The Wolf Among Us Episode 1: Faith Türkçe Yama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21,601 TOPLAM İNDİRME
3.14 MB DOSYA BOYUTU

The Wolf Among Us Episode 1: Faith için hazırlanan Türkçe yama sayesinde oyunun diyaloglarını çok kolay bir şekilde anlayabilirsiniz.

The Wolf Among Us Episode 1: Faith, serinin ilk bölümü olarak karşımıza çıkmıştı ve senaryo tabanlı adventure oyunlarını sevenler için çok iyi bir alternatif haline gelmişti. Bilhassa bu türdeki oyunların son yıllarda gerileme içerisine girdikleri dikkate alındığında, oyunun değeri çok daha iyi bir şekilde anlaşılacaktır.

Oyunda gerçekleştirdiğimiz eylemlerin sonuçları olması ve oyunun diğer bölümlerini de etkilemesi nedeniyle diyalogları en iyi şekilde takip etmek, hareketlerimizi de onlara göre belirlemek gerekiyor. Dolayısıyla oyunu oynarken onu ne kadar anladığınız çok büyük önem kazanıyor.

Bunu sağlayabilmek için OyunÇeviri ekibinin özenle hazırladığı The Wolf Among Us Episode 1: Faith Türkçe yamasını bilgisayarınıza indirebilir, içerisinden çıkan yama kurulum dosyasıyla oyununuzu tamamen Türkçe haline getirebilirsiniz. Bu sayede oyunu kendi dilinizde takip ettiğiniz için herşeyi anlamak çok daha kolay hale gelecektir.

Oyunun grafik ve seslendirme öğeleri varolan senaryoyu en iyi şekilde temsil edebilecek türde hazırlanmış ancak elbette FPS oyunlarında karşımıza çıkan görselliği de beklememek gerekli. Eğer uzun süredir kaliteli bir adventure macera oyunu oynamadıysanız ve Türkçe olarak oynamaktan hoşlanıyorsanız kesinlikle Türkçe yamasını da indirmeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead Episode 1 Türkçe Yama

    The Walking Dead Episode 1 Türkçe Yama ile oyunu Türkçe hale getirebilirsiniz.
  • Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama

    Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama, Dreamfall oyunu için OyunÇeviri ekibi tarafından hazırlanan Türkçe dil paketidir.
  • Among Us Türkçe Yama

    Among Us Türkçe Yama indirin, popüler online oyunu %100 Türkçe dilde oynayın.
  • The Wolf Among Us 2

    The Wolf Among Us 2, ilk oyunun devamı niteliğinde grafik tabanlı bir macera oyunudur.
  • Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama

    Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama, dünyaca popüler oyunlardan biri olan Prince of Persia'nın 3. versiyonu The Two Thrones'u Türkçe dil desteği ile oynayabilmeniz için hazırlanan yamadır.
  • The Witcher 3 Türkçe Yama

    The Witcher 3 Türkçe Yama açık dünya tabanlı bir rol yapma oyunu olan The Witcher 3 için geliştirilmiş bir Türkçe dil paketi.
  • The Walking Dead 5. Bölüm No Time Left Türkçe Yama

    The Walking Dead 5. Bölüm No Time Left Türkçe Yama ücretsiz bir Türkçe dil paketidir
  • The Sims 2 Türkçe Yama

    The Sims 2 oyunun işinize yarayabilecek türkçe yaması.