Toca Kitchen 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.2/5 ZİYARETÇİ
20,236 TOPLAM İNDİRME
55.67 MB DOSYA BOYUTU

Toca Kitchen 2, çocukların rahatlıkla oynayabileceği bir Windows oyunudur.

Toca Kitchen 2, ödüllü oyun stüdyosu Toca Boca’nın çocukları için hazırlamış olduğu bir beceri oyunu ve mobilin yanında Windows platformunda da indirilmeye sunulmuş oldukça popüler bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni teknolojilere meraklı çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için gönül rahatlığıyla indirip yükleyebileceğiniz bir oyun olan Toca Kitchen 2, çocuklar için özel olarak hazırlanmış ve yaratıcılıklarını ön plana çıkarabilecekleri eğlenceli bir oynanış sunuyor. Mutfağa girip ortalığın dağılacağını, kirleneceğini düşünmeden üç karakterden dilediğinizin karnını doyurmaya çalıştığınız oyun tamamen eğlence amaçlı diğer bir deyişle çocuklar için olduğundan puan kazanma üzerine kurulu değil, hiçbir kural da bulunmuyor. Oyundaki tek amacınız birbirinden sevimli karakterlerin açlığını dindirmek.

Beş farklı mutfak aleti ile buz dolabınızdaki malzemeleri birleştirerek leziz menüler ortaya çıkarmak gereken oyunda gerek menüleri hazırlarma aşamasında gerekse de yemek esnası ve sonrasında karakterler ilginç tepkiler verebiliyor. Sandviç hazırlarken ketçapı fazla sıkırsanız veya salatanızı hazırlarken limonu fazla kaçırırsanız karakterimiz beğenmeyebiliyor. Fazla pişmiş bir yemeği üflemeden yememeleri, fazla yeme sonrası geğirme gibi iğrenç sesler çıkartmaları da unutulmamış.

Hem tablet üzerinde hem de bilgisayarda rahatlıkla oynanabilen Toca Kitchen 2’nin oynanışı ise oldukça basit. Malzemeleri tabağa almak, pişirmek için sürükle bırak yöntemini kullanıyorsunuz ve rastgele yerleştirebiliyorsunuz. Tabii ki çocuk oyununda daha zor olması beklenemezdi ancak çocuk oyunu olarak geçen ve zor oynanışa sahip fazla sayıda oyun olduğunu düşünürsek Toca Kitchen bu yönden de bir adım önde.

Erkan Calp

Toca Kitchen 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,568 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Toca Kitchen 2, çocukların mutfakta hünerlerini sergileyebilecekleri renkli - eğlenceli bir Android oyunu.

Toca Kitchen 2, çocukların yaratıcı yönlerini ortaya çıkarabilecekleri Android oyunları arasında. Çocuklar için hazırladığı renkli – eğlenceli oyunlarla karşımıza çıkan Toca Boca’nın imzasını taşıyan beceri oyununda mutfakta aç bekleyen karakterlerin karınlarını doyurmaya çalışıyoruz. Şirinlikleriyle bizi bizden alan karakterlerimiz her yemeği yemiyor. Onların beğeneceği yemekler sunmalı ve mutlu olmalarını sağlamalıyız.

Ödüllü oyun stüdyosu Toca Boca’nın küçük yaşta çocuklara özel hazırladığı onlarca oyundan birisi de Toca Kitchen 2. Çocukların dikkatini çekecek rengarenk menülerle süslenmiş oyunda mutfağa adım arıyoruz. Amacımız açlıktan karınları zil çalan karakterlerimizi doyurmak. Mutfakta malzemeler bol olduğundan karakterlerimiz için her türlü yemeği hazırlama şansına sahibiz. Tavuk, spagetti, pirinç, mısır, soğan, ketçap, soya sosu ve türlü meyveler leziz yemekler çıkarmak için elimizin altında bulunan malzemelerden birkaçı.

“Bir yemek hazırlama oyunu çocuklar için ne kadar çekici olabilir ki?” diye düşünebilirsiniz ancak karakterlerin animasyonları bu soruyu kesinlikle unutturuyor. Karakterler hazırladığınız yemeklere farklı tepkiler verebiliyor. Karakterlerin acı ve kaynar sosa, ekşi limona verdikleri tepki, yemek sonrası geğirmeleri son derece başarılı.

Oyunda çocuklara uygun olmayan reklamlara yer verilmediğini, uygulama içi satın alım sunulmadığını da ayrıca belirtmek isterim.

Erkan Calp

Toca Kitchen 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,359 TOPLAM İNDİRME
64.4 MB DOSYA BOYUTU

Toca Kitchen 2 yemek yapma oyunlarından keyif alanların denemesi gereken oyunlardan biri.

