The Elder Scrolls Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
217 TOPLAM İNDİRME
7.15 MB DOSYA BOYUTU

The Elder Scrolls Legends ücretsiz olarak oyanaybileceğiniz bir online kart oyunudur

The Elder Scrolls Legends eğer Hearthstone benzeri online kart oyunlarından hoşlanıyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir oyun.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kart oyunu olan The Elder Scrolls Legends, yıllardır bilgisayarlarımızda ve oyun konsollarımızda oynadığımız en başarılı rol yapma oyunu serilerinden olan Elder Scrolls'un zengin mirasını devralıyor ve bize bu mirası kart savaşları şeklinde sunuyor. Oyunda temel olarak Elder Scrolls evrenindeki karakterleri, yaratıkları ve evrenin zengin hikayesini keşfedebiliyoruz. Oyuna başlarken kendi kart destemizi oluşturuyoruz ve rakiplerimizle taktiksel kart savaşları yapıyoruz.

The Elder Scrolls Legends stratejik bir oyun yapısına sahip. Oyunda kartlarımızı oynarken rakibimizin hamlelerini de izlememiz ve bu hamlelere göre kartlarımızı seçmemiz gerekiyor. Oyunda sahip olduğumuz kartlar farklı istatistiklere ve yeteneklere sahipler. Daha güçlü kartları kullanabileceğimiz gibi çeşitli kartlarla diğer kartlarımızın gücünü de artırabiliyoruz.

The Elder Scrolls Legends'ı yüklemek için şu adımları izlemeniz gerekiyor:

The Elder Scrolls Legends Nasıl Yüklenir:

- İndirme bağlantımızı kullanarak Bethesda.net Launcher'ı yükleyin.

- Bethesda.net Launcher yüklendikten sonra programı çalıştırın, Program açılınca kendinize bir hesap yaratın veya mevcut hesabınızla giriş yapın

- Bethesda.net Launcher üzerinde ilk önce aşağıdaki resimde işaretlediğimiz sol köşedeki The Elder Scrolls Legends simgesine tıklayın. Sonrasında Install tuşuna tıklayarak oyunu indirmeye başlayın:

Can Erdil Şentürk

The Elder Scrolls Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

The Elder Scrolls Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur

The Elder Scrolls Legends eğer Elder Scolls oyunlarını seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz online altyapıya sahip bir kart oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan The Elder Scrolls Legends, PC ve iOS platformlarına çıkış yaptıktan sonra nihayet Android'e de geldi. The Elder Scrolls Legends bize kendi kart destemizi oluşturarak rakiplerimizle stratejik kart savaşları yapma imkanı veriyor. Oyunda farklı oyun modları yer almakta. Dilerseniz oyunu tek başınıza hikaye modunda oynayabiliyorsunuz. Bu modda rakiplerinizi yenerek yeni kartların kilidini açabiliyorsunuz.

The Elder Scrolls Legends'ın online oyun modunda ise yapay zeka yerine gerçek rakipler karşımıza çıkıyor ve heyecan yükseliyor. Dilerseniz arkadaşlarınıza, dilerseniz diğer oyunculara karşı kart destenizin gücünü sınayabiliyorsunuz.

The Elder Scrolls Legends bize sahip olduğumuz kartları geliştirme imkanı da veriyor. Maçları kazandıkça belli kartları daha güçlü hale getirebilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

The Elder Scrolls Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
1.1 GB DOSYA BOYUTU

The Elder Scrolls Legends mobil cihazlarınızda onyayabileceğiniz bir online kart oyunudur

The Elder Scrolls Legends, Skyrim gibi rol yapma oyunlarıyla tanıdığımız Elder Scrolls sersinin online altyapıya sahip mobil kart oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan The Elder Scrolls Legends, The Elder Scrolls'un zengin hikaye mirasını taşıyor. Oyunun senaryo modunda oyuncular kendi kahramanlarını ve efsanelerini yaratmaya çalışıyorlar. Bu modda arenalara çıkarak kahramanlarımızla kendimizi göstermeye çalışıyoruz ve yeni kartların kilidini açmak için çabalıyoruz. Temel amacımız ise en güçlü kart destesini oluşturarak rakiplerimizi taktiksel savaşlarda mağlup etmek.

The Elder Scrolls Legends'daki kartlar Elder Scrolls evreninde yer alan kahramanları ve farklı yaratıkları temsil etmekteler. Oyuncular karşılaşmaları kazandıkça sahip oldukları kartları geliştirip güçlendirebiliyorlar. Oyunun online modunda ise kartlarımızın gerçek gücünü test edebiliyor, rütbe tabanlı maçlara çıkarak diğer oyuncularla kart destelerimizi savaştırabiliyoruz.

The Elder Scrolls Legends, eğer Elder Scrolls oyunlarını oynadıysanız kaçırmamanız gereken bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Elder Scrolls: Arena

    Nostaljiye hazır mısınız? The Elder Scrolls: Arena ile kendinizi 1994 yılına ışınlayın.
  • The Elder Scrolls III: Morrowind

    The Elder Scrolls III: Morrowind ile bambaşka bir RPG tecrübesi sizi bekliyor. İlk 3 boyutlu The Elder Scrolls oyunu olan Morrowind’i hemen oynamaya başlayın.
  • The Elder Scrolls II: Daggerfall

    The Elder Scrolls II: Daggerfall ile benzersiz bir rol yapma oyunu tecrübesi edinin. Retro RPG severlerin bayıldığı bu oyunu kaçırmayın.
  • The Elder Scrolls Online

    The Elder Scrolls Online, rol yapma oyunlarının efsanelerinden Elder Scrolls'un online versiyonudur
  • The Elder Scrolls Online - Morrowind

    The Elder Scrolls Online - Morrowind, resmi The Elder Scrolls Online genişleme paketidir
  • The Elder Scrolls IV: Oblivion

    The Elder Scrolls IV: Oblivion zengin bir içeriğe sahip olan bir rol yapma oyunudur
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

    The Elder Scrolls V: Skyrim açık dünya tabanlı bir rol yapma oyunudur
  • The Elder Scrolls 5: Skyrim Türkçe Yama

    The Elder Scrolls 5: Skyrim için hazırlanan Türkçe yaması ile oyundaki tüm içerikleri Türkçe olarak okuyabilirsiniz.