The Frumbers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Meyveleri ve sayıları bir araya getiren ücretsiz bir sonsuz koşu oyunu arıyorsanız The Frumbers denemeye değer!

Orijinal bir mobil oyun olan The Frumbers, Fruit (meyve) ve Numbers (sayılar) kelimelerini bir araya getirerek oluşturduğu kompozisyonu oyun mekaniğine de katıyor. Yüzeyden bakınca Android için çıkmış birçok sonsuz koşu oyunu ile aynı görünüme sahip olan oyun, işin içine biraz matematik de katıyor. Artı işaretlerini topladığınız oyunda meyvelerinizin sayısı artarken eksi ile bu durum tersine işliyor.

Portakal veya çilek ile sembolleştirien 0 rakamına denk gelmeniz durumunda tamamen başta başladığınız duruma geliyorsunuz. Oyun içerisinde sizi güçlendirmeye yarayan uygulama içi satın alma seçenekleri var ama kuru bir oyun tarzıyla da istediğiniz noktalara ulaşabileceğiniz için sabır ile paranızı korumuş olacaksınız.

Her şeyin bir sonucu olarak atfedilen seçilmiş bir karakteri oynadığınız bu oyunda domatesler üstünüze eksiler yağdırıyor. Frumbers oyununun dünyasında yapmanız gereken tek şey sıfır durumuna düşmemek. Bal kabaklarından uzak durmanız gerekiyor. Öte yandan her sonsuz koşu oyununda olduğu gibi tuzaklara karşı da tetikte olmalısınız.

Alper Çetiner

The Frumbers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Meyveleri ve sayıları bir araya getiren ücretsiz bir sonsuz koşu oyunu arıyorsanız The Frumbers denemeye değer!

Gün geçmiyor ki iOS cihazınız için farklı bir oyun çıkmasın. İşte The Frumbers da Fruit (meyve) ve Numbers (sayılar) kelimelerini bir araya getiren bir oyun. Dışardan ilk baktığınızda oyun sade bir sonsuz koşu oyununa benzeyecektir. Ne var ki işin içine enteresan bir matematik dinamiği giriyor. Artı işaretlerini topladığınız oyunda sizi takp eden meyvelerinizin sayısı artarken eksi ile bu durum tersine dönüyor.

Portakal ve çilek gibi meyveler 0 rakamını temsil ederken buraya toslamanız durumunda tüm meyvelerinizi yitiriyorsunuz. Elbette bu istemeyeceğiniz türden bir durum. Oyunda sizi güçlü kılacak uygulama içi satın alma seçenekleri sunuluyor olsa da sabırlı bir oyunsever para ödemeden de bu özelliklere kavuşabiliyor.

Her şeyin mutlak sonucu olan seçilmiş bir kahramanı oynadığınız bu oyunda sonsuz koşu oyunlarında olduğu gibi engellere takılmamanız gerekiyorken ek olarak etrafta olan matematik sembollerine de dikkat etmeniz gerekiyor. iPhone ve iPad cihazlarının her birinde sorunsuz çalışan oyun tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hold the Door, Defend the Throne

    Hold the Door, Defend the Throne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Invincible: Guarding the Globe APK

    Heyecan verici çatışmaları içerisinde barındıran Invincible: Guarding the Globe APK, çizgi roman serisine dayanan mobil aksiyon RPG oyunudur.
  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • The Cave

    The Cave, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve bir mağaranın derinliklerinde geçen aksiyon oyunudur.
  • THE DEAD: Beginning

    THE DEAD: Beginning heyecan, adrenalin ve aksiyon dolu bir mobil FPS oyunudur
  • THE DEAD: Chapter One

    THE DEAD: Chapter One aksiyon dolu bir mobil oyundur