Tiny Troopers 2

x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Tiny Troopers 2 bolca aksiyon içeren bir savaş oyunudur

Tiny Troopers 2 eğer aksiyona açlık duyuyorsanız bu açlığınızı gidermenize yardımcı olacak top down shooter türünde bir savaş oyunu olarak tanımlanabilir.

Basit bir şekilde oynanabilen, rahatlatıcı ve eğlendirici bir yapıya sahip olacak şekilde tasarlanan Tiny Troopers 2'de bir grup askeri yöneterek büyük çaplı savaşlara giriyoruz. Bu savaşlarda tanklar gibi farklı savaş araçlarını, birçok farklı silah seçeneğini ve özel savaş yeteneklerimizi kullanabiliyor, yüzlerce düşmanla çarpışıyoruz.

Tiny Troopers 2'de savaş alanına süreceğimiz askerlerimizi savaştıkça geliştirebiliyor, onların daha güçlü silahlar ve zırhlar kullanmasını sağlayabiliyoruz. Rütbe sistemi sayesinde askerlerimiz yükselerek daha yetenekli hale gelebiliyor.

Tiny Troopers 2'de takımımızı oluştururken farklı asker türlerini görevlendirebiliyoruz. Alev silahı kullanan, arkadaşlarını iyileştirebilen veya ağır silahlarla etrafa mermi yağdırabilen askerler seçeneklerimiz arasında.

Tiny Troopers 2'de size dalga dalga saldıran zombilere karşı hayatta kalmaya çalışabilmektesiniz. Oyun çok detaylı grafiklere sahip değil; fakat eğlencelik bir oyun olduğu için detaylı grafikler de aramıyorsunuz. Bu sayede oyun düşük sistem gereksinimleri de kazanıyor. Tiny Troopers 2'nin minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows 8 işletim sistemi

- 1.4 GHz çift çekirdekli Intel işlemci

- 4 GB RAM

- Intel HD Graphics 5000 ekran kartı

- 500 MB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Tiny Troopers 2

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Popüler askeri strateji savaş oyunu Tiny Troopers 2 mobil cihazlarda!

Tiny Troopers 2, minik askerleri yönettiğiniz askeri strateji savaş oyunu ve Superhit ve Kokouri tarafından geliştirilmiş mobil sürümü de bulunuyor. Minik bir asker olarak özel görevlerde savaştığınız yüksek tempolu yüksek kalitede grafiklere sahip bu mobil oyunda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Tiny Troopers 2 Android telefonlara Google Play’den ücretsiz indirilebilir!

Tiny Troopers 2 İndir

Tiny Troopers 2 mobil cihazlarda da oynanabiliyor. Popüler serinin yeni oyunu yeni karakterler, daha iyi silahlar, daha ilginç hikaye ile geri dönüyor. Yeni üniformalarla donatılan ve en yeni askeri donanımları kullanan askerler savaşa geri dönmek için can atıyor! Cesaretinizi test edin ve heyecan verici özel operasyonlarda askerlerinizi zafere taşıyın!

  • Sürücü olarak aracınıza atlayın ve tank mermilerinden, mermi yağmurundan kaçarken topraklarınıza giren düşmanları .50 Cal taret mermisiyle öldürün.
  • Askerlerinizi yeni üniformalarla kişiselleştirin ve eğiterek askeri rütbeler kazandırın. Savaş alanında daha uzun süre hayatta kalmalarına yardımcı olmak için silahlarını ve zırhlarını yükseltin.
  • Görevlerinizde size yardımcıları olmaları için sağlık görevlileri ve makineli tüfekçilerden, seçkin Delta Force ve Flamer kullanan alev silahına kadar çeşitli uzmanları ordunuza katın.
  • Takımınızın kontrolünü sağlamak, mermi yağmurundan kaçmak, el bombaları, roketler ve hava saldırılarıyla düşman hattını yok etmek için basit kontrolleri kullanın.
  • Minik askerlerin aksiyon dolu haritalarda sonsuz düşman dalgalarıyla savaşmasına yardım edin. Ne kadar hayatta kalabilirsiniz?

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Troopers 2: Special Ops

    Tiny Troopers 2: Special Ops, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli bir savaş oyunu.
  • Tiny Troopers

    Tiny Troopers, mini askerlerle savaştığınız ve üssünüzü savunduğunuz ücretsiz bir Windows 8.1 oyunu.
  • Starship Troopers Plasma Mountain

    Sınırsız aksiyon, olabildiğince gerçekçi grafikler ve alabildiğine gerilimi hissedeceğiniz Starship Troopers karşınızda...
  • Starship Troopers : Whiskey Outpost

    Alabildiğine aksiyon, gelişmiş grafikler ve sınırsız heyecanı ile StarShip Troopers karşınızda...
  • Tiny Tina's Wonderlands

    2K, 2022 model oyunu olan Tiny Tina's Wonderlands ile oyunculara fantastik bir dünyanın kapılarını aralıyor.
  • Tiny Toyfare

    Tiny Toyfare, FPS oyunları gibi birinci şahıs kamera açısıyla oynanabilen, kule savunma türünde ücretsiz bir strateji oyunu
  • Star Wars: Tiny Death Star

    Star Wars: Tiny Death Star, retro grafikleri ile dikkat çeken eğlenceli bir Yıldız Savaşları oyunu.
  • Los Aliens

    Los Aliens, Game Troopers'ın uzay temalı bulmaca oyunu.