştan başlamak.

20 farklı bölüm sunulan The Boomerang Trail, beceri oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Oregon Trail: Settler

    Android The Oregon Trail: Settler oyununda kendi yaşam alanınızı kurarak hayal gücünüzün sınırlarını zorlayın.
  • The Trail

    The Trail, özgürce bir yolculuk sırasında karşınıza çıkan görevleri yapmanızı ve sağ kalmanızı amaçlayan bir simülasyon oyunu.
  • Whale Trail Frenzy

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunudur.
  • Boomerang

    Android telefon ve tabletleriniz için alternatif bir Gmail uygulaması arıyorsanız Boomerang kesinlikle hoşunuza gidecektir.
  • Boomerang All Stars

    Boomerang All Stars Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen son derece eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Boomerang from Instagram

    Boomerang from Instagram, fotoğraflarınızı ileri - geri döngülü mini videolara çevirebileceğiniz bir Android uygulaması.
  • Boomerang Notifications

    Boomerang Notifications, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde kullanılabilecek bir bildirim kayıt etme ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Andor's Trail

    Hazine arayışına girerek macera dolu anlar yaşayacağınız benzersiz bir rol oyunudur.