Top Gear: Drift Legends

x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME
618 MB DOSYA BOYUTU

Top Gear: Drift Legends, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz drift yarışı oyunlarından biri.

Top Gear: Drift Legends, düşük donanımlı Windows tablet veya bilgisayara sahipseniz önerebileceğim yarış oyunlarından biri. Motorlu taşıtlarla ilgilenenlerin vazgeçilmez tv programı Top Gear’ın simgesel araçlarıyla drift yarışlarına katıldığınız oyunda performansınızı sergileyebileceğiniz 25 pist bulunuyor.

BBC kanalında yayınlanan popüler tv programı Top Gear’da gördüğümüz araçları kullanmamıza izin verilen serinin yenisinde adından da tahmin edeceğiniz üzere drift yarışlarına katılıyorsunuz. Efsane sürücü The Stig’in kullandığı araçlarla 5 ülkede 20’den fazla pistte ne kadar iyi drift yaptığınızı gösteriyorsunuz. Amacınız verilen sürede olabildiğince arabanızı kaydırarak olabildiğince yüksek puanla yarışları tamamlamak.

Arcade ve Sim olmak üzere iki farklı zorluk düzeyinde oynayabildiğiniz drift oyununda aracınızı uzak, çapraz ve tepeden kamera açısından görüyorsunuz. Drift yapmak için gaz ve yön tuşlarını büyük ustalıkla kullanmanız gerekiyor.

Erkan Calp

Top Gear: Drift Legends

x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
167 TOPLAM İNDİRME

Top Gear: Drift Legends oyununda programdaki araçlarla drift yapıyorsunuz.

Top Gear: Drift Legends, özellikle yurt dışında inanılmaz izleyici kitlesine sahip tv programı Top Gear’da gördüğümüz araçları kullanmamıza izin verilen mobil oyunlar arasında en sonuncusu. Adından da tahmin edeceğiniz üzere drift şov yapıyoruz.

Android platformunda ücretli olarak karşımıza çıkan nadir drift oyunları arasında olan Top Gear: Drift Legends’da efsane sürücü The Stig’in yerine geçip programda sergilenen araçlarla drift yarışlarına katılıyoruz. Amerika, İngiltere, Japonya, Avustralya ve Yeni Zelanda’da drift için özel ayrılmış 20’den fazla pistte yarıştığımız oyunda verilen süre içerisinde arabamızı sürekli kaydırarak olabildiğince yüksek puan almaya çalışıyoruz.

Oyunun kontrol sistemi oldukça basit. Arabanızı şekilli kaydırmak için tek yapmanız gereken sol köşedeki yön tuşlarıyla sağdaki gaz pedalını kullanmak. Ancak pistler çok dar olduğundan araba kolaylıkla yol dışına çıkabiliyor. Yol dışına çıktığınızda oyun sona ermiyor ama oldukça zaman kaybediyorsunuz.

Erkan Calp

Top Gear: Drift Legends

x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Top Gear: Drift Legends, Top Gear programındaki araçlarla drift yaptığınız oyun.

Top Gear: Drift Legends, BBC kanalında yayınlanan motorlu araçlarla ilgilenenlerin kaçırmadığı program Top Gear’da sergilenen araçlarla drift yarışlarına katıldığımız oyun.

Resmi oyun olduğundan ücretli olarak sunulan oyunun oynanış yönünden benzerlerinden çok farkı bulunmuyor ancak seçilebilir araçlar ve pistlere baktığımızda farkı görüyoruz. Drift yaptığımız arabaların tümü programda gördüğümüz arabalar ve performansımızı sergilediğimiz pistler gerçeği yansıtıyor.

İki zorluk düzeyinde oynamamıza izin verilen drift oyununda yol dışına çıkmadan yarışı sürdürmek profesyonelllik gerektiriyor. Yollar çok dar ve pisti uzak, çapraz kamera açısından gördüğünüzden, hareket destekli oynama seçeneğiniz olmadığından yol dışına çıkmadan yarışı tamamlamanız oldukça zor.

Erkan Calp

Top Gear: Drift Legends

x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
618 MB DOSYA BOYUTU

Top Gear: Drift Legends oyununda programdaki araçlarla drift yarışlarına katılıyoruz.

Top Gear: Drift Legends, BBC televizyon kanalında yayınlanan motorlu taşıtlara ilgi duyanların kaçırmadığı tv programı Top Gear’ı yakından takip edenlere özel hazırlanmış mobil oyunlar arasında. Serinin tüm oyunları gibi ücretli ve gerek araba gerekse de pistler programdakinden farksız.

Windows 10 Mobile işletim sistemli telefonlarla uyumlu olan drift yarışı oyununda iki farklı zorluk düzeyinde yarışma şansımız var. Arcade mobilde ilk kez drift yarışı oynayacak kişiler için, Sim de drift uzmanları için hazırlanmış. 5 ülkede 25 pistte yarışma şansı bulduğumuz oyunda amacımız verilen süre içerisinde mümkün olduğunca şov yapmak. Arabamızı sürekli olarak kaydırarak puanlarımızı katlamamız gerekiyor ancak yollar olabildiğince dar olduğundan kolay drift yapma şansına sahip değilsiniz.

Tepe kamera açısından oynamaktan başka seçeneğin sunulmadığı oyunun kontrolleri aslında oldukça basit. Sağ tarafta gaz, sol tarafta yön butonlarından başka bir şey yok