tinyMediaManager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME
16.97 MB DOSYA BOYUTU

tinyMediaManager, bilgisayarınızda bulunan filmleri ve dizileri arşivlemenize ve yeniden künye oluşturmanıza imkan sağlar.

İnternet olmadığı zamanlarda bilgisayardan film ve dizi izlemek insana büyük keyif veriyor. Tabii öncelikli olarak film izleyebilmeniz için elinizde bir arşiviniz olmalı. tinyMediaManager, bu sorunu ortadan kaldıracak oldukça başarılı bir medya yönetim uygulaması.

tinyMediaManager ile artık televizyon programlarını daha düzenli bir şekilde saklayabileceksiniz. Dilerseniz de arşivinizde bulunan bu film ve dizi bölümlerine farklı isimler verebiliyor ve hakkında kısmı ekleyebiliyorsunuz. tinyMediaManager, güçlü arama filtresi sayesinde internetten video indirmenize de imkan sağlıyor. Tabii indirme işlemi sınırlı sayıda kaynaklardan alındığı için bazen aradığınız programı tam olarak bulamayabilirsiniz.

Windows işletim sisteminden ücretsiz olarak kullanabileceğiniz tinyMediaManager, belirli aralıklarla gerçekleştirmesi gereken güncelleştirmeleri de sizin haberiniz olmadan yapıyor. Yani karşınıza tinyMediaManager'ı güncelle diye bunaltıcı uyarılar çıkmıyor.

Film ve dizi izlemeden yapamam diyenler için tinyMediaManager, ön izleme resmine sahip, eserlerin yıllarını gösteren ve birçok oylama sistemi ile sizi yönlendirebilecek bir güçte. Kullanıcılarının beğenisine göre gönderilen bağışlar sayesinde gelişen tinyMediaManager'ı, bu tarz bir program arıyorsanız deneyebilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • Avast GrimeFighter

    Avast GrimeFighter, Windows sistemli bilgisayarınızın ilk günkü performasına kavuşmasına yardımcı olan bir sistem bakım, optimizasyon aracı.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, hazırlanan web sitelerinin marketteki tüm mobil cihazlarda test edilebilmesi için hazırlandı.
  • MultiPlay

    MultiPlay, özellikle ses teknisyenlerine yardımcı olmak için tasarlanmış ücretsiz bir yardımcı ses programıdır.
  • AirDroid

    AirDroid, bilgisayar üzerinden Android cihazınıza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.
  • Archiver

    Archiver ile arşiv dosyaları oluşturabilir ve açabilirsiniz
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ücretsiz bir güvenlik kamerası takip yazılımıdır
  • Play!

    Play! bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir PS2 Emulator yazılımıdır