The Land of ATTAGA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen The Land of ATTAGA mobil oyunu, bir ülkenin demiryolu hattından sorumlu olduğunuz keyifli bir strateji oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen The Land of Attaga mobil oyunu, bir ülkenin nüfus yapısı ve ihtiyaçlarına göre demiryolu ulaşımı hatlarını inşa etmeniz gereken sıra dışı bir strateji oyunudur.

The Land of Attaga mobil oyununda adeta bir ulaştırma bakanı görevi üstleneceksiniz. Sadece demiryolu hattından sorumlu olmanız basit gelebilir ancak tüm şehirlerin ihtiyaçlarını hesaplamak ve ülkenin iç yapısına göre farklı özelliklere sahip hatları kurmak o kadar da kolay olmayacak.

Ülkede demiryolu hattını inşa ederken maliyet, ulaşım hızı, şehrin ulaşım ihtiyacı ve buna bağlı nüfus yoğunluğu gibi etkenlerin hepsini hesaba katmalısınız. Öncelikli hedefiniz her zaman vatandaşların konforunu düşünmek olmalı. 200, 500, 1000, 2500 ve 5000 kategorileri oyundaki şehirlerin nüfuslarını yansıtıyor. 500 kişiden az kişi olan yerleşim yerlerinde demiryolu hattı olmaması performansınızı çok da etkilemeyebilir ancak şehrin nüfus artış hızını mutlaka kontrol etmeli ve gelecekte doğacak bir ihtiyacı tahmin etmelisiniz.

Kalabalık şehirler arasında yüksek hızlı ulaşım ağları kurmanız strateji dahilinde değerlendirilirken yurtdışındaki hatlarla da Attaga ülkesinin demiryolu hattını bağlayabilirsiniz. Birçok varyasyonun olduğu oyunda inşa süreci tamamen size kalmış. İlgiyle oynayacağınız The Land of Attaga mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

The Land of ATTAGA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
139 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen The Land of ATTAGA mobil oyunu, bir ülkenin demiryolu ulaşım hattını baştan inşa edebileceğiniz sıra dışı bir strateji oyunudurç

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen The Land of Attaga mobil oyunu, bir ülkenin demiryolu hattını tamamen sizin inşa edip işleteceğiniz keyifle ve ilgiyle oynayacağınız bir strateji oyunudur.

The Land of Attaga mobil oyununda Attaga ülkesinin demiryolu ulaşım ağı sizin kontrolünüzde olacak. Ülkede nüfusları 200, 500, 1000, 2500 ve 5000 kategorilerinde değişen şehirler bulunuyor. Bu şehirlerdeki nüfusları dikkate alarak ihtiyaçları hesaplayıp demiryolu hatlarını buna göre kurmalısınız. Ayrıca birincil hedefiniz vatandaşların konforu ve memnuniyeti olacak. Yani yolcular ne kadar az transfer yapar ve gidecekleri her yere tek seferde giderse o kadar iyi. Ancak maliyetleri düşünerek inşa ettiğiniz hattın işlek bir hat olması da önemli.

Örneğin 200 nüfuslu bir bölgede birden fazla önemli hattın bulunması çok da mantıklı olmayacaktır. Ancak kalabalık iki şehir arasında yüksek hızlı hat ve direkt seferlerin bulunması daha akılcı olacaktır. Öte yandan bugün nüfusu az olan bir şehir ileride nüfus patlaması yaşayabilir. Bu durumda ulaşım ihtiyacı doğabilir ve bunu takip etmek durumundasınız. Ayrıca ülkenin yurtdışıyla bağlantılı hatları olmasını da sağlayabilirsiniz. Maksimum faydayı hesaplayarak bir ulaşım dehası gibi davranabileceğiniz The Land of Attaga mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Land of Empires

    Land of Empires ile gerçek zamanlı bir strateji dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • Beast Lord: The New Land

    Beast Lord: The New Land, bir hayvan kolonisi kurduğunuz android strateji oyunudur.
  • Land of the Dead

    Land of the Dead oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Toys Defense: Horror Land

    Toys Defense: Horror Land, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir kule savunma oyunlarından biri.
  • The Walking Dead: No Man's Land

    The Walking Dead: No Man's Land resmi bir mobil Walking Dead oyunudur
  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.
  • Pirates of the Caribbean : Tides of War

    Pirates of the Caribbean : Tides of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • The Lord of the Rings: Rise to War

    The Lord of the Rings: Rise to War, Yüzüklerin Efendisi filminin resmi lisanslanmış mobil oyunu.