The Deadshot

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

The Deadshot'da heyecan dolu bir macera bizi bekliyor

The Deadshot Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerimizde oynayabileceğimiz heyecan dolu bir sniper oyunudur. 

The Deadshot'da bütün olaylar ters giden bir biyolojik deney sonucu ortaya çıkıyor. Bir bilim adamı tarafından yürütülen bir çalışma kapsamında virüslerin genetik özellikleriyle oynanarak insanlar üzerinde bu değişimin sonuçları test edilmektedir. Fakat işler bir anda ters gitmeye başlıyor ve denek olan insanlar birden bilinçlerini yitirmeye, kontrolsüzce etrafa saldıran etobur canavarlara dönüşmeye başlıyor. Zombiler yavaş yavaş şehirde yaygınlaşmaya başlarken bize düşen görev masum insanları korumak için savunma hatlarını korumak ve zombilerin güvenli bölgelere girmesini engellemektir. Bu iş için sniper tüfeğimizi kullanıyoruz ve keskin nişancılık yeteneklerimizi kullanarak zombilere geçit vermiyoruz.

The Deadshot'da temel amacımız her turda üzerimize akın akın gelen zombileri öldürmek. Ne kadar çok zombi öldürürsek şehir o kadar güvende oluyor ve o kadar yüksek puan kazanıyoruz. Hareket eden zombiler işimizi zorlaştırıyor ve oyunda ilerledikçe farklı zombi türleriyle karşılaşıyoruz. Zombilerin kafasına hedef aldığımızda ve isabet ettirdiğimizde ekstra ödüller kazanmaktayız.

The Deadshot oynanışıyla öne çıkan heyecan ve adrenalin dolu bir zombi oyunu.

Can Erdil Şentürk

The Deadshot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

The Deadshot'ta keskin nişancılık yeteneklerimizi test ediyoruz

The Deadshot iOS işletim sistemlerine sahip iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir sniper oyunudur.

The Deadshot'ta herşey ters giden bir laboratuvar deneyiyle başlıyor. Genetik olarak değiştirilmiş virüsler üzerinde araştırma yapan bir bilim adamının çalışmaları insanlar üzerinde beklenmeyen sonuçlar doğurmuş, bu deneyde kullanılan modifiye edilmiş virüs insanların bilinçsiz etoburlara dönüşmesine neden olmuştur. Sonuçta sokaklarda yüzlerce zombi kontrolsüz bir şekilde dolanarak insanlara saldırmaya başlamıştır. Bize düşen görev keskin nişancı ya da diğer adıyla sniper tüfeğimizi alarak zombilerin şehri ele geçirmesini önlemektir.

The Deadshot hızlı ve heyecan dolu bir oyun yapısına sahip. Oyundaki temel görevimiz her turda öldürebildiğimiz kadar çok zombiyi öldürmek ve zombilerin güvenli noktaya girmesini engellemektir. Hareket eden zombiler bu işi zorlaştırırken nişancılık yeteneklerimizi konuşturmalıyız. Oyunda ilerledikçe yeni zombi türleriyle karşılaşmaktayız. Zombilerin kafalarına ateş ettiğimizde ve isabet ettirdiğimizde ek ödüller kazanmaktayız. Zombi akınlarını savuşturmak oyunda ilerledikçe daha yoğun bir çaba ve nişancılık yeteneği gerektiriyor: bu nedenle oyun giderek daha heyecanlı hale gelmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hold the Door, Defend the Throne

    Hold the Door, Defend the Throne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Invincible: Guarding the Globe APK

    Heyecan verici çatışmaları içerisinde barındıran Invincible: Guarding the Globe APK, çizgi roman serisine dayanan mobil aksiyon RPG oyunudur.
  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Whack the Boss

    Whack the Boss mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Super Smash the Office

    Super Smash the Office mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Cave

    The Cave, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve bir mağaranın derinliklerinde geçen aksiyon oyunudur.