Toddler Keys

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,278 TOPLAM İNDİRME
0.47 MB DOSYA BOYUTU

Toddler Keys, bilgisayarınızın klavyesini, cd sürücüsünü ve diğer donanımlarını istenmeyen kişilere karşı kilitlemeniz için oldukça ideal bir yazılım.

Toddler Keys, bilgisayarınızdaki pek çok donanımın kilitlenmesi için birebir. Bilgisayarınızı başkalarının kullanımından uzak tutmak için klavyeyi, cd-rom'u ve fareyi (mouse) kendi isteğinizle devre dışı bırakarak, istediğiniz zaman tekrar aktif hale getirebilirsiniz. Programın üç ana kilit fonksiyonu vardır.

Birincisi 'Lock Drive Doors' olan cd sürücüsünü kilitleyebileceğiniz bir seçenek. Özellikle cd sürücüsünü çocuklardan uzak tutmak isteyenler için oldukça iyi bir seçenek. İkincisi 'Lock Keyboard' ile yalnızca klavyenizi kilitleyebilirsiniz. Bu sayede bilgisayarınızı kapatmadan klavye temizleme işlemini de rahatlıkla yapabilirsiniz. Üçüncüsü ise 'Lock Keyboard/Mouse' bu seçenekle fare ve klavye aynı anda kilitleniyor. Kilidin açılması için klavyenizden 'QUIT' yazmanız yeterlidir. Bu kelimeyi programınızın ayarlarından değiştirebilirsiniz.

Bilgisayar başında olmadığınız belli bir süre içinde otomatik olarak kilitlemeniz mümkün. Oldukça küçük boyutla bu kadar işi başarılı bir biçimde halletmesi sebebiyle ve Vista uyumuyla tercih edilmesi gereken bir yazılım. Aynı zamanda program ücretsizdir.

Cem Ertem

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Extra Keys

    Extra Keys, özel karakterleri kolay şekilde kullanmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Macro Keys

    Macro Keys programını kullanarak bilgisayarınızda otomatik çalışan makrolar oluşturabilir ve pano öğelerini yönetebilirsiniz.
  • Product Keys

    Product Keys ile işletim sistem, office ve diğer yazılımların ürün anahtarlarını hızlı ve kolay bir şekilde bulut hesabınıza yedekleyebilirsiniz.
  • Registry Trash Keys Finder

    Bilgisayarınızın kayıt defterini temizlemek için kullanabileceğiniz Registry Trash Keys Finder programı ile performansınız her zaman yüksek olacak.
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.