Todoist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
807 TOPLAM İNDİRME
17.01 MB DOSYA BOYUTU

Todoist, kişisel görev yönetimi ve yapılacak işler listeleri hazırlayabileceğiniz kullanışlı bir yazılımdır.

Kişisel bilgisayarlarınız üzerinde kendinize özel yapılacak işler listeleri hazırlayabileceğiniz ve kişisel görev yönetiminizi gerçekleştirebileceğiniz başarılı bir uygulama olan Todoist'e çoklu ve çapraz platform desteği sayesinde tüm cihazlarınız üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Nerede olursanız olun daha önceden giriş yapmış olduğunuz tüm verilere; cep telefonu, web veya masaüstü bilgisayarlarınız aracılığıyla ulaşabileceğiniz yazılım sayesinde yapmanız gereken işlerinizi ve tamamlamanız gereken görevlerinizi kolayca takip edebilirsiniz.

Senkronizasyon özelliği sayesinde tüm farklı cihazlar üzerinde bilgilerinizi eşleştiren ve ister çevrimiçi ister çevrimdışı olarak rahatça kullanabileceğiniz Todoist ile işlerinizi çok daha verimli şekilde organize edebileceksiniz.

Bulut sunucular üzerinde saklanan verileriniz her daim güvende olacaktır ve istediğiniz zaman bu verilere ulaşmak için internete bağlantısı olan herhangi bir cihaz işinizi görecektir.

Kendinize sınırsız sayıda görev ve yapılacak iş atayabileceğiniz Todoist ile isterseniz farklı projeler ve projelere ait alt başlıklar oluşturma şansına da sahip olacaksınız.

İşlerinizi düzene koymak ve acaba unutur muyum korkusuna yer vermemek için kullanabileceğiniz başarılı bir yazılım olan Todoist'i mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Can Çevrim

Todoist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME
2.8 MB DOSYA BOYUTU

Todoist, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz yapılacak işler ve kişisel görev yönetimi uygulamasıdır.

Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ve büyük ölçüde verimliliğinizi arttıracak bir uygulama olan Todoist ile hem yapılacak işler listelerinizi hazırlayabilir hem de kişisel görev yönetiminizi kolayca yürütebilirsiniz.

Cep telefonlarınız, masaüstü bilgisayarınız ve web üzerinden kullanabileceğiniz uygulama, sorunsuz bir şekilde tüm cihazlarınız arasında görevlerinizi senkronize edebilmektedir.

Sınırsız sayıda görevi yönetebileceğiniz Todoist ile projeleriniz içerisinde yer alan farklı görevleri düzenleyebilir ve görev listelerinizi bulut sunucular üzerinde saklayabilirsiniz. Böylece tüm görev yönetimlerinize hem çevrimiçi olarak hem de çevrimdışı olarak rahatça ulaşabilirsiniz.

Eğer uygulamanın ücretsiz sürümünden memnun kalırsanız, Premium sürümünü satın alarak; SMS ile haber verme, e-posta ve mobil hatırlatıcılar, renkli etiketler, arama filtreleri ve çok daha fazla özelliğe sahip olabilirsiniz.

Tüm platformlar üzerinden ulaşabileceğiniz kolay kullanımlı ve güvenilir bir görev yönetimi uygulamasına ihtiyacınız varsa Todoist'i mutlaka denemenizi öneririm.

Uygulama hakkında daha fazla fikir sahibi olmak için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Can Çevrim

Todoist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
8.9 MB DOSYA BOYUTU

Todoist, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz kişisel görev yönetimi uygulamasıdır.

iOS işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinde kullanabileceğiniz Todoist, yapılacak işler listelerinizi hazırlayabileceğiniz ve kişisel görev yönetiminizi gerçekleştirebileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.

Tüm platformlar üzerinden rahatça ulaşabileceğiniz uygulama sayesinde, nerde olursanız olun yapılacak işler listenize ve daha önceden tanımlamış olduğunuz görevlerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Üstelik hangi cihaz üzerinden veri girişi yapmış olursanız olun, tüm veriler anlık olarak diğer cihazlar için de senkronize edilmiş olacaktır.

