The Executive

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME

The Executive mobil cihazlarınızla oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

The Executive ilginç bir hikayeye sahip olan ve güzel grafiklerle süslenmiş bir mobil dövüş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan The Executive'de ana kahramanımız büyük bir şirketin CEO'su. Oyunun hikayesi CEO'muzun şirketinin kurt adamlar tarafından saldırıya uğramasıyla başlıyor. Bu saldırı üzerine kahramanımız çalışanlarını korumak ve canavarların elinden kurtarmak amacıyla harekete geçiyor, biz de ona bu tehlikeli macerasında eşlik ediyoruz ve heyecana ortak oluyoruz.

The Executive'de kombolara ve doğru zamanlamayı yakalamaya dayalı bir dövüş sistemi mevcut. Oyun boyunca kurt adamların yanısıra farklı canavarlarla da karşılaşıp dövüşmekteyiz. Bu dövüşlerde bir yandan tekmelerimizi ve yumruklarımızı kullanırken diğer yandan düşmanımızın saldırılarına karşı tetikte olmalı ve onlar saldırdığında korunmalıyız. Oyun boyunca kahramanımızın özel yeteneklerini de kullanarak alevli tekmeler, mızrağa dönüşen yumruklar gibi saldırılarla düşmanlarımıza büyük hasar verebiliyoruz. 

The Executive iöerisinde platform oyunu öğeleri de serpiştirilmiş. 2 boyutlu grafiklere sahip olan The Executive genel olarak tatmin edici bir kalite sunuyor.

Can Erdil Şentürk

The Executive

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

The Executive oyununda size ait olan maden şirketini geliştirmeniz ve çeşitli etaplarda bulunan yaratıklarla dövüşmeniz gerekiyor.

The Executive, iOS platformu için yayınlanan yani iPad ve iPhone cihazlarınızdan oynayabileceğiniz güzel bir macera oyunu. Ücretli olarak satışa sunulan bu oyun fiyatını hak eden muhteşem performansının yanı sıra size eğlenceli dakikalar sunuyor.

The Executive oyununda kendinize ait bir maden şirketiniz bulunuyor ve bu şirkette en alt seviyeden başlayarak patron olma yolunda ilerliyorsunuz. Tabii şirket sizin olabilir ama oyunun kuralları gereği her geliştirmeyi zamanla yapabiliyor ve ancak belirli bir süreden sonra patron olabiliyorsunuz. 

Oyundaki göreviniz ise oldukça zorlu olan etaplarda karşınıza çıkan yaratıkları yara almadan öldürmek. Öldürdüğünüz her yaratık için para ödülü alıyorsunuz ve para ise sizin The Executive oyunundaki en önemli ihtiyacınız. Kazandığınız parayla birlikte savaşçı kahramanınızın özelliklerini güçlendirebiliyor veya şirketinize yatırım yapabiliyorsunuz. Ne yalan söyleyelim kendinizi güç, hız ve savunma bakımından güçlendirmek için oldukça fazla paraya ihtiyacınız var. Para kazanmak içinse yaratıkları öldürmenin dışında şirketinize yatırım yapmanız gerekiyor. Yani gerçek hayatta olduğu gibi ne kadar çok yatırım yaparsanız o kadar çok para kazanıyorsunuz. Şirketinize yatırım yaparken madenci, kimyager, dinamitçi ve araştırmacı gibi işçilerden almanız gerekiyor. Bunlar sizin için çalışıyor ve her yeni levelde daha fazla maaş istiyorlar. Bu giderleri karşılamak için sürekli yaratıklarla savaşmalı ve oldukça zorlu olan bölümleri geçmeniz gerekiyor. Yani bir patron olarak sorumluluklarınız  bir hayli fazla.

The Executive oyunu takım elbise giyen kahramanınızla birlikte yaratıklarla dolu, bol aksiyonlu bir maceraya sizleri davet ediyor. Şimdiden iyi eğlenceler!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hold the Door, Defend the Throne

    Hold the Door, Defend the Throne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Invincible: Guarding the Globe APK

    Heyecan verici çatışmaları içerisinde barındıran Invincible: Guarding the Globe APK, çizgi roman serisine dayanan mobil aksiyon RPG oyunudur.
  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Whack the Boss

    Whack the Boss mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Cave

    The Cave, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve bir mağaranın derinliklerinde geçen aksiyon oyunudur.
  • THE DEAD: Beginning

    THE DEAD: Beginning heyecan, adrenalin ve aksiyon dolu bir mobil FPS oyunudur