Toca Kitchen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5,797 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Toca Kitchen, çocuğunuzun veya küçük kardeşinizin Windows cihazında oynayabileceği bir yemek yapma oyunu.

Toca Kitchen, Toca Boca tarafından yetişkinlerin de oynayabileceği belirtilen ancak benim çocuklara özel hazırlanmış bir oyun olduğunu düşündüğüm yemek yapma oyunu ve Windows platformunda ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Buz dolabındaki malzemeleri kullanarak çocuğa veya sevimli kediciğe yemekler hazırladığımız oyunda puan kazanma, müzik gibi strese sokan, heyecan katan öğeler bulunmuyor. Tamamen eğlence odaklı hazırlanmış bir oyun ve çocukların rahatlıkla oynayabileceği türde olduğunu söyleyebilirim.

Brokoli, mantar, limon, domates, havuç, patates, et, sosis, balık dahil 12 adet malzemeyi ve dilediğimiz pişirme yöntemini (Haşlama, kızartma, mikrodalgada ısıtma) kullanarak menüler hazırladığımız ve sevimli karakterlerin beğenisine sunduğumuz oyunda karakterlerin animasyonlarını çok başarılı buldum. Sizin hareketinize göre tepkiler verebiliyorlar. Yemeği önlerine sürdüğünüzde tadına göre mutluluk ifadesi veya burun kıvırma, beğenmeme ifadesi alıyorsunuz.

Çocuklar için dijital oyuncaklar üreten bir firma olan Toca Boca’nın imzasını taşıyan Toca Kitchen, görsel açıdan da başarılı bir oyun olmuş. Gerek çocuk ve kedinin gerekse de mutfak ve malzemelerin çizimi göze hoş geliyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan ve uygulama içi satın alım içermeyen nadir oyunlar arasında yer alan Toca Kitchen, her yaşta çocuğun severek oynayacağı, oynarken bir şeyler öğrenebileceği bir yapım. Eğer teknolojiye meraklı bir çocuğunuz veya kardeşiniz varsa yaratıcılığını ön plana çıkaran bu oyunu Windows cihazınıza indirip beğenisine rahatlıkla sunabilirsiniz.

Erkan Calp

Toca Kitchen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
555 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Toca Kitchen yemek yapma oyunları oynamaktan keyif alan kullanıcıların denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Toca Kitchen isimli bu yemek yapma oyununu Android table ve akıllı telefonlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebiliyoruz. Her ne kadar çocuklara hitap ediyor gibi görünse de aslında bu oyunu her yaştan oyunsever keyifle oynayabilir.

Oyunda karınları aç olan ve yapacağımız yemekleri büyük bir sabırsızlıkla bekleyen karakterlere güzel yemekler pişirmeye çalışıyoruz. Oyunda hem hızlı hareket edip yemekleri zamanında pişirmeli hem de herhangi bir eksik olmaması için çok dikkatli olmamız gerekiyor.

Oyunda;

  • Katı kurallar yok, her şey keyif vermek üzerine kurulu
  • 12 farklı yiyeceği kombine ederek yiyecekler yapıyoruz
  • Çocukların eğlenerek ilgilenecekleri bir oyun atmosferi
  • Birbirinden ilginç karakterlere, hepsinin sevdiği yemekleri yapmaya çalışıyoruz
  • Herhangi bir reklam yok
  • Satın almalar yok

Bir oyundan öte adeta yemek yapma deneyimi kazanmak için ilgilenilebilecek bir uygulama niteliği taşıyan Toca Kitchen, bu tür oyunlar oynamayı seven herkes tarafından denenmeli.

Emircan Erdoğan

Toca Kitchen

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Toca Kitchen, iPhone ve iPad'de oynanabilen çocuklara özel bir yemek yapma oyunu.

Toca Kitchen, iPhone ve iPad’inize indirebileceğiniz, çocuğunuzun veya küçük kardeşinizin oynarken bir şeyler öğrenebileceği ücretsiz bir oyun.

Sevimli mi sevimli bir kedi ve çocuk dahil dört karaktere yemek yapma üzerine kurulu bir çocuk oyunu olan Toca Kitchen, dünya genelinde oldukça popüler bir oyun firması olan Toca Boca tarafından geliştirilmiş ve ebeveynler tarafından başarılı bulunmuş bir yapım. Oyunun temel amacı buz dolabındaki malzemeleri kullanarak aç bekleyen karakterlere yemek hazırlamak olsa da karakterlerin yemek hazırlanırken ve yemek sonrası tepki vermesi oyunu farklı kılmış ve animasyonlar oldukça başarılı. Karakterlerin mimikleri kadar çizimler de dikkatimi çekti. Buz dolabı, mutfak gereçleri, malzemeler ve de en önemli karakterler çizgi filmlerde gördüğümüz ile birebir aynı.

Mutfakta bulunabilecek tüm sebze ve meyveleri kullanımımıza sunan ve seçtiğimiz malzemeleri dilediğimiz pişirme yöntemiyle hazırlayıp sunmamıza izin veren oyun oynanış yönünden oldukça basit. Malzemeleri alıp hazırlama işlemlerini rahatlıkla yapabiliyoruz. Fare veya kaydırma hareketi ile tüm işimizi halledebiliyoruz. Bu noktada Toca Kitchen’ın karmaşık menü ve oynanış ile karşılaştığım çocuk oyunlarından çok farklı olduğunu söyleyebilirim.

Uygulama içi satın alma gerektirmeyen ve reklam içermeyen çocuk dostu arayüzü ile harika bir iOS oyunu olan Toca Kitchen’ın öne çıkan özellikleri ise:

  • Dört karaktere yemek hazırlıyorsunuz ve her karakterin sevdiği özel bir yemek var.
  • 12 farklı malzemeyi dilediğiniz şekilde hazırlayabiliyorsunuz.
  • Malzemeleri doğrayabiliyor, pişirebiliyor, mikrodalgaya atabiliyor, karıştırabiliyorsunuz.
  • Vejeteryan yemekler hazırlayabiliyorsunuz.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toca Kitchen 2

    Toca Kitchen 2, çocukların rahatlıkla oynayabileceği bir Windows oyunudur.
  • Toca Builders

    Toca Builders, Toca Boca imzasını taşıyan hoş grafiklere sahip, Minecraft'a benzerliği ile dikkat çeken bir çocuk oyunu.
  • Toca Cars

    Toca Cars, Windows tablet ve bilgisayarınıza indirip çocuğunuza - küçük kardeşinize sunabileceğiniz en iyi yarış oyunu.
  • Toca Hair Salon 2

    Toca Hair Salon 2, çocuklar kadar büyüklerin de beğenerek oynayacağı bir Windows 8.1 oyunu.
  • Kitchen Draw

    Mutfak ve banyo tasarımı için kolay kullanım imkanı sağlayan tasarım programı.
  • Çocuk Doktoru-Hasta Takip

    Çocuk Doktorlarının muayenelerinde veya hastahanelerde hastalarını, hasta randevularını, çocuk gelişimini, aşıları, tetkik ve reçetelerle hesap işlemlerini kolayca takip edebilecekleri bir programdır.
  • MEPRO Çocuk 3.0

    Hastanelerin çocuk bölümünde kullanılabilecek iyi bir program.
  • Lady Popular

    Lady Popular, internet üzerinden oynanabilen ve her oyuncunun kendi süpermodelini oluşturduğunu bir tür online oyundur.