The Guardian

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

The Guardian gazetesi resmi uygulamasıyla Guardian'ın ödüllü içeriğini Windows tablet ve bilgisayarınızdan takip edin.

The Guardian gazetesi resmi uygulaması, web tarayıcınızı açmadan dünya gündeminde olan biteni takip edebileceğiniz uygulamalardan biri.

Windows ile önyüklü gelen Haberler uygulamasının içeriği yeterli gelmiyorsa, yabancı kaynaklardan haber okumayı seviyorsanız İngiliz gazetesi The Guardian’ın uygulamasına bakmanızı tavsiye ederim. “Gazete uygulamasının arayüzü böyle olur” dedirtecek kadar başarılı bir okuma ekranı sunan gazete uygulamasında spor, moda, yaşam tarzı, finans, teknoloji alanında gelişmeler ve son dakika haberleri bildirim yoluyla anlık olarak sunuluyor. Dilerseniz belli bir konuda yazılanların, beğendiğiniz yazarların haberlerinin veya takımınıza ilişkin haberlerin tarafınıza anında bildirilmesini isteyebiliyorsunuz.

The Guardian Gazetesi uygulamasının öne çıkan özellikleri:

  • Canlı haber ve spor içerikleri
  • Çevrimdışı okuma
  • Ses, video ve interaktif içeriğin yanında tam ekran galeriler
  • Detaylı arama yapma
  • Windows 10 masaüstü ve telefonlar için özel tasarım
Erkan Calp

The Guardian

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

The Guardian Android uygulaması ile İngiliz gazetesinin ödüllü içeriklerini mobilden takip edebiliyorsunuz.

The Guardian, gazeteyi dijital ortamda okumayı sevenlere özel hazırlanmış Android uygulamaları arasında.

Dünya genelinde en çok okunan ve takip edilen İngiliz gazetesi The Guardian’ın ödül almış içeriklerini Android telefon ve tabletinizden de takip edebiliyorsunuz. Spor, yaşam stili, moda, teknoloji, bilim ve daha birçok farklı kategoride içeriği sıcağı sıcağına sunan uygulamanın arayüzü “Keşke tüm gazete uygulamaları bu tarz olsa” dedirten cinsten. Olabildiğince sadeleştirilmiş arayüz üzerinden haberleri okumak oldukça keyifli. En güzeli de haberleri internet bağlantısına ihtiyaç duymadan da okuyabiliyor ve dilediğiniz içeriği kaydedip saklayabiliyorsunuz.

Android telefon ve tabletler için özel tasarlanan Guardian gazetesi mobil uygulamasının bildirim özelliği de çok iyi. Diğer haber uygulamalarında olduğu gibi sadece yeni haberler geldiğinde bildirim almıyorsunuz. Son dakika haberi girildiğinde ve belli yazarın veya tuttuğunuz takımın haberlerinde bildirim almayı seçebiliyorsunuz.

Erkan Calp

The Guardian

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

The Guardian, ödüllü içeriklere sahip İngiliz gazetesinin iOS platformuna hazırladığı resmi uygulaması.

The Guardian, gazetelerini mobil üzerinden okumayı tercih eden kullanııcılar için hazırlanmış iOS gazete uygulamaları arasında.

Dünya gündeminde olan biteni iPhone, iPad hatta Apple Watch’unuzdan takip edebileceğiniz onlarca kaynaktan birisi de İngiliz gazetesi The Guardian. Son dakika haberlerinin dışıında spor, moda, yaşam, teknoloji, bilim ve daha onlarca kategoride içerik sunan gazetenin arayüzü tüm haber uygulamalarını kıskandıracak cinsten. Farklı kategorilerden haberlerin yer aldığı ana okuma ekranı olabildiğince sade tasarlanmış ve sadelik haberleri okuma ekranında karşınıza çıkıyor. Bu sayede haberleri Apple Watch’unuzdan dahi rahatlıkla takip edebiliyorsunuz.

Guardian’ın ödüllü içeriğine tam erişim sağlayabileceğiniz resmi uygulamada beğendiğiniz haberleri kaydedip saklama, haberlere yorum yapma şansına sahipsiniz. Haberleri çevrimiçi okuyabildiğiniz gibi internet bağlantısı olmadan da okuyabiliyorsunuz. Tabii ki son dakika haberlerin veya ilginizi çeken bir konuda yazılmış haberin tarafınıza anında ulaşması için internet bağlantısı şart.

Erkan Calp

The Guardian

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

The Guardian gazetesi resmi mobil uygulamasıyla dünya gündemini telefonunuzdan takip edin.

The Guardian, Windows Phone telefonunuzda gazete okumayı seviyorsanız tercih edebileceğiniz uygulamalar arasında. Gerek arayüzüyle gerekse de içeriğiyle oldukça başarılı olduğunu söylemem gerek.

İngiliz gazetesi Guardian’ın resmi mobil uygulaması Windows Platformunda da karşımıza çıkıyor. Ücretsiz olarak indirip doğrudan içeriklere göz atmaya başlayabiliyorsunuz. Spor, magazin, teknoloji, bilim kısacası bir gazetede olması gereken tüm içerikler en sade şekliyle sunuluyor. En güzeli de haberleri okumak için sürekli internete bağlı olma zorunluluğunuz yok. Tabii ki de son dakika haberleri gibi önemli bildirimlerin gelmesi için çevrimiçi olmak gerek ancak haberleri dediğim gibi çevrimdışı da okuma seçeneğiniz var.

Guardian’ın web sitesini olduğu gibi yansıtan resmi mobil uygulamanın platformdaki diğer gazete uygulamalarından çok önde olduğunu söyleyebilirim. Dünya gündemini takip etmek için zengin içerikli bir uygulama arıyorsanız The Guardian’a kesinlikle göz atmalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.
  • Reuters

    Reuters, Dünya gündemini takip edebileceğiniz en iyi haber uygulamalarından biri.
  • Euronews

    Euronews, Bing haber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması.
  • Readit

    Readit, Windows platformundaki en iyi Reddit istemcisi.
  • Pocket

    Pocket ile yer imlerinizi buluta taşıyın.
  • Flipboard

    Flipboard, popüler kişiselleştirilebilir magazin dergisidir.
  • Freda

    Freda, Windows kullanıcılarına özel hazırlanmış e-kitap okuma uygulaması.
  • CNET

    CNET'in resmi Windows 8 uygulaması ile teknoloji dünyası parmaklarınızın ucunda.