Timber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
679 TOPLAM İNDİRME
4.5 MB DOSYA BOYUTU

Timber, popüler arkadaş bulma uygulaması Tinder'ı Windows 8.1 platformuna taşıyan tek istemci.

Timber, az sayıda da evli olanların da kullandığı bir arkadaş bulma uygulaması olan Tinder’ı Windows 8 platformuna taşıyor. Resmi Tinder uygulamasını aratmayacak oldukça başarılı bir istemci hem tablet hem de bilgisayarda kullanılabiliyor.

Yeni nesil sevgili / aşk bulma uygulamalarından biri olan Tinder, dünya genelinde hatrı sayılır kullanıcı tarafından kullanılabiliyor. Geniş filtreleme seçenekleri sayesinde sadece niteliklerinize uygun adayları karşınıza çıkarıyor. Facebook ile entegre şekilde çalışan arkadaş bulma uygulaması sadece iOS ve Android platformunda yer alıyor. Windows Phone ve Windows 8 kullanıcıları için geliştirilen, resmi uygulamadan farksız bir alternatif olarak karşımıza çıkan Timber tamamen ücretsiz olarak indirime sunulmuş ve rahatsız edici reklamlar sunmuyor.

Yakınınızda arkadaş arayan kişileri bulmanıza yardımcı olan Timber, sizinle aynı ilgi alanlara sahip kişileri karşınıza çıkarmak için Facebook hesabınızı kullanıyor. Facebook hesabınıza bağlayarak neredeyse hiçbir seçim yapmadan sizinle ortak kaderi paylaşan kişiler karşınıza çıkıyor. Dilerseniz yaş ve ilgi alanlarını kendiniz de belirleyebiliyorsunuz.

Timber’da da sohbet sistemi aynı. Kaydırma hareketi ile kişiyi beğendiğinizi belirtiyorsunuz. Karşı taraf ta sizi beğenirse sohbet ortamı doğuyor ve arkadaşlığa giden ilk adım atılıyor. Bu noktada kişilerin birbirlerini rahatsız edebilecekleri olasılığı ortaya çıkıyor. Uygulamada bu da düşünülmüş ve sosyal ağlarda gördüğümüz engelle butonu konulmuş.

Timber Özellikleri:

  • Facebook hesabınızı bağlayarak aynı ilgi alanlara sahip kişileri bulun.
  • Sağa / sola kaydırma hareketi ile kişileri beğendiğinizi, beğenmediğinizi belirtin.
  • Kişilerle sohbet edin.
  • Filtreme seçenekleri ile aradığınız kişiyi kolaylıkla bulun.
  • Sohbetinden rahatsız olduğunuz kişileri engelleyin.
Erkan Calp

Timber

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Timber, Windows Phone için ilk tam özellikli Tinder istemcisi ve ücretsiz.

Timber, Windows Phone kullanıcıları için hazırlanmış ilk Tinder istemcisi ve sürekli güncellenen bir arkadaş bulma veya genel olarak sosyal ağ uygulaması diyebiliriz. Windows Phone 8 ve üzeri tüm cihazlarla uyumlu ve ücretsiz indirilebilen uygulamanın en dikkat çeken özelliği ise resmi Tinder uygulamasının sunduğu tüm özellikleri içerisinde barındırması.

Tinder bildiğiniz üzere arkadaş bulma uygulamaları arasında en çok kullanılanlar arasında ve dünya genelinde oldukça popüler. Ancak böylesine popüler bir uygulama ilginç olarak Windows Phone platformunda yer almıyor. Bu sebeple de mağazada birçok Tinder uygulaması yer almakta. Ancak Timber, Windows Phone cihazlar için geliştirilmiş ilk Tinder istemcisi olduğundan oldukça özel.
Windows Phone cihazınıza ücretsiz indirip deneyebileceğiniz bir arkadaş bulma uygulaması olan Timber’ı Facebook hesabınızı bağlayarak hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Facebook hesabınızı bağlamanızın ardından sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişiler listeleniyor. Bunlar arasından dilediğinizi seçip sohbet etmeye başlıyorsunuz.

Timber uygulamasının arayüzü ve kullanımı resmi Tinder uygulamasından bir farklılık göstermiyor. Kişilerin fotoğrafları isim, yaş ve diğer bilgileri ile birlikte karşınıza geliyor. (Tabii ki kriterlerinizi önceden belirleme şansına sahipsiniz.) Basit bir kaydırma hareketiyle kişiyi beğendiğinizi ifade ediyorsunuz. O da sizi beğenirse sohbet ortamı başlıyor ve yepyeni bir arkadaşlığa merhaba diyorsunuz. Sohbet demişken sohbetinden hoşnut olmadığınız kişiyi engelleme şansına da sahipsiniz.

Arkadaş bulma uygulamaları arasında oldukça popüler olan Tinder, Windows Phone Mağazası’na gelene kadar ücretsiz alternatifi Timber’ı indirip kullanabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DeviantArt

    DeviantArt, 7/24 sanatsal çalışmalarınızı paylaşabildiğiniz bir sosyal ağ uygulaması.
  • Tumblast

    Tumblast, sosyal paylaşım sitesi Tumblr'ı Windows platformuna taşıyan evrensel uygulama.
  • VK

    Dünyanın ikinci büyük sosyal ağ platformu VKontakte'ın Windows 8 uygulamasıdır.
  • Twitter

    Windows 10 için resmi Twitter uygulaması ile dünyada olan biteni takip edin.
  • ChatON

    ChatON, Samsung'un popüler mesajlaşma uygulamasıdır.
  • FB Pages Manager

    FB Pages Manager uygulaması ile Facebook sayfalarınızı yönetebilirsiniz.
  • Foursquare

    Foursquare’in Windows 8 sürümüdür.
  • Tweetium

    Tweetium, Windows platformundaki en iyi Twitter istemcisi.