Tom's Jetski

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,321 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Tom's Jetski (Konuşan Tom Jetski) oyununda Tom ve Angela ile birlikte jet ski kullanmanın keyfini sürüyoruz.

Tom's Jetski, Konuşan Tom ve Angela ile jet skiye atlayıp mavi sulara açıldığımız yepyeni Outfit oyunu ve Windows platformunda hem tablet hem de telefonlarda ortak olan evrensel oyunlar arasında.

Her yaşta oyuncunun oynadığı konuşan Tom ve Angela serileriyle ünlenen yapımcı Outfit’in yeni oyunu Tom’s Jetski Türkçe adıyla Konuşan Tom Jetksi oyununda sevimli karakterlerimizle sulara açılıyoruz.

İki arada bir derede jet ski kullanmayı öğrenen sevimli kedilerle zorlu görevleri tamamlamaya çalıştığımız oyunda görev bazlı ilerleme var. Sonsuz koşu türünde hazırlanmamısı iyi olmuş. Bölümlerde birden fazla görev veriliyor ve tamamladığımız görev sayısına göre puan kazanıyoruz. Tüm görevleri tamamladığımızda sonraki oyuna geçiyoruz. Karakter olarak ta hem Tom hem de Angela ile oynayabiliyoruz ki ikisi de su üzerinde jet skiyle oldukça başarılılar. Doyasıya eğlencenin tadını sürerek anı yaşıyorlar.

Oyunda Tom ve Angela’nın jet skilerini kontrol etmek için yönü ayarlamaktan başka bir şey yapmıyoruz. Jet ski kendiliğinden ilerlediğinden bize sadece doğru zamanda yön değiştirerek engelleri atlatmak kalıyor.

Erkan Calp

Tom's Jetski

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,084 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Tom's Jetski, Konuşan Tom ve Angela'nın jet ski keyfine ortak olduğunuz bir Android oyunu.

Tom's Jetski, Konuşan Kedi Tom ve onun sevgilisi Angela’nın yer aldığı jet ski oyunu. Android platformunda ücretsiz olarak sunulan oyun müthiş ikilimizi mümkün olduğunca jet skinin üzerinde tutmaya çalışıyoruz.

Konuşan Tom serileriyle ünlenen Outfit, bambaşka türde bir oyunla karşımıza çıkıyor. Her ne kadar Tom ve Angela oyunun baş rol oyuncuları olsa da tamamen farklı bir oynanış sunuyor. Milyonların beğenisini kazanmış sevimli karakterlerimiz bu sefer kendilerini sevdirmek yerine denizde tehlikeli bir o kadar eğlenceli maceranın içerisine sürükleniyor. Oyunun adından da tahmin edeceğiniz karakterlerimiz jet ski üzerinde birbirinden tehlikeli hareketlere imza atıyor.

Oyunda Tom veya Angela’yı seçebiliyoruz. Karakter seçimini yaptıktan sonra jet ski keyfini çıkarmaya başlıyoruz. Amacımız jet skinin üzerinde görevleri tamamlayacak kadar kalmak. Kediyle jet ski kullanmak ne kadar kolay olabilir ki diye düşünmeyin gerçekten oynanış basit. Her ne kadar bölüm boyunca karşımıza engeller çıkarılsa da bunlar zorlukla aşılacak engeller değil. Sanırım oyunun yapımcısı daha çok çocukların oynayacağını düşünerek kontrol sistemini buna göre tasarlamış.

Erkan Calp

Tom's Jetski

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Tom's Jetski Türkçe adıyla Konuşan Tom Jet ski oyununda sevimli kedilerin jet ski keyfine ortak oluyorsunuz.

Tom's Jetski, Konuşan kedi Tom ve Angela’nın jet skiye binip denizlere açıldığı yeni Outfit oyunu ve iOS platformunda da ücretsiz karşımıza çıkıyor. Milyonların beğenisini kazanan sevimli karakterlerimiz jet ski binmesini öğrenmiş ve oldukça iyiler.