Farklı proje başlıkları oluşturabileceğiniz ve oluşturmuş olduğunuz projelere alt başlıklar atayabileceğiniz Todoist ile isterseniz tüm bilgilerinizi bulut sunucular üzerinde saklayabilir ve istediğiniz zaman kolayca ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi ve çevrimdışı olarak tüm görevlerinizi rahatça yönetmenize olanak sağlayan uygulama ile sınırsız sayıda görev ve görev başlığı oluşturabilir, sonrasında tüm görevlerinizi tek yerden kolayca yönetebilirsiniz.

Tüm platformlar üzerinden ulaşabileceğiniz kolay kullanımlı ve güvenilir bir görev yönetimi uygulamasına ihtiyacınız varsa Todoist'i mutlaka denemenizi öneririm.

Uygulama hakkında daha fazla fikir sahibi olmak için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Can Çevrim

Todoist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME
0.53 MB DOSYA BOYUTU

Todoist, Mac üzerinde kullanabileceğiniz görev yönetim ve yapılacak işler listesi oluşturma programıdır.

Todoist, Mac kullanıcılarının kolayca kişisel görev yönetimlerini takip edebilecekleri ve yapılacak işler listelerini hazırlayabilecekleri başarılı bir yazılımdır. Çapraz platforma desteği sayesinde cep telefonu, web, dizüstü bilgisayarlar gibi tüm cihazlar üzerinden ulaşılabilen uygulama daha planlı programlı ve verimli bir şekilde çalışmanıza olanak sağlayacaktır.

Tüm cihazlarınız arasında çevrimiçi olarak sürekli senkronize olan verileriniz sayesinde hem telefon, hem web, hem de bilgisayarlarınız üzerinden aynı verilere ulaşabilir ve istediğiniz tüm düzenlemeleri hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Çevrimdışı olarak da kullanabileceğiniz yazılım, çevrimiçi olduğu zamanlarda senkronizasyon işlemlerini tekrar yerine getirmektedir.

Tüm yapmanız gereken işleri not alabileceğiniz ve böylece kişisel görev yönetiminizi sorunsuz bir şekilde yerine getirebileceğiniz bir yazılım olan Todoist, aynı zamanda yerine getirmeniz gereken tüm görevleri sizlere hatırlatır ve unutmanızı önler.

Kendi kullanıcı hesabınız ile bağlantılı olarak bulut sunucular üzerinde saklanan tüm verileriniz güven altındadır ve sizden başka hiçkimse verilerinize ulaşarak, size özel olan bilgileri sızdıramaz.

Kendinize farklı proje başlıkları altında sınırsız sayıda görev veya yapılacak iş atayabileceğiniz bu pratik ve kullanışlı yazılım sayesinde hayatınızın kolaylaştığını hissedeceksiniz.

Kişisel görev yönetimi konusunda yardıma mı ihtiyacınız var? Çok düşünmeden Mac'iniz üzerinde Todoist kurarak, kendi iş yönetimizi kolayca kendiniz yapmaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AudioNote

    AudioNote ile notlarınızı ses kayıtları ile birleştirebilirsiniz
  • Task Coach

    Task Coach, yapmanız gereken işleri not alıp takibini yapabileceğiniz ücretsiz bir kişisel planlama uygulamasıdır.
  • TodoPlus

    TodoPlus, yapılacak işler veya görevler listesi hazırlamak için kullanabileceğiniz başarılı bir programdır.
  • CS2Notes

    CS2Notes, önemli notlarınızı almak için kullanabileceğiniz bulut destekli bir yapışkan not uygulamasıdır.
  • Doit.im

    Doit.im programını kullanarak bilgisayarınızdaki görevleri çok kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
  • Wunderlist

    Basit bir yapılacaklar listesi oluşturmak istediğinizde size vazgeçemeyeceğiniz güzellikte bir arayüz ve özellikler sunan ücretsiz bir servistir.
  • Notee

    Notee çok kullanışlı ve ücretsiz bir not alma uygulamasıdır. Notlarınızı kolayca Notee ile alabilir ve saklayabilirsiniz.
  • Cloudship

    Cloudship programını kullanarak elinizdeki notları tutabilir ve aynı zamanda görevlerinizi ve işlerinizi yönetebilir, paylaştırabilirsiniz.