Tinkerplay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
270 TOPLAM İNDİRME

3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

Autodesk markasının yeni ürünü olan Tinkerplay, 3 boyutlu yazıcıları daha eğlenceli hale getirmek için uygulamayı tüm platformlara yaymayı deniyor. Mobil uygulamalarla birlikte Windows 8 versiyonu da çıkan tasarım uygulaması, dilediğiniz 3 boyutlu çıktıları kendi ellerinizle tasarlamanızı sağlıyor.

Autodesk'in Modio isimli uygulamayı satın almasıyla birlikte piyasaya Tinkerplay, yapmış olduğunuz 3 boyutlu tasarımları baskıya hazır hale getirmenizi sağlıyor. Kendi sanatınızı konuşturabileceğiniz bu tasarım uygulaması sayesinde şekil verdiğiniz nesneleri çıktı olarak alabileceksiniz.

Hazırlamış olduğunuz farklı nesneleri bir araya getirip evde oluşturacağınız bütünü önceden gözetlemenizi mümkün kılan uygulama, sonrasında bu parçaları ayrı ayrı çıktı işlemine göndermenize olanak tanıyor. İşin en güzel taraflarından bir tanesi de bu uygulamanın ücretsiz olarak sunuluyor olması.

Hazırda bulunan kütüphanesinde farklı model parçaları sunan uygulama, sizin uğraşmak istemediğiniz parçaları seçip kalan kısımlarda kişisel tasarımlarını yoğunlaştırmanıza yardımcı oluyor. Multi touch desteği de olan uygulama bilgisayar üzerinde farklı iki kontrol seçeneği sunuyor.

Bu uygulamayı indirdikten sonra kendi tasarımlarınızı gerçekleştirmeniz mümkün. Bunun sonrasında en yakınınızda bulacağınız bir 3 boyutlu yazıcı ile modelinizi canlı bir forma büründüreceksiniz.

Alper Çetiner

Tinkerplay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

Autodesk şirketinin yeni uygulaması olan Tinkerplay, 3 boyutlu yazıcılar ile haşır neşir olmak isteyenler için kolay ve eğlenceli bir yol sunuyor. 3 boyutlu tasarımlarınızı hazırlamanızı sağlayan bu uygulama yine 3 boyutlu yazıcılarla uyumlu olduğu için çalışmalarınızı zahmetsiz bir şekilde ürün olarak elde edebiliyorsunuz. Uygulama konusunda iddialı olan Autodesk, Tinkerplay'i tüm platformlara çıkardı.

Şirketin Modio isimli bir uygulamayı satın almasından sonra piyasaya giren Tinkerplay, gerçekleştirdiğiniz 3 boyutlu tasarımları yazıcıdan çıktı olarak almanızı sağlayan bir tasarım uygulaması. Sanatçı ruhunuzu ön plana çıkartmaya yönelik çalışmalarınızı mobil cihazınızda mümkün kılan uygulama, seçenekleriyle göz dolduruyor.

Farklı nesneleri bir araya getirerek bütünsel tasarımın neye benzeyeceği konusunda ön fikirlerinizin oluşmasını sağlayan Tinkerplay, yine bu parçaları ayrı ayrı çıktılar halinde alıp el ile birleştirmenizi sağlıyor. Uygulamanın en güzel yanlarından bir tanesi de ücretsiz olarak indirilebiliyor olması.

Kendi model kütüphanesi bulunan Tinkerplay, size birçok hazır tasarlanmış ürünü kullanıma sunuyor. Böylece tasarım yapmak zorunda kalmadan veya modelinizin tasarlamak istemediğiniz kısmını kalıp olarak kullanarak 3 boyutlu modelleme ve çıktı alabilmeniz mümkün. Multi touch desteği sayesinde kullanım kolaylığın konusunda da ödün vermeyen uygulama hünerli parmaklarınızla işe girişmenize imkan tanıyor.

Ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulama ile kendi tasarımlarını gerçekleştirip bunları çıktı olarak alabiliyorsunuz. Tabii ihtiyacınız olan bir başka ürün de yakınlarda olmasını umacağınız bir 3 boyutlu yazıcı.

Alper Çetiner

Tinkerplay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

Autodesk şirketinin mobil dünyaya sunmuş olduğu farklı ürünler kervanına katılan Tinkerplay, 3 boyutlu yazıcılardan alacağınız çıktılar için 3 boyutlu model tasarımları yapmanızı sağlıyor. Mobil ve masaüstü uygulamalarla her platform üzerinde yaygın bir kullanım elde etmek istyen Autodesk, Tinkerplay konusunda oldukça iddialı.

