Tonido

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,058 TOPLAM İNDİRME
25.24 MB DOSYA BOYUTU

Tonido, bilgisayarınızdaki dosyalalara internet erişiminin olduğu herhangi bir yerden erişmenizi sağlar.

Taşınabilirliğin öne çıktığı bu dönemlerde, tanışabilir belleklere alternatif olarak yeşerek bulut bilişim teknolojisine ait programlardan biri de Tonido.

Tonido ile bilgisayarınızın açık olduğu süre boyunca bilgisayarınızdaki dosyalara ulaşabilir hatta çoklu ortam dosyalarınızı oynatabilirsiniz. Dilerseniz paylaşmak ya da sunmak sitediğiniz dosya ve dokümanlarınıza hemen ulaşıp ilgili yere ya da kişiye iletebilirsiniz.

Programı kurmanızın ardından Tonido'nun sitesi üzerinden açacağınız hesap sonrasında,  kullaniciadi.tonido.com adresi üzerinden size özel bir şekilde istediğiniz yerden bilgisayarınızdaki dosyalara ulaşabilirsiniz.

Onur Şendere

Tonido

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Tonido uygulaması ile billgisayarınızdaki dosyaları mobil cihazınızdan organize edebilirsiniz.

Tonido, bilgisayarınızdaki fotoğraf, müzik, video ve dökümanlara mobil cihazınızdan erişmenizi sağlayan bir uygulamadır.

Tamamen ücretsiz kullanıma sunulan uygulamayı Android cihazınıza yükleyerek bilgisayarınızdaki dosyalara istediğiniz an erişebilirsiniz. Masaüstü bilgisayarınızda sakladığınız dosya, klasör, resim veya videolarınızı tek bir dokunuşla anında açabilirsiniz.

Herhangi bir depolama sınırı bulunmayan, son derece güvenli olan ve gizliliğinizi koruyan uygulama ile video dosyalarınızı sorunsuzca görüntüleyebilirsiniz. Avi, Mp4, Mkv, Vob, Xvid başta olmak üzere popüler tüm video formatlarını desteklemektedir. Farklı formatlardaki müzik ve resim dosyalarını da açmanız mümkün. Kaydet seçeneği ile dökümanlarınızı internet bağlantısı olmadan da kullanabilirsiniz. Android cihazınızda çektiğiniz bir fotoğrafı veya videoyu ev bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Tabletler için tasarlanan ve optimize edilen dosya paylaşım aracı Tonido'nun kullanımı son derece basittir. Tonido Masaüstü sunucusunu kurun ve hesabınız oluşturun ve bilgisayarınız açık bir şekilde başından ayrılın. Android uygulamasında hesap bilgilerinizi girin. Artık Android cihazınızı kullanarak bilgisayarınızdaki dosyaları görebilir ve kontrol etmeye başlayabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tonido Portable

    Tonido, bilgisayarınızdaki dosyalalara internet erişiminin olduğu herhangi bir yerden erişmenizi sağlar.
  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Quip

    Quip, belge paylaşımı ve düzenleme işleriniz için hem bilgisayar hem de mobil cihazlarınız üzerinde eş zamanlı olarak kullanabileceğiniz yararlı bir program.
  • Yunio

    Yunio, dosyalarınızı paylaşabileceğiniz ve senkronize edebileceğiniz basit, kolay kullanılabilen bir programdır.
  • MediaFire

    MediaFire, bilgisayar kullanıcılarının dosya depolama ve paylaşma işlemlerini gerçekleştirebilecekleri ücretsiz bir web servisi yazılımıdır.
  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.
  • Local Cloud

    Local Cloud ile PC ve Mac üzerinde yer alan dosyaları Android ve iOS cihazlarınız yardımıyla açabilirsiniz.
  • Cubby

    Cubby, dosyalarınızı yüklemenize ve istediğiniz yerden kolayca ulaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.