Toca Kitchen 2 özellikle çocuklara hitap eden eğlenceli bir iOS oyunu. Hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde çalışabilen bu oyunda birbirinden ilginç karakterlerin en sevdikleri yemekleri yapmaya ve onların karınlarını doyurmaya çalışıyoruz.

Oyunun en keyifli yanlarından bir tanesi de oyunun keyfini akçıran kurallara sahip olmaması. Oyunu oynarken herhangi bir kurala bağlı değiliz, dilediğimiz gibi hareket edebiliyoruz. Buna bağlı olarak oyundan aldığımız keyif de hatırı sayılır ölçüde artıyor. Yemekleri pişirirken kullanabileceğimiz beş farklı mutfak aleti mevcut. Bunları verimli bir şekilde kullanarak harikalar yaratmaya çalışıyoruz.

Toca Kitchen 2'de ne uygulama içi satın almalar ne de yanlışlıkla tıklayabileceğimiz reklamlar var. Bu bağlamda çocukların güvenle oynayabileceği bir oyun olarak sınıflandırılabilir. Eğer yemek yapma oyunları ilgi alanınıza giriyorsa Toca Kitchen 2'yi denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Toca Kitchen 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,164 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Toca Kitchen 2, çocuğunuz veyahut küçük kardeşiniz için indirip yükleyebileceğiniz eğlenceli bir Windows Phone oyunu.

Toca Kitchen 2, küçük yaştaki çocuklar özel olarak hazırlanmış bir beceri oyunu ve Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak indirilebiliyor. Mobil cihazları kurcalamaya meraklı bir çocuğunuz veya küçük kardeşiniz varsa onun için hem zamanını eğlenceli bir şekilde geçirebileceği hem de bu süre zarfında yeni bir şeyler öğrenebileceği bir oyun arıyorsanız Toca Boca imzasını taşıyan bu oyunu önerebilirim.

Ödül almış oyun stüdyosu Toca Boca tarafından hazırlanan oyunun hem arayüzü hem de oyun ekranı oldukça renkli hazırlanmış ve de çocukların oynayacağı düşünüldüğünden oynanış son derece basit ve göz yormuyor. Seri haline gelmiş bu oyunun oynanışından kısaca bahsetmem gerekirse oyunda üç farklı karakter bulunuyor ve bu karakterlerin karınlarını doyurmaya çalışıyoruz. Bir mutfakta bulunması gereken tüm malzemeler ve onları dilediğimiz türde pişirebileceğimiz her araç elimizin altında. Üç sevimli karakterimizi karnını doyurmak için mutfaktaki istediğimiz yiyecekleri kullanabiliyoruz. Yani yaratıcılığımızı ön plana çıkarmamız gereken bir oyun.

Mutfağa girip istediğimiz şekilde harakter edebildiğimiz oyunda karakterler sunduğumuz yemeklere tepki verebiliyorlar. Örneğin; çok pişmiş sıcacık bir yemeği üflemeden yemiyorlar veya yemek bittikten sonra geğirme sesi duyabiliyoruz. Bunların yanında menüyü hazırlama aşamasında da koyduğumuz malzemeye yüz ekşitme gibi tepkiler alabiliyoruz.

TAvuk, balık, meyve, makarna, pirinç, soğan, ketçap, soya sosu ve daha onlarca malzeme (Malzeme listesi güncellemelerle artırılıyor.) ile sevimli karakterlere mutfağı birbirine katarak dilediğimiz menüyü hazırladığımız oyunda puan sistemi bulunmuyor. Yani tamamen eğlence amaçlı hazırlanmış bir oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toca Kitchen

    Toca Kitchen, çocuğunuzun veya küçük kardeşinizin Windows cihazında oynayabileceği bir yemek yapma oyunu.
  • Toca Hair Salon 2

    Toca Hair Salon 2, çocuklar kadar büyüklerin de beğenerek oynayacağı bir Windows 8.1 oyunu.
  • Toca Builders

    Toca Builders, Toca Boca imzasını taşıyan hoş grafiklere sahip, Minecraft'a benzerliği ile dikkat çeken bir çocuk oyunu.
  • Toca Cars

    Toca Cars, Windows tablet ve bilgisayarınıza indirip çocuğunuza - küçük kardeşinize sunabileceğiniz en iyi yarış oyunu.
  • Kitchen Draw

    Mutfak ve banyo tasarımı için kolay kullanım imkanı sağlayan tasarım programı.
  • Talking Ginger 2

    Talking Ginger 2 (Konuşan Ginger 2) oyununda doğum gününü bizimle kutlamak isteyen bir kediyle eğlenceli vakitler geçiriyoruz.
  • FrogSling 2

    FrogSling 2, çocukların da severek oynayabileceği eğlenceli bir beceri oyunu ve Windows 8 üzeri tüm cihazlarla uyumlu.
  • Talking Tom 2

    Talking Tom 2 oyununda konuşan sevimli kedi Tom, büyümüş olarak karşımıza çıkıyor.