Titan Brawl

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Titan Brawl, dünyadaki binlerce online oyuncuyla birlikte muhteşem savaşlar yapabileceğiniz çevrimiçi bir aksiyon oyunudur.

Birbirinden güçlü karakterlerle mücadele edebileceğiniz Titan Brawl, Pvp mobil aksiyon oyunu olmasından dolayı oldukça ilgi çekiyor. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Titan Brawl ile büyük savaşlar yapabilirsiniz.

Titan Brawl, birbirinden yaratıcı karakterleri barındıran ve tüm dünyadan binlerce oyuncuya ev sahipliği yapan ücretsiz bir Pvp oyunu. Oyunun özenle hazırlanmış birbirinden güzel grafikleri ve sizi gaza getirecek ses efektleri, oynarken kendinizi oldukça iyi hissettirecek. Titan Brawl oyununda kendi takımınızı kuruyor ve 4 dakika boyunca düşman takımıyla savaşıyorsunuz. Oyundaki her karakterin ayrı bir özelliği bulunuyor ve bu özellikler düşmanı yenebilmenin en önemli stratejisini oluşturuyor. Titan Brawl, mobil bir oyun olmasında rağmen hem kontrolleri hem de motoru ile oldukça güzel bir performans çıkarmakta.

Dünyadaki binlerce oyuncu ile beraber oynayabileceğiniz Titan Brawl, sizi muhteşem bir maceraya çağırıyor. Ekibinizi oluşturup aksiyonu başlatma vakti. Hemen şimdi Titan Brawl'ı indirin ve düşmanlara gücünüzü gösterin!

Uğur Sağlam

Titan Brawl

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Titan Brawl, iOS işletim sistemi üzerinden oynanabilen ve MOBA diye tabir edilen oyun türüne giren bir oyundur.

Titan Brawl, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir MOBA oyunudur. 

Günümüzün en çok tercih edilen oyun türlerinden bir tanesi olan MOBA, Multiplayer Online Battle Arena ya da Türkçesi ile çok oyunculu çevrimiçi savaş arenası türü, League of Legends'in yükselişiyle birlikte zirveyi gördü. Bu oyun türünün asıl zorlayıcı kısmı çok hızlı oynanması ve bu hız içerisinde doğru yeteneklerin kullanılmasıdır. Bu sebeple çok fazla tuşa ihtiyaç duyulmakta ve bunun kullanıcıları tarafından iyice özelleştirilmesi gerekmektedir. 

Mobil cihazlard bu türün klavye sorunu sebebiyle bir hayli zor olacağı düşünülse de, bugüne kadar birçok oyun MOBA'yı çok iyi şekilde mobile uyarlamayı başardı. Bu oyunlardan bir tanesi de Titan Brawl kuşkusuz. Titan Brawl, birbirinden yaratıcı karakterleri barındıran ve tüm dünyadan binlerce oyuncuya ev sahipliği yapan ücretsiz bir PvP oyunudur. Titan Brawl oyununda kendi takımınızı kuruyor ve 4 dakika boyunca düşman takımıyla savaşıyorsunuz. Oyundaki her karakterin ayrı bir özelliği bulunuyor ve bu özellikler düşmanı yenebilmenin en önemli stratejisini oluşturuyor. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Multi Brawl APK

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Multi Brawl APK'da, Brawl Stars oyununun tüm kaynaklarına erişebilir ve çeşitli oyun modlarına giriş yapabilirsiniz.
  • Magic Brawl APK

    Android kullanıcılarının oynayabileceği Magic Brawl APK, Brawl Stars oyunundaki içerikleri sunan özel bir sunucudur.
  • Brawl Stars APK

    Brawl Stars APK, en çok sevilen battle royale oyunlarından biridir. Brawl Stars ile çok oyunculu savaşlara hazır olun.
  • Nulls Brawl APK

    Oyunculara sınırsız içerik sunan Nulls Brawl APK ile farklı oyun modlarını deneyimleyebilirsiniz.
  • Squad Busters APK

    Brawl Stars, Clash Royale ve Hay Day gibi oyunlardaki karakterleri içerisinde barındıran Squad Busters APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Titan Quest

    Titan Quest klasik bir aksiyon RPG oyunudur
  • Titan Turret

    Titan Turret heyecan dolu bir savaş oyunudur