The First Berserker: Khazan

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
58.59 GB DOSYA BOYUTU

The First Berserker: Khazan ile karanlık bir dünyaya adım atın.

Neople tarafından geliştirilen ve NEXON tarafından yayınlanan The First Berserker: Khazan için henüz bir çıkış tarihi paylaşılmadı. Muhteşem gözüken bir oyun olan The First Berserker: Khazan Soulslike bir oyuna benziyor. Son derece karanlık ve vahşi bir atmosferi olan The First Berserker: Khazan’da son derece iyi kurgulanmış bir dövüş sistemi de bizleri bekliyor.

The First Berserker: Khazan’ın yayınladığı fragmanlarda pek çok farklı bölüm sonu canavarı ile olan mücadelemizi görüyoruz. Pek çok soulslike hayranının ağzını açık bırakacak dövüş sahneleri ile donatılmış olan bu oyunda bizleri iyi bir hikaye ve çok sağlam bir oynanış bekliyor.

Yapımcı ekip pek çok yerde oyunun “hardcore” bir yapım olduğunun altını çiziyor. Çılgın hack and slash tarzını hardcore aksiyonla harmanlayarak sunan bu ekip, oyunun aksiyon kısmını sürekli vurguluyor. Yani bizleri bol aksiyonlu, karanlık ve vahşi bir oyun bekliyor diyebiliriz.

Eğer soulslike, hack and slash ve Berserk gibi animeleri seviyorsanız The First Berserker: Khazan’a muhakkak bir göz atın.

The First Berserker: Khazan İndir

The First Berserker: Khazan indirilmeye açık değil ancak oyunun Steam sayfasına giderek The First Berserker: Khazan’ı istek listenize ekleyebilirsiniz.

The First Berserker: Khazan Sistem Gereksinimleri

The First Berserker: Khazan için henüz sistem gereksinimleri açıklanmadı.
 

Kemal Tavus

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon's Dogma 2

    Dragon's Dogma 2, gelişmiş grafikleri ve ilk oyuna göre dört kat daha büyük olan haritasıyla birlikte oyuncularla buluştu.
  • Sea of Stars

    Sea of Stars ile nostaljinin dibini yaşayın. Klasiklerden ilham alınarak geliştirilmiş olan Sea of Stars RPG severleri memnun edecek bir yapım.
  • Warhammer 40,000: Rogue Trader

    Klasikleşmiş RPG ve sıra tabanlı bir Warhammer 40K oyununa daha ne dersiniz? O zaman Warhammer 40,000: Rogue Trader tam size göre.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • Hades

    Hades Steam'de! 2020'nin en iyi PC oyunları arasında gösterilen Hades, Supergiant Games imzalı aksiyon rpg oyunu.
  • The First Descendant

    2024 yılı içerisinde çıkış yapacak olan The First Descendant, ücretsiz bir üçüncü şahıs RPG oyunudur.
  • No Rest for the Wicked

    No Rest for the Wicked ile fantastik bir ARPG deneyimine hazırlanın.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.