THE DEAD: Chapter One

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME

THE DEAD: Chapter One aksiyon dolu bir mobil oyundur

THE DEAD: Chapter One içerisinde bolca aksiyon içeren FPS yapısında bir mobil zombi oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir FPS oyunu olan THE DEAD: Chapter One'da küçük bir ailenin hayatta kalma mücadelesine tanık oluyoruz. Zombiler ortaya çıkmaya başladığında şehirdeki evlerinde bir süre saklanmaya çalışan ailemiz sayıları gittikçe artan zombilerin şehri tamamen istila etmesi sonucu şehirden kaçmak ve güvenli bir sığınak aramak zorunda kalmıştır. Bu nedenden ötürü kırsal alana doğru yol alan ailemiz sığınmak için bir kulubeyi tercih etmiştir. Fakat zombiler kısa bir süre sonra buraya da ulaşmıştır. Artık kahramanımızın yapması gereken şey ne olursa olsun ailesini korumaktır. Biz de oyuna bu noktada dahil oluyoruz ve aksiyonun içerisine dalıyoruz.

THE DEAD: Chapter One'da kahramanımız zombilerle mücadele etmek için farklı silahlar kullanıyor. Sıradan zombilerin yanında bölüm sonu canavarları bize bolca heyecan sunuyor. Grafiklerinin başarılı olduğunu söyleyebileceğimiz oyun ses efektlerinde de aynı kaliteyi korumakta.

Eğer FPS oyunlarını seviyorsanız THE DEAD: Chapter One hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

THE DEAD: Chapter One

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

THE DEAD: Chapter One bolca aksiyon ve gerilim içeren bir mobil oyun

THE DEAD: Chapter One heyecan dolu anlar yaşayabileceğiniz FPS türünde bir mobil zombi oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir FPS oyunu olan THE DEAD: Chapter One'da ailesini korumaya çalışan bir kahramana yardımcı oluyoruz. Yaşayan ölülerin sokakları istila etmesiyle ailemiz şehirdeki evlerinden kaçmak zorunda kalmış ve sığınacak güvenli bir yer aramaya başlamışlardır. Bu arayışları onları dağlık alandaki bir kulubeye taşımıştır; fakat sayıları gittikçe artan yaşayan ölüler şehirden çıkarak buraya da gelmişlerdir. Artık bize düşen görev ne pahasına olursa olsun ailemizi korumaktır.

THE DEAD: Chapter One'da kahramanımızı birinci şahıs bakış açısından kontrol ediyoruz ve karşımıza çıkan zombilere ateş ederek onları yok etmeye çalışıyoruz. Zombilerin kafalarına hedef aldığımızda daha yüksek hasar vermekteyiz. Oyunda ilerledikçe bize saldıran zombilerin sayısı da artıyor ve oyun daha da çok heyecan ve gerilim sunuyor.

THE DEAD: Chapter One'da zombilerle savaşabilmek için farklı türde silahlar kullanabilmekteyiz. Oyunda bizi kuvvetli bölüm sonu canavarı savaşları da beklemekte. Bu zorlu karşılaşmalarda oyun daha zorlu bir hale geliyor ve tansiyon artıyor. Göze hoş görünen grafiklerle donatılmış THE DEAD: Chapter One eğer zombi oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead APK

    The Walking Dead APK, Robert Kirkman'in ödüllü serisi ile aynı evrende geçen sürükleyici bir macera oyunu. The Walking Dead 1. bölümü ücretsiz oynanabilir!
  • THE DEAD: Beginning

    THE DEAD: Beginning heyecan, adrenalin ve aksiyon dolu bir mobil FPS oyunudur
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Poppy Playtime - Chapter 1 APK

    Aksiyon ve macera oyunu olarak adından söz ettiren Poppy Playtime Chapter 1 APK milyonlara ulaşmaya devam ediyor.
  • Poppy Playtime - Chapter 3 APK

    Yeni bölümüyle karşımıza çıkan Poppy Playtime Chapter 3 APK'da, fabrikadaki olayları çözün ve yaratıklara karşı hayatta kalmaya çalışın!
  • The House of the Dead: Overkill - LR

    The House of the Dead: Overkill - LR heyecanlı bir FPS oyunudur.
  • Poppy Playtime - Chapter 2 APK

    Mobil oyuncuları karanlık bir dünyaya götüren Poppy Playtime Chapter 2, gerilim dolu anlara ev sahipliği yapıyor.
  • Land of the Dead

    Land of the Dead oldukça eğlenceli bir Android oyunudur