The Great Martian War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME

The Great Martian War, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça farklı bir konuya sahip olan ücretsiz bir koşma oyunudur.

The Great Martian War, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri savaş teması içerisinde işlenmiş olan oldukça sürükleyici ve aksiyon dolu bir koşma oyunudur.

1913 yılında geçen oyunda, Dünya Marslılar tarafından işgal altındadır ve yeryüzü adeta bir cehenneme dönmüştür. Her yerde Marslı askerler, robotlar, çatışmalar, havanlar, toplar. Kanın gövdeyi götürdüğü topraklarda Gus Lafonde adlı keşif askerini yöneteceğimiz oyunda tek amacımız koşabildiğimiz en uzun mesafeyi koşarak çevreyi keşfetmek ve düşmanların zayıf yönleri hakkında bilgi toplamaya çalışmak.

Tüm insanoğlunun geleceğinin bizim omuzlarımıza yüklendiği oyun, sonu gelmeyen klasik bir koşma oyunu olsa da işlenen farklı tema The Great Martian War'a çok daha farklı bir hava katıyor. Karşımıza çıkan engelleri atlatmaya çalışacağımız, düşman robotlarından ve askerlerinden kaçacağımız ve karşımıza çıkan malzemeleri toplayarak karakterimizi geliştireceğimiz oyun çok akıcı ve sürükleyici.

Savaş sahasında koşmak hiç de kolay olmayacak çünkü bizleri bekleyen sinsice yerleştirilmiş kara mayınları, düştüğü yerlerde devasa kraterler açan havan topları, büyük tanklar ve Mars savaş makineleri var.

Ya Marslılar savaşın galibi olarak Dünya'yı yok edecek ya da insan ırkı sizin çabalarınız sayesinde düşmanların zayıf noktalarını bularak Dünya'yı işgalden kurtaracak. Dünya'nın kurtuluşu sizin ellerinizde! Bu görevi başarıyla yerine getirebilecek misiniz?

The Great Martian War Özellikleri:

  • Sonu gelmeyen heyecan ve aksiyon dolu bir oynanış
  • Etkileyici 3 boyutlu grafikler ve sizi tamemen oyuna bağlayacak gerçekçi ses efektleri
  • Oyun içi başarım sistemi sayesinde farklı başarımları tamamlama şansı
  • Dinamik içerikler sayesinde sürekli olarak yenilenen özellikler
  • Güçlendiriciler sayesinde yönetebileceğimiz karakteri geliştirebilme
  • ve çok daha fazlası
Can Çevrim

The Great Martian War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

The Great Martian War, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça farklı bir konu üzerine kurulu ücretsiz bir koşu oyunudur.

The Great Martian War, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri savaş temasıyla harmanlanmış olan sürükleyici ve aksiyon dolu bir koşu oyunudur.

Dünya'nın Marslılar tarafından işgal edildiği bir Dünya'da 1913 yılında geçen oyunda amacımız, kontrolünü elimize alacağımız Gus Lafonde adlı keşif askeri ile savaş alanında karşımıza çıkan engelleri atlatarak ve olabildiğince uzun mesafe koşarak, düşmanların zayıf yönlerini bulmaya çalışmaktır.

Adeta cehenneme dönmüş bir savaş alanında koşmak hiç de düşündüğünüz kadar kolay olmayacak. Sizleri bekleyen sayısız engeller arasında; sinsice yerleştirilmiş kara mayınları, Mars savaş makineleri, lavlarla dolu hendekler, savaş tankları, havan topları ve çok daha fazlası var. Tüm bu engelleri arkanızda bırakarak Dünya'nın kurtuluşunu sağlamak sadece sizin elinizde.

Genel olarak klasik koşu oyunlarının mekaniğine sahip olan The Great Martian War'u rakiplerinden farklı kılan en büyük özelliği, oyun içerisinde işlenmiş olan savaş teması diyebilirim.

 

Savaş alanında yapacağınız keşif sırasında karşınıza çıkan malzemeleri toplayarak, her koşu sonunda karakterinizin sahip olduğu özellikleri geliştirerek daha uzun mesafeleri çok daha kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Ayrıca oyun içerisinde yer alan başarım sistemi sayesinde tamamlamanız gereken görevleri yerine getirerek, oyunu çok daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Gezegeni Marslı işgalinden kurtararak o eski güzel günlerine döndürmek için elinizden geleni yapmaya hazır mısınız? Cevabınız evetse The Great Martian War'u hemen iOS cihazlarınız üzerine kurarak oynamaya başlayabilirsiniz.

The Great Martian War Özellikleri:

  • Sonu gelmeyen heyecan ve aksiyon dolu bir oynanış
  • Etkileyici 3 boyutlu grafikler ve sizi tamemen oyuna bağlayacak gerçekçi ses efektleri
  • Oyun içi başarım sistemi sayesinde farklı başarımları tamamlama şansı
  • Dinamik içerikler sayesinde sürekli olarak yenilenen özellikler
  • Güçlendiriciler sayesinde yönetebileceğimiz karakteri geliştirebilme
  • ve çok daha fazlası
Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Great War: Total Conflict

    Gerçek zamanlı mücadelelerin yer aldığı nefes kesen bir strateji oyunu
  • The Martian

    The Martian mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Great Little War Game 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz başarılı bir strateji oyunudur.
  • Prison Break: The Great Escape

    Prison Break: The Great Escape, Android cihazlarda oynanabilen hapisten kaçış oyunu.
  • The Great Prank Wars

    Kule savunma oyunlarının kalıplarından çıkan son derece eğlenceli bir oyun olan The Great Prank Wars her yaştan oyunseveri güldürmeyi başarıyor.
  • Z Hunter - War of The Dead

    Z Hunter - War of The Dead kaliteli bir FPS oyunudur
  • The Great Ottomans

    Osmanlı İmparatorluğu'na dayanan ilk mobil MMORTS oyunu
  • The Great Tournament

    Efsanevi bir şövalye ile eşsiz bir hikaye de rol alacağınız sürükleyici bir oyundur.