Autodesk geçtiğimiz aylarda Modio isimli uygulamayı satın aldı ve bu zaman dilimden sonra Tinkerplay uygulaması hayat buldu. Tinkerplay ile yapmış olduğunuz 3 boyutlu tasarımları 3 boyutlu yazıcıların tanımlayabileceği şekilde uygulayabiliyorsunuz. Sanatçı bir kişiliğe sahipseniz, buradan çıkan çalışmalarınızı gerçek bir kimliğe kazandırabiliyorsunuz.

Farklı nesneleri bir araya getirip bütünleşik bir modeli baskı öncesi gözlemlemenizi sağlayan arayüzü ile projeniz elinize geçmeden tüm perspektifleri kontrol edebildiğiniz gibi parçaları ayrı ayrı çıktı olarak temin etmeniz de mümkün. Uygulamanın en güzel tarafı da şüphesiz bu hizmetin kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor olması.

Hazır modellemelerle dolu olan kütüphanesinden isterseniz çıktı olarak almak istediğiniz nesneleri tasarlamadan temin edebiliyorsunuz, vaya tasarımınızda ilgilenmek istemediğiniz kısımları dolduracak kalıplar oluşturabiliyorsunuz. Uygulamayı güzel kılan bir farklı boyutu da iPad'in multi touch özelliğiyle entegre çalışabilmesi. Dolayısıyla her parmağınızı tasarıma katıp yetenek konuşturmanız mümkün.

Ücretsiz olarak indirilen Tinkerplay, kendi tasarımlarınızı gerçekleştirip çıktı olarak temin etmenizi sağlıyor. Tabii ihtiyacınız olacak olan bir diğer ürün de yakınlarda bulunacak olan 3 boyutlu bir yazıcı.

Alper Çetiner

Tinkerplay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

Autodesk, mobil cihazların kullanım sahasını genişleten bir atılım yaparak Tinkerplay isimli uygulamasını piyasaya sürdü. 3 boyutlu çıktılardan elde edilmek üzere 3 boyutlu ürün tasarımları gerçekleştirmenizi sağlayan uygulama türünün başarılı örneklerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Mobil ve masaüstü uygulamalar hazırlayan şirket her platformdan tasarımcı ruhunuzu ön plana çıkarmak istiyor.

Autodesk'in geçtiğimiz aylarda Modio isimli bir uygulamayı satın almasıyla başlayan Tinkerplay projesi ses getirme potensyeli yüksek olan bir uygulama. Tinkerplay, 3 boyutlu tasarımlarınızı 3 boyutlu yazıcılardan çıktı olarak almanızı sağlayan bir tasatım aracı. Tinkerplay ile elde edeceğiniz çıktıları parçalar halinde temin edip daha kompleks yapılar oluşturmanız da mümkün.

Farklı nesneleri bir araya getirip baskı öncesinde son formunu gözlemlemeniz mümkünken bu parçaların her birini ayrı olarak çıkartmanız da mümkün. Arayüzünün kullanıcı dostu yapsı sayesinde modelinizi 360 derece inceleyebiliyorsunuz. Bir başka güzellik de Tinkerplay'in ücretsiz olarak indirilebiliyor olması.

Hazır modellemelere ihtiyaç duyuyorsanız zengin bir kütüphaneyi de yanında getiren uygulama ile tasarımları kendiniz de yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Ayrıca, oluşturduğunuz modellere de ekleyebileceğiniz bu kalıplar sayesinde tasarlamak istemediğiniz bölümleri tamamlayıp bir bütün oluşturmanız mümkün. Multi touch desteği sayesinde uygulamayı birden çok parmakla kullanabiliyorsunuz.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Tinkerplay, 3 boyutlu tasarımlarınızı çıktı olarak temin etmenizi sağlayan başarılı bir uygulama. Tabii yakınlarda bir 3 boyutlu yazıcıya ihtiyaç duyacağınızı da belirtmek lazım.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • Avast GrimeFighter

    Avast GrimeFighter, Windows sistemli bilgisayarınızın ilk günkü performasına kavuşmasına yardımcı olan bir sistem bakım, optimizasyon aracı.
  • AirDroid

    AirDroid, bilgisayar üzerinden Android cihazınıza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.
  • Archiver

    Archiver ile arşiv dosyaları oluşturabilir ve açabilirsiniz
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ücretsiz bir güvenlik kamerası takip yazılımıdır
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı kolayca kapatabilirsiniz
  • Play!

    Play! bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir PS2 Emulator yazılımıdır
  • Voicedocs

    Voicedocs bir speech to text yazılımıdır