Toca Builders

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,097 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Toca Builders, Toca Boca imzasını taşıyan hoş grafiklere sahip, Minecraft'a benzerliği ile dikkat çeken bir çocuk oyunu.

Toca Builders, çocuğunuzun haya gücünü ve yaratıcılığını kullanarak oynayabileceği kaliteli grafikler sunan bir Windows 8.1 oyunu. Toca Boca tarafından geliştirilen ve Minecraft’a benzerliği ile dikkat çeken oyunda blokları yerleştirmek için Toca Boca karakterlerinden yardım alıyoruz.

Çocukların gözüne hoş gelebilecek arayüz ve görseller sunan Toca Builders oynanış olarak Minecraft’a benzese de farklı yönlenleri de bulunuyor. Örneğin; blok atma, kırma, kaldırma işlemlerini tek başınıza yapmıyorsunuz. Size Blox, Vex, Strech, Connie, Jum Jum adlarında işlerinde çok iyi karakterler yardımcı oluyor. Ayrıca herhangi bir kural bulunmuyor ve puan kazanmanız gerekmiyor. Tamamen eğlenceli odaklı bir oyun.

Çocuklar için özel hazırladığından basit kontroller içeren oyunda tüm işleri biraz önce bahsettiğim karakterler yapıyor. Oyunu daha çekici kılmak adına eklenen karakterlerden bazıları blok atmada, bazıları blok kırmada, bazıları yerleştirmede, bazıları da renklendirme usta ve kesinlikle hata yapmıyorlar. İşlerini yaparken uzaktan seyremek te oldukça keyifli.

Ebeveyn olarak tablet ve bilgisayarda oyun oynamayı seven çocuğunuz için bir oyun arayışı içerisinde iseniz yaratıcılıklarını ön plana çıkaracakları Toca Builders’ı indirmenizi tavsiye ederim.

Toca Builders Özellikleri:

  • Çocukların ilk görüşte sevecekleri 6 karakter
  • Blok yerleştirme, kırma, yuvarlama, boyama
  • Oluşturulan objenin fotoğrafını çekme
  • Hoş orijinal grafik ve müzikler
  • Çocukların sevecekleri basit ve çekici arayüz
  • Reklamsız, uygulama içi satın alım sunmayan oynanış
Erkan Calp

Toca Builders

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,131 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Toca Builders, çocuğunuzun yaratıcılığını kullanarak oynayabileceği eğlenceli bir Android oyunu.

Toca Builders, Toca Boca’nın çocuklar için özel hazırladığı mobil oyunlar arasında ve hem arayüzü hem de oynanışı ile çocukların ilgisine çekebilecek harika bir yapım. Android tablet ve telefonunuza indirip çocuğunuzun beğenisine sunacağınız bu yapımın en önemli özelliği tamamen ücretsiz olması, üçüncü şahıs reklamlar sunmaması. Yani gönül rahatlığıyla cihazınızı çocuğunuza verip oynatabilirsiniz.

Dünyanın önde gelen oyuncak firmalarından Toca Boca’nın çocuklar için geliştirdiği eğlenceli oyunlardan biri olan Toca Builders çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkarabilecekleri harika bir Android oyunu. Hiçbir kuralın, zaman kısıtlamasının olmadığı oyun nesne inşa etme üzerine kurulu.

Her yaşta çocuğun rahatlıkla oynayabileceği şekilde tasarlanmış bir oyun olan Toca Builders’de Blox, Cooper, Vex, Strech, Connie, Jum Jum (Keşke bu isimler Türkçe olsaydı.) adlarını taşıyan birçok karakter ile kafanızdaki nesneyi oluşturmaya çalışıyorsunuz. Karakterlerin her biri farklı özelliği sahip. Örneğin; Blox adından da anlayacağınız üzere blokları atma ve kırmada mükemmel. Vex, blokları yan yana dizebilme konusunda usta. Strech blokları herhangi bir yere yerleştirmede çok iyi. Connie, blokları taşıyan üşünmeden kaldırabilen bir karakter. Jum Jum da blokları renklendirmede iyi. Tüm bu karakterleri işlerini yaparken izlemek ise son derece keyifli.

Çocukların kendi dünyalarında hayal ettikleri nesneleri ortaya çıkarabilecekleri eşsiz bir oyun olan Toca Builders’de blokları oluşturan inşaatçıların kontrolü de oldukça basit. Blokları çevirirken, yuvarlarken, kırarken ve taşırken basit dokunma ve kaydırma hareketlerini kullanıyorsunuz.

Çocukların ilk görüşte ilgilerini çekmek amacıyla rengarenk ve son derece sade bir arayüz sunan Toca Builders’ı mobil cihazlarda oyun oynamayı seven çocuğu olan herkese öneririm.

Erkan Calp

Toca Builders

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Toca Builders, çocuğunuzun oynaması için iPhone ve iPad'inize yükleyebileceğiniz süper bir oyun.

Toca Builders, dünya genelinde büyük küçük herkesin oynadığı bir strateji oyunu olan Minecraft’a oldukça ancak küçük yaşta çocukların oynayabileceği basitlikte hazırlanmış bir iPhone ve iPad oyunu.

Toca Boca’nın imzasını taşıyan ücretli olduğundan ne çocuk dostu arayüzünde ne de oyun esnasında reklam içermeyen bir çocuk oyunu olan Toca Builders’de tıpkı Minecraft oyunundaki gibi bloklar yerleştiriyorsunuz. Ancak oyunu hem daha kolay hem de çekici kılmak adına farklılıklara gidilmiş. Blokları tek başınıza yerleştirmiyor, Toca Builders’ın yarattığı karakterlerden yardım alıyorsunuz. Ayrıca herhangi bir kural veya amaç bulunmuyor.

Çocukların hayal güçlerini ortaya çıkaracakları ve kendi dünyalarında oluşturdukları ilginç nesneleri yaratabilecekleri oyunda her biri farklı yeteneğe sahip karakterler de dikkat çekiyor. Blox, Cooper, Vex, Stretch, Connie, Jum Jum gibi çocukların zorlukla söyleyebileceği karakterlerden her biri ayrı bir iş için görevlendirilmiş. Kimisi blokları kırmakta, kimisi renklendirmede, kimisi blokları yerleştirmede, kimisi blokları yerleştirmede, kimisi de blokları taşımakta çok iyi. Hepsinin ortak noktası ise işlerini yaparken komik görünmeleri.

Çocuklara özel bir oyun olduğun şirin bir arayüz ile gelen ve basit kontrol seçenekleri sunan Toca Builders’ın otomatik kaydetme özelliği de mevcut. Böylelikle blokların yan yana gelmesiyle saatler içerisinde oluşan nesneler oyun kapanması gibi istenmeyen durumlarda baştan oluşturulmuyor. Bunun dışında yaratılan nesneyi çekip ölümsüzleştirme şansına da sahipsiniz.

Mobil cihazla haşir neşir olmayı seven bir çocuğunuz varsa Toca Builder’ı indirip gönül rahatlığıyla cihazı kendisine verebilirsiniz.

Erkan Calp

Toca Builders

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,167 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Toca Builders, çocuğunuz için seçebileceğiniz en iyi Windows Phone oyunlarından biri.

Toca Builders, Toca Boca’nın Minecraft oyunundan esinlenerek hazırladığını düşündüğüm bir çocuk oyunu. Windows Phone platformunda da indirilebilir olan oyun çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkaran, hayal güçlerinin sınırlarını zorlayabilecekleri hem arayüzü hem de oynanışı ile çekici ve keyif veren bir yapım.

Çocuklara özel oyunlar hazırlayan ve bu işi en iyi şekilde yapan Toca Boca’nın imzasını taşıyan yapımlar arasında yer alan Toca Builders basit ve eğlenceli bir oynanış sunuyor. Herhangi bir kural veya amacın bulunmadığı oyun blok yerleştirme ve nesne inşa etme üzerine kurulu.

Oyunu çocuklara çekici kılmak içinse karakterler yaratılmış ve her karakterin çok iyi yapabildiği bir iş var. Blokları atmakla ve kırmakla görevli Blox, blokları renklendiren Cooper, blokları yığınlar halinde koyabilen Vex, blokları belirlenen noktaya yerleştirebilen Strech, blokları oradan oraya üşenmeden taşıyan Connie ve boya püskürmeye meraklı hepsinden daha sevimli olan Jum Jum oyunda oynanabilen karakterler arasında. İşlerini yaparken oldukça komik gözüken karakterlerin kontrolü ise oldukça basit.

Çocukların kullanabilecekleri rengarenk arayüz ile gelen ve hoş grafikler sunan oyunda çocukların uzun uğraş sonucu üzerinde çalışarak oluşturdukları onlarca şahane eserler anbean kaydediliyor. Oyun kapanması vb. durumda çalışmaları boşa gitmemiş oluyor. Bunun yanında anlık görüntü olarak çocuğunuzun neler yaptıklarını arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Toca Builders, mobil cihazda oyun oynamaya meraklı çocuğunuz için seçebileceğiniz en iyi Windows Phone oyunlarından.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toca Kitchen

    Toca Kitchen, çocuğunuzun veya küçük kardeşinizin Windows cihazında oynayabileceği bir yemek yapma oyunu.
  • Toca Kitchen 2

    Toca Kitchen 2, çocukların rahatlıkla oynayabileceği bir Windows oyunudur.
  • Toca Cars

    Toca Cars, Windows tablet ve bilgisayarınıza indirip çocuğunuza - küçük kardeşinize sunabileceğiniz en iyi yarış oyunu.
  • Toca Hair Salon 2

    Toca Hair Salon 2, çocuklar kadar büyüklerin de beğenerek oynayacağı bir Windows 8.1 oyunu.
  • Builders of Greece

    Strateji oyunları arasında yerini alan Builders of Greece oyununda, Antik Yunanistan dönemine giderek, kendi şehrinizi kurabilirsiniz.
  • DRAGON QUEST BUILDERS 2

    DRAGON QUEST BUILDERS 2, Minecraft benzeri bir tür inşa ve hayatta kalma oyunudur.
  • Çocuk Doktoru-Hasta Takip

    Çocuk Doktorlarının muayenelerinde veya hastahanelerde hastalarını, hasta randevularını, çocuk gelişimini, aşıları, tetkik ve reçetelerle hesap işlemlerini kolayca takip edebilecekleri bir programdır.
  • MEPRO Çocuk 3.0

    Hastanelerin çocuk bölümünde kullanılabilecek iyi bir program.