The Pirate: Plague of the Dead

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,380 TOPLAM İNDİRME

The Pirate: Plague of the Dead, heyecan dolu deniz savaşı tecrübesi yaşatan açık dünya tabanlı bir ücretsiz korsan oyunu

The Pirate: Plague of the Dead oyunculara heyecanlı bir deniz savaşı tecrübesi yaşatan açık dünya tabanlı bir korsan oyunu olarak tanımlanabilir. 
Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan The Pirate: Plague of the Dead'da Karayipler üzerinde geçen bir maceraya atılıyoruz. John Rackham adlı bir korsan kaptanı olarak açık denizlerde şöhret ve ganimet peşinde koştuğumuz oyunda yaşayan ölülerden oluşan mürettebatımızı yanımıza alarak ve voodoo büyüsünü kullanarak korkunç düşmanlarla savaşmamız ve kaderimizi değiştirmemiz gerekiyor. 
The Pirate: Plague of the Dead'de temel olarak korsan gemimize atlayıp deniz üzerinde düşman gemileriyle ve canavarlarla savaşıyoruz. Oyunda yer alan kaptanların her biri kendilerine has yeteneklere sahipler, bu yetenekler korsan gemilerine belli avantajlar kazandırmakta. Kimi kaptanlar ile daha fazla altın kazanılabiliyor, kimileri ile gemileriniz güçlenebiliyor ya da Kraken'i savaşlarda çağırarak düşmanlarınızın kabusu olabiliyorsunuz. Oyundaki ekonomi sistemi sayesinde ticaret yapabiliyor, gemilerinizi geliştirebiliyorsunuz. 
The Pirate: Plague of the Dead'in güzel yönü oyundaki açık dünyanın yükleme ekranlarıyla bölünmemesi. Oyunda sandbox tecrübesi bu sayede başarılı bir şekilde yaşatılabiliyor. Değişen hava durumu, gece - gündüz döngüsü atmosferi güçlendirmekte. 
The Pirate: Plague of the Dead'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde: 
- Windows XP işletim sistemi
- 1.5 GHz Intel Core 2 Duo işlemci
- 512 MB RAM
- 256 MB video belleğe sahip ekran kartı
- DirectX 9.0b
- 200 MB boş depolama alanı
- DirectX uyumlu ses kartı

Oyunu nasıl indirebileceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:

Oyun

Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

The Pirate: Plague of the Dead

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME

The Pirate: Plague of the Dead'de yaşayan ölülerden oluşan tayfamızla açık denizleri fethediyoruz

The Pirate: Plague of the Dead güzel grafikleri sürükleyici bir macera ile birleştiren açık dünya tabanlı bir korsan oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan The Pirate: Plague of the Dead'de John Rackham adlı efsanelere konu olmuş bir korsan kaptanının yerine geçiyoruz ve Karayipler üzerinde geçen bir maceraya atılıyoruz. Bu macerada voodoo büyüsü kullanarak kontrol ettiğimiz tayfayı ve özel yeteneklerimizi, korsan gemimizin gücüyle birleştirerek düşmanlarımızla savaşıyoruz.

The Pirate: Plague of the Dead'de oyuncular deniz savaşları yapmaktalar, savaşları kazandıkça da gemilerini geliştirebilmekteler. Kazanacağınız altınla ticaret yapabilir, gelirinizi artırarak gemilerinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca başka gemileri ve korsan kaptanlarını da filonuza dahil edebiliyorsunuz. Bu sayede bu kaptanların özel yeteneklerinden faydalanabiliyorsunuz. Bazı kaptanlar size ekstra altın kazandırırken bazıları Kraken gibi canavarları savaşta kullanmanıza imkan veriyor.

The Pirate: Plague of the Dead'de hava şartları değişebiliyor, gece ve gündüz savaşabiliyorsunuz. Oyunun grafikleri oldukça yüksek kalitede. Eğer kaliteli bir korsan oyunu oynamak isterseniz The Pirate: Plague of the Dead'ı kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wind of Luck: Arena

    Wind of Luck: Arena bir korsan gemisini yöneterek savvaştığınız bir deniz savaşı oyunudur
  • Aces of the Luftwaffe

    Aces of the Luftwaffe bizi 2. Dünya Savaşı'na götürüyor
  • Kenshi

    Benzersiz bir tecrübe sunan Kenshi, son dönemde adından sıklıkla söz ettiren bir hayatta kalma oyunudur. Hemen Kenshi indirin ve bu tecrübeyi deneyimleyin.
  • Blazing Sails: Pirate Battle Royale

    Blazing Sails: Pirate Battle Royale PC Steam'de! Korsan savaş oyunu Blazing Sails'de hayatta kalmak için savaşıyorsunuz.
  • Age of Wind 3

    Age of Wind 3, Windows 8 üzeri cihazınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve ufak boyutlu bir açık dünya korsan oyunu.
  • The Day After : Origins

    The Day After : Origins'de açık dünyada mutantlarla savaşarak hayatta kalmaya çalışıyoruz
  • The Elder Scrolls III: Morrowind

    The Elder Scrolls III: Morrowind ile bambaşka bir RPG tecrübesi sizi bekliyor. İlk 3 boyutlu The Elder Scrolls oyunu olan Morrowind’i hemen oynamaya başlayın.
  • Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green

    Muhteşem Bir Korku Oyunu