Konuşan hayvan serileriyle ünlü yapımcı Outfit’in en son oyunu Tom’s Jetski’de en sevilen karakterler Tom ve Angela’nın jet ski keyfine ortak oluyoruz. Karakter seçiminden sonra karakterlerimiz sabırsızca jet skilerine biniyor ve zorlu görevleri tamamlamak için kendilerini denize bırakıyorlar.

Oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz. Her bölümde jet ski ile yapmamız gerekenler farklı ve birden fazla tehlikeli hareket yapmadan bölümleri tamamlayamıyoruz. Bu keyifli oyuna arkadaşlarımızı dahil edemiyoruz ancak sosyal ağ hesabımızı bağlayarak onların oyundaki başarımlarını görebiliyoruz.

Oyunun kontrol sistemi ise daha çok çocukların oynayacağı düşünülerek hazırlanmış. Jet ski kendiliğinden hız alıyor. Tek yapmanız gereken ekranın iki köşesine dokunarak yönü ayarlamak. Keşke jet skiyle rampalardan uçarken farklı kombinasyonlarla özel hareketler yapabilmek mümkün olsaydı ancak ilerlemek çok basit.

Erkan Calp

Tom's Jetski

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Tom's Jetski, Konuşan Tom ve Angela'nın mavil sularda jetski keyfine ortak olduğunuz eğlenceli Windows Phone oyunu.

Tom's Jetski Türkçe adıyla Konuşan Tom Jetski oyununda Tom ve Angela’nın jet ski keyfine ortak oluyoruz. Windows Phone telefonumuza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz yeni Outfit oyununda jet skiyle birbirinden zorlu ve tehlikeli hareketler yapmamız gereken görevlere katılıyoruz.

Konuşan Tom, Angela serileriyle milyonlarca kişinin beğenisini kazanmış Outfit’in yeni oyununda sevimli karakterlerimiz jet ski kullanıyor. Jet ski kullanmayı ne ara öğrendiler bilmiyorum ancak bu işte oldukça başarılı olduklarını söylemem gerek. Profesyoneller gibi tehlikeli engellerden kendilerini kolaylıkla sıyırabiliyorlar, rampaları bir enge olarak değil özel hareketlerini sergileyebilecekleri bir araç olarak görüyorlar.

Tom ve sevgilisi Angela ile denizlere açıldığımız oyun sonsuz koşu tarzında hazırlanmamış. Görev bazlı ilerliyoruz ve her bölümde tamamladığımız görev sayısına göre puan kazanıyoruz. Bu noktada dilersek puanımızı arkadaşlarımızla paylaşabiliyor veya kendi kendimize kimseyle yarışmadan, zevkine oynayabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Tom Bubble Shooter

    Talking Tom Bubble Shooter, Konuşan Tom ve sevgilisi Angela'nın da yer aldığı baloncuk vurmaca oyunu.
  • Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

    Tom Clancy's Splinter Cell Conviction ile seriye kaldığınız yerden devam edin.
  • Tom Clancy's Splinter Cell

    Gizlilik oyunları içerisindeki en nadide yapımlardan biri olan Tom Clancy's Splinter Cell ile bir maceraya atılın.
  • Tom Clancy's The Division Heartland

    Ubisoft'un yeni oyunu olan Tom Clancy's The Division Heartland, hayatta kalma aksiyon oyunları arasında yerini alıyor.
  • Talking Tom Gold Run

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve Angela'nın çalınan altınlarının peşine düştüğü sonsuz koşu oyunu.
  • Tom Clancy’s The Division

    Tom Clancy’s The Division TPS türünde bir aksiyon oyunudur
  • Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

    Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint (PC İndir): Ubisoft'tan askeri nişancı (shooter) oyunu.
  • Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist

    Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist oynayın ve iyi bir gizlilik oyunu nasıl yapılır öğrenin.