The Escapists

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
253 TOPLAM İNDİRME

The Escapists, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hapisten kaçış oyunudur.

The Escapists, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hapishaneden kaçma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Son derece eğlenceli işlerin döndüğü oyunda özgür olmaya çalışıyorsunuz.

Steam üzerinden milyonlarca satan The Escapists'in mobil sürümünde de macera kaldığı yerden devam ediyor. Son derece eğlenceli bir oyun olan The Escapists'de hapishaneden kaçarak özgür kalma peşinde koşuyorsunuz. Çok iyi korunan bir hapishaneden kaçmaya ve duvarları aşmaya çalışıyorsunuz. Dilerseniz tünel kazabilir, dilerseniz gardiyan kılığına girebilir dilerseniz de hapishaneyi havaya uçurabilirsiniz. Oyunda yapmanız gereken tek şey kaçmak. Cesur olmanızı gerektiren oyunda aynı zamanda hayatta kalmanız da gerekiyor. Ufak bir craft sistemine de sahip olan oyunda kendi silahlarınızı yapabiliyor ve kullanabiliyorsunuz. Gardiyanları atlatmak için her türlü girişimi denemelisiniz. Şüpheli davranışlardan uzak durmalı ve dikkat çekmemelisiniz. Harika bir kaçış oyunu olan The Escapists'i mutlaka denemelisiniz.

Oldukça eğlenceli bir kurguya sahip olan The Escapists'de pixel tarzı grafikler ve etkileyici sesler yer alıyor. Koaly bir de oynanışa sahip olan oyunda işiniz oldukça zor. Becerilerinizi ortaya sermeli ve hapisten kaçmalısınız. The Escapists sizleri bekliyor.

The Escapists oyununu Android cihazlarınıza 14 TL karşılığında indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

The Escapists

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
310 MB DOSYA BOYUTU

The Escapists, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hapisten kaçış oyunudur.

The Escapists, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir kaçma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Eğlenceli bir kurguya sahip olan oyunda hapishaneden kaçmaya çalışıyoruz.

Aksiyon ve macera dolu bir kaçış oyunu olarak karşımıza çıkan The Escapists, dikkatli olmayı gerektiren bir oyundur. Oyunda hapisten kaçmaya ve özgür olmaya çalışıyoruz. Son derece eğlenceli olan oyunda işiniz oldukça zor. Gardiyanlar atlatmalı ve özgür olmalısınız. Oyunda tünel kazabiliyor, gardiyanların kılığına girebiliyor ve aynı zamanda hapishaneyi havaya uçurabiliyorsunuz. Oldukça zevkli bir deneyim sunan oyunda tek yapmanız gereken kaçmak. Hayatta kalmak için mücadele verdiğiniz oyunda yakalanmadan ilerlemeli ve farklı platformları başarıyla geçmelisiniz. Ayrıca oyunda yer alan craft sistemiyle de kendi silahlarınızı inşa edebiliyorsunuz. Aksiyon ve mücadele gerektiren The Escapists'i mutlaka denemelisiniz.

Şüpheli davranışlardan uzak durmanızı gerektiren oyunda çok eğleniyorsunuz. Etkileyici bir atmosferde geçen oyunda sürükleyicilik oldukça fazla bir şekilde karşımıza çıkıyor. İşinizin bir hayli zor olduğu oyunda becerilerinizi de ortaya koymalısınız. The Escapists oyunu sizleri bekliyor.

The Escapists oyununu iOS cihazlarınıza 3,99 Dolar karşılığında indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hold the Door, Defend the Throne

    Hold the Door, Defend the Throne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Invincible: Guarding the Globe APK

    Heyecan verici çatışmaları içerisinde barındıran Invincible: Guarding the Globe APK, çizgi roman serisine dayanan mobil aksiyon RPG oyunudur.
  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Whack the Boss

    Whack the Boss mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Cave

    The Cave, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve bir mağaranın derinliklerinde geçen aksiyon oyunudur.
  • THE DEAD: Beginning

    THE DEAD: Beginning heyecan, adrenalin ve aksiyon dolu bir mobil FPS oyunudur