Tiny Troopers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
868 TOPLAM İNDİRME
123 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Troopers, mini askerlerle savaştığınız ve üssünüzü savunduğunuz ücretsiz bir Windows 8.1 oyunu.

Tiny Troopers, mobil platformda oldukça popüler bir savaş – strateji oyunu ve nihayet Windows 8.1 tablet ve bilgisayarımızda da oynayabileceğiz dediğim nadir yapımlardan. Xbox ile entegre çalışan (Hatta konsolda da oynanabiliyor.) oyunda bir zamanlar çocukken oynadığımız oyuncak askerleri kontrolümüz altına alıyoruz.

Ufak boyutlu ve ücretsiz olmasına karşın yüksek kalitede görseller, ses efektleri ve bağımlılık yapan oynanış sunan savaş oyunu Tiny Troopers’da mini askerlerden oluşan ordumuzu kuruyor ve üssümüze farklı noktalardan gelen düşman birliklerini bertaraf etmeye çalışıyoruz. Birliklerimizle üssümüzü savunmanın haricinde mini askerlerimizi düşman üssünü de yönlendirebiliyor ve çetin bir savaşın içerisine girebiliyoruz.

Strateji ve savaşma gerektiren birbirinden zorlu 30’dan fazla görevi tamamlamak için uğraş verdiğimiz oyunda özel olarak eğitim almış üç mini askeri yönetiyoruz. Kahraman askerlerimizi hem savunmada hem de yok etmede kullanabiliyoruz. Binaları havaya uçurma, tanklarla ortalığın altını üstüne getirme gibi aksiyon içeren her görevde bulunuyoruz. Mini askerlerimiz başarı ile tamamladıkları her görev sonrası rütbe atıyor. Tabii ki biz de puan kazanıyoruz. Kazandığımız puanları yeni askerler satın almak için kullanabiliyoruz ancak satın almak istediğimiz asker için yeterince görevi tamamlamadıysak paramız olsa dahi açamıyoruz.

Tiny Troopers Özellikleri:

  • Minik askerlerle zorlu görevlerin üstesinden gelin.
  • Düşman üssüne sızın ve savunma gücünüzü gösterin.
  • Özel görevlerde özel askerlerinizi kullanın.
  • Görevleri tamamladıkça yeni askerlerin kilidini açın.
Erkan Calp

Tiny Troopers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
731 TOPLAM İNDİRME

Tiny Troopers, küçük boylu sevimli askerlerin savaşını konu alan bir strateji ve savaş oyunu.

Tiny Troopers, küçük boylu sevimli askerlerin savaşını konu alan bir strateji ve savaş oyunu.

Tiny Troopers her ne kadar bir savaş oyunu olsa sa oldukça sevimli oyuncu karakterlerine ve grafiklere sahip. 3 boyutlu grafikleriyle dikkat çeken oyunda üç farklı senaryo ve onlarca oyun sahnesi sunuluyor. Oyundaki temel amaç, kısa boylu asker ya da askerlerinizle karşınızdaki düşmanı etkisiz hale getirmeniz. Helikopterle bırakılacağınız görev bölgesindeki tüm düşman askerlerini ve düşman birimlerini yok etmeniz gerekiyor.

Savaş esnasında işinize yarayabilecek bomba ve roket gibi silahları oyun içinde kazanacağınız paralarla alıyorsunuz. Tabii ki koruma kalkanı ve zırh gibi savunmaya yönelik eşyalar da edinebilirsiniz.

Zombi modu askerlerinizin zombilere karşı mücadelesini konu alıyor.

Onur Şendere

Tiny Troopers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
196 TOPLAM İNDİRME

Tiny Troopers, sevimli cüce askerlerin yönetilmesi üzerinde hazırlanmış bir savaş ve strateji oyunu.

Tiny Troopers, sevimli cüce askerlerin yönetilmesi üzerinde hazırlanmış bir savaş ve strateji oyunu.

3 farklı oyun modunun ve 30 civarında farklı sahnenin yer aldığı oyun, iPhone ve iPad kullanıcıları tarafından oynanabiliyor. 3 boyutlu grafikleriyle öne çıkan oyunda küçük askeri ekibin yönetimini ele alıyorsunuz. Belirleyeceğiniz strateji ile yönlendireceğiniz ekibin başarılı olması da sizin elinizde. Başarı şansınızı yükseltmek için kazanacağını oyun içi paralarla çeşitli silahlar ve koruma eşyaları alabilirsiniz.

Onur Şendere

Tiny Troopers

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
123 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Troopers, eğitimli minyatür askerlerle savaştığımız son derece keyifli ve kaliteli bir savaş oyunu.

Tiny Troopers, iOS ve Android platformunda milyonlarca kez indirilmiş bir savaş oyunu ve mobil platforma göre oldukça başarılı grafiklere, son derece keyifli bir oynanışa sahip. Adından da anlayacağınız üzere gerçek bir savaş oyunundan ziyade eğlence odaklı hazırlanmış bir mobil oyun.

Xbox entegrasyonu ile gelen oyun temel olarak diğer savaş – strateji oyunlarından farklı değil. Yine ordumuzu kurup genişletiyor ve üssümüze akın akın gelen düşman askerlerini geri püskürtmeye çalışıyoruz ve yer yer düşman üssüne saldırıda bulunuyoruz. Oyunu farklı kılan ise minyatür askerlerle savaşmamız.

Gece gündüz demeden minyatür askerlerle savaştığımız oyunda emrimize eğitimli üç asker veriliyor. Kahraman askerlerimizi kullanarak kimi zaman düşmanı yok ediyor, kimi zaman binaları havaya uçuruyoruz, kimi zaman da savaş sonrası yerle bir olmuş bölgelere gidip gazetecilere eşlik ediyoruz. Toplamda 30 özel görev bulunuyor ve başarı ile tamamladığımız her görev sonrası askerlerimiz daha da güçleniyor ve daha iyi ekipmanların kilidini açıyoruz. Görevlerin haricinde zombilerle karşı karşıya geldiğimiz hayatta kalma modu yer alıyor.

Tiny Troopers, Windows Phone 8 ve üzeri cihazlarda ücretsiz olarak oynanabiliyor. Oyunun 512 MB bellekli cihazlara desteği de bulunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Troopers 2

    Tiny Troopers 2 bolca aksiyon içeren bir savaş oyunudur
  • Tiny Troopers 2: Special Ops

    Tiny Troopers 2: Special Ops, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli bir savaş oyunu.
  • Starship Troopers Plasma Mountain

    Sınırsız aksiyon, olabildiğince gerçekçi grafikler ve alabildiğine gerilimi hissedeceğiniz Starship Troopers karşınızda...
  • Starship Troopers : Whiskey Outpost

    Alabildiğine aksiyon, gelişmiş grafikler ve sınırsız heyecanı ile StarShip Troopers karşınızda...
  • Star Wars: Tiny Death Star

    Star Wars: Tiny Death Star, retro grafikleri ile dikkat çeken eğlenceli bir Yıldız Savaşları oyunu.
  • Tiny Tina's Wonderlands

    2K, 2022 model oyunu olan Tiny Tina's Wonderlands ile oyunculara fantastik bir dünyanın kapılarını aralıyor.
  • Tiny Toyfare

    Tiny Toyfare, FPS oyunları gibi birinci şahıs kamera açısıyla oynanabilen, kule savunma türünde ücretsiz bir strateji oyunu
  • Los Aliens

    Los Aliens, Game Troopers'ın uzay temalı bulmaca oyunu.