Ticari takip sistemi

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,833 TOPLAM İNDİRME
8.2 MB DOSYA BOYUTU

İçerdiği paketler : Stok, Cari, Döviz, Sipariş, Irsaliye, Fatura, Banka, Kasa, Tahsilat

Birden fazla kullanıcı ile güvenle aynı şirket bilgilerinde çalışabilirsiniz. Program iki kullanıcının aynı anda aynı kayıt üzerinde yapacağı değişiklikleri takip etmektedir. Kullanıcı ekranları ve raporları her kullanıcı kendi isteğine göre düzenleyebilir ve aynı kullanıcı kodu ile girdiği her bilgisayardan aynı şekilde karşısına gelir. Programı dilerseniz Internet üzerinden de kullanabilirsiniz. Bu sayede evinizden ofisinizde ki bilgilere ulaşabilir veya birden fazla şubeyi tek bir Ana bilgisayardan yürütebilirsiniz. Bunun için Sunucu programı yüklediğiniz tarafta Sabit IP kullanımlı bir ADSL işinizi kolaylaştıracaktır. Raporlarda ihtiyaç duyabileceğiniz bilgi alanlarını da açabilir kullanmadıklarınızı ise kapatabilir veya arama ,sıralama , gruplama gibi işlemler yapabilir ve bu düzende karşınıza gelmesini sağlayabilirsiniz. Raporu oluşturan bilgilerin kart ve evraklarına sadece sağ klik yaparak ulaşabilirsiniz . Raporları isterseniz görsel olarak yazıcı çıktısını düzenleyebilir veya Excel gibi programlara hızlı bir şekilde raporu atabilirsiniz. Sipariş, İrsaliye, Fatura, Dekont v.b. evraklar için görsel ortamda yazıcı dökümü dizaynı yapabilir, baskılı formunuza veya boş kağıda bu dökümü bastırabilirsiniz.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yılsoft Ticari Muhasebe Programı

    Küçük ve orta ölçekli işletmeler için para ve ürün hareketlerini takip eden ticari bir ön muhasebe programıdır
  • True My Muhasebe

    True My Muhasebe KOBİ'lerde Excel kullanımına son vermek amacıyla hazırlanmış bir ticari otomasyon yazılımı. Türk işletmeler göz önünde bulundurularak tasarlanan programla tüm ticari faaliyetler gerçek zamanlı olarak takip edilerek verim
  • Aymet Ticari Muhasebe

    Aymet Ticari Muhasebe, firmanızın yada işletmenizin ticari muhasebe işlemlerini yapabileceğiniz kullanımı kolay ve hızlı bir muhasebe yazılımı.
  • Aymet Ticari Muhasebe - İngilizce Rapor

    Aymet Ticari Muhasebe programı ile İngilizce ticari raporlar alabilir ve bunları iş için kullanabilirsiniz.
  • Prof Ticari

    Prof Ticari, standart ön muhasebe yazılımlarından beklediğiniz her türlü işlemi gerçekleştirmenizi sağlar.
  • Usb-Ticari Ön Muhasebe Market Stok Barkod Programı

    Barkod desteğinin yanısıra özel çip sistemiyle üst düzey veri güvenliği sağlayan Usb-Ticari Ön Muhasebe Market Stok Barkod Programı ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Türkçe bir yazılım.
  • İşletme Defteri v3.2

    İşletme Defteri Mali mevzuata uygun olarak 2.sınıf ticari işletmelerin mali kayıtlarını en pratik ve basit şekilde kayıt altına alabilecekleri, demirbaşlarını ve amortismanlarını takip ve kontrol ettikleri, dönem başı-dönem sonu envant
  • Elzem Ortak Müşteri Takip Sistemi

    Elzem Ortak Müşteri Takip Sistemi programı ile kolayca tüm kasa hareketlerinizi, stoklarınızı ve müşterilerinizi takip edebilirsiniz.