Toca Hair Salon 2

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,219 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Toca Hair Salon 2, çocuklar kadar büyüklerin de beğenerek oynayacağı bir Windows 8.1 oyunu.

Toca Hair Salon 2, Toca Boca’nın elinden çıkmış çocuk oyunları arasında bence en keyiflisi. Hoş grafikleri ve karakter animasyonları ile dikkat çeken yapım her ne kadar çocuklara özel hazırlanmış olsa da birçok yetişkin gibi oynarken keyif aldım.

Windows 8.1 üzeri hem tablet hem de bilgisayarda oynanabilen Toca Hair Salon 2 oyununda adından da anlaşılacağı üzere bir kuaför salonumuz var ve gelen müşterileri karşılıyoruz. Ancak oyun çocukların da oynayacağı düşünülerek hazırlandığından bir puan kazanma, görev tamamlama gibi unsurlar dahil edilmemiş Tamamen eğlence odaklı ve serbest bir oynanış sunduğunu söyleyebilirim.

Üçü bayan üçü erkek altı karakteri karşılaştığımız oyunda seçtiğimiz karakterin saç ve sakalı ile dilediğimiz şekilde oynayabilmemizi sağlayan her alet mevcut. Saç kesimi yapabiliyor, tarak vurabiliyor, düzleştirme veya kıvırcık yapma işlemleri uygulayabiliyor, saç yıkaması ve kurulaması yapabiliyor, saç boyayabiliyoruz. Tüm bunları yaparken karakterlerimiz tepki verebiliyor. Örneğin; saçını tararken farklı şekiller denediğimizde sıkılabiliyor veya elimize usturayı aldığımızda tedirgin olabiliyor veya saçını yıkarken nefesini tutuyor. Kendimizi gerçekten kuafördeymiş gibi hissettimiz için her şey düşünülmüş.

Ne menülerde ne de oyun esnasında reklam barındırmaması, uygulama içi satın alım sunmaması ile çocukların da rahatlıkla oynayabileceği bir oyun olan Toca Hair Salon 2, ilk oyuna göre birçok yenilikle geliyor. Yeni aletler, aksesuarlar, fotoğraf fonları, renkli sprey efektleri, animasyonlar, karakterler serinin ikinci oyununda gelen yeniliklerden sadece birkaçı.

Erkan Calp

Toca Hair Salon 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,962 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Toca Hair Salon 2, kuaför salonunuza gelen müşterileri karşıladığınız hoş grafikler ve animasyonlar sunan bir Android oyunu.

Toca Hair Salon 2, çocuklar kadar yetişkinlerin de severek oynayabileceğini düşündüğüm bir Android oyunu. Gerçek bir kuaförde olan tüm malzemeleri kullanabildiğimiz oyunda üçü bayan üçü erkek altı kişiyi kendi zevkimize göre tıraş ederek eğlenceli dakikalar geçiyoruz.

Toca Boca tarafından geliştirilen kuaför oyunu hem çocuk hem de yetişkinlere de hitap eden bir oynanış sunuyor. Şimdiye kadar bu türde bir oyunla karşılaşmadığımdan mıdır bilmiyorum oyun çok eğlenceli geldi. Kuaför salonumuza gelen müşterilerimizi verilen malzemeleri kullanarak istediğimiz şekle çevirebiliyoruz. Saç ve sakal kesme, saç tarama, saça şekil verme, saç yıkama ve kurutma makinesi veyahut havlu ile kurulama, saç boyama gibi kuaföre gittiğimiz yapılan her türlü işlemi oyunda yapabiliyoruz.

Herhangi bir puanlamanın veya kuralın olmadığı kuaförümüzde dilediğimiz şekilde hareket etmemize izin veren oyunun grafikleri ve animasyonları da dikkat çekici. Saçları ile uğraştığımız müşteriler uyguladığımız işleme göre tepki verebiliyor. Örneğin; sakal tıraşı yaparken makineyi fazla tutarsanız kızgın bir yüz ile karşılaşıyorsunuz. Saç boyarken müşterimiz nefesini tutuyor. Müşteriyi seçtiğinizde ilk beni aldı düşüncesine varıp seviniyor. Bunlar gibi oyuna renk katan pek çok animasyon var. Tabii ki karakterlerin çizimleri de oldukça başarılı.

Toca Hair Salon 2, bence her yaşta kişinin eğlenerek oynayabileceği bir beceri oyunu olmuş ve her yönden başarılı.

Erkan Calp

Toca Hair Salon 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
967 TOPLAM İNDİRME
45.7 MB DOSYA BOYUTU

Toca Hair Salon 2 özellikle çocuklara hitap eden eğlenceli bir kuaför salonu işletme oyunu.

Toca Hair Salon 2 özellikle çocukların severek oynayabilecekleri oyunlardan bir tanesi. Hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde çalışabilen bu oyunda müşterinin eksik olmadığı bir kuaför salonunu işletiyoruz. Birbirinden farklı karakterlerin ve araçların olması, oyunun tekdüze bir şekilde ilerlemek yerine daima orijinal bir şeyler sunmayı amaçladığını gösteriyor.

Oyun her ne kadar çocuklara hitap ediyor gibi görünse de aslında bu tarz minimal oyunarı oynamaktan keyif alan herkes Toca Hair Salon 2'yi deneyebilir.

Oyunun temel özelliklerini şu şekilde sıralamak mümkün;

  • Kuaför salonlarında görmeye alışkın olduğunuz her türlü araç
  • Farklı müşterilerin ve her birinin farklı beklentilerinin olması
  • Gerçeğini aratmayan sprey ve boya püskürtme efektleri
  • Akıcı ve detaylı animasyon geçişleri

Bana kalırsa oyunun en iyi yanı çocukların yanlışlıkla tıklayıp satın alma yapabileceği reklamlara sahip olmaması. Yani oyun tamamen çocuklara göre tasarlanmış ve ebeveynler bu konuda tamamen rahat olabilir.

Emircan Erdoğan

Toca Hair Salon 2

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,838 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Toca Hair Salon 2, kuaför salonu işlettiğiniz eğlenceli bir Windows Phone oyunu.

Toca Hair Salon 2, hem çocukların hem de yetişkinlerin oynayabileceği ufak boyutlu bir beceri oyunu ve Windows Phone platformunda da indirilebilir durumda. Elle çizilmiş hoş grafikleri ve karakter animasyonları ile dikkat çeken oyunda altı adet daimi müşterisi olan bir kuaför salonunu işletiyoruz.

Dünyaca ünlü oyuncak firması Toca Boca’nın imzasını taşıyan Toca Hair Salon 2, boş zamanlar için ideal oyunlar arasında ve kafa yormadan oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir yapım. Genellikle çocuk oyunları ile karşımıza çıkan yapımcının kuaföre salonu adını taşıyan oyunu hem grafikleriyle hem de oynanışı ile yüksek puan almayı hak ediyor.

Kuaför salonumuza dilediğimiz bir müşteriyi alarak başladığımız oyunda üçü erkeke üçü bayan altı kişi bulunuyor ve bunlar üzerinde dilediğimiz şekilde çalışabiliyoruz. Bir kuaför salonunda bulunan tüm malzemeler elimizin altında. Saçı kesme, tarama, boyama, düzleştirme, yıkama ve kurulama, sakal kesimi dahil pek çok işlemi dilediğimiz sırada dilediğimiz dozda uygulayabiliyoruz. Oyunun en güzel yanı ise tüm bunları yaparken karakterlerimizin tepki vermesi. Saçlarını yıkarken ve boyarken nefes tutmaları, sakallarını tıraş makinesi ve ustura ile alırken tedirgin olmaları gibi hoş animasyonlar mevcut.

Uygulama içi satın alım sunmaması ile çocukların da rahatlıkla oynayabileceği oyunun yenilenen sürümünde birçok gelişme görüyoruz. 6 yeni karakter, yeni aletler, yeni aksesuarlar, daha gerçekçi renkli sprey efektleri, animasyonlar gibi çok sayıda yenilik Toca Hair Salon 2 ile birlikte geliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toca Kitchen 2

    Toca Kitchen 2, çocukların rahatlıkla oynayabileceği bir Windows oyunudur.
  • Toca Builders

    Toca Builders, Toca Boca imzasını taşıyan hoş grafiklere sahip, Minecraft'a benzerliği ile dikkat çeken bir çocuk oyunu.
  • Toca Kitchen

    Toca Kitchen, çocuğunuzun veya küçük kardeşinizin Windows cihazında oynayabileceği bir yemek yapma oyunu.
  • Toca Cars

    Toca Cars, Windows tablet ve bilgisayarınıza indirip çocuğunuza - küçük kardeşinize sunabileceğiniz en iyi yarış oyunu.
  • Sally's Salon

    Sally's Salon çocuklar için güzel bir kuaför işletme oyunudur.
  • Hair Pro 2010 Light

    Resimlerinize değişik saç modelleri ekleyerek kaydedebilirsiniz.
  • Talking Ginger 2

    Talking Ginger 2 (Konuşan Ginger 2) oyununda doğum gününü bizimle kutlamak isteyen bir kediyle eğlenceli vakitler geçiriyoruz.
  • FrogSling 2

    FrogSling 2, çocukların da severek oynayabileceği eğlenceli bir beceri oyunu ve Windows 8 üzeri tüm cihazlarla uyumlu.