The King of Fighters Allstar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
268 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli deneyim sunan bir dövüş oyunu

The King of Fighters Allstar, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil dövüş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Street Fighter hayranlarının beğenerek oynayabileceği düşündüğüm The King of Fighters Allstar ile eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Sokak dövüşü oyunlarını seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm bir oyun olan The King of Fighters Allstar, çeşitli kurallar eşliğinde dövüşüp rakiplerinizi benzetmeye çalıştığınız bir oyundur. Gerçek zamanlı mücadelelerin yer aldığı oyunda son derece dikkatli olmalı ve stratejik hamleler yaparak rakiplerinizin üstesinden gelmelisiniz. Aksiyon ve macera dolu sahneleriyle de karşımıza çıkan oyunda işiniz bir hayli zor. Hikaye tabanlı bir oynanışa sahip olan oyunda eğlenceli vakit geçirebildiğinizi de söyleyebilirim. Farklı ödüllerin de sahibi olabileceğiniz oyunda farklı oyun meydanlarında mücadele edebiliyorsunuz. Eğer bu tür bir oyun arayışınız varsa The King of Fighters Allstar sizleri bekliyor.

The King of Fighters Allstar oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

The King of Fighters Allstar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil dövüş oyunu

The King of Fighters Allstar, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil dövüş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Eşsiz bir atmosfere sahip olan oyunda rakiplerinizle kıyasıya mücadele ediyor ve en iyi olmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil dövüş oyunu olan The King of Fighters Allstar, çeşitli kurallar eşliğinde mücadele edip rakiplerinizi ringe gömmeye çalıştığınız bir oyundur. Gerçek zamanlı mücadelelere sahne olan oyunda son derece dikkatli olmalı ve tüm rakiplerinizi yere sermelisiniz. Kolay bir oynanışa sahip olan The King of Fighters Allstar, aynı zamanda da hikaye tabanlı bir oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Aksiyon ve macera dolu sahneleriyle de karşımıza çıkan oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı ödüllerin de sahibi olabileceğiniz oyunda dövüşe doyuyorsunuz. Eğer Street Fighter tarzı oyunlar hoşunuza gidiyorsa The King of Fighters Allstar oyununu da beğenerek oynayabileceğinizi söyleyebilirim.

The King of Fighters Allstar oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • THE KING OF FIGHTERS 2012

    THE KING OF FIGHTERS 2012 efsane dövüş oyunun Android versiyonudur
  • THE KING OF FIGHTERS '98

    Atari salonlarının olmazsa olmazlarına eklenmesi gereken 10 arasına girecek olan bu dövüş oyunu klasiği sonunda mobil cihazlara çıktı.
  • The King of Fighters '97

    The King of Fighters '97 efsane atari oyununun mobil versiyonudur
  • The Rhythm of Fighters

    SNK'nın meşhur oyun karakterlerini buluşturan The Rhythm of Fighters, bu sefer karşılıklı bir dans mücadelesinin sahne aldığı bir oyun.
  • King Of Hunters

    Düşmanlarınızı hızlı suikast için yakın dövüş silahlarını kullanın.
  • The Counter Of Death

    The Counter Of Death, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz retro dövüş oyunu.
  • Random Fighters

    Random Fighters ilginç bir mobil dövüş oyunudur
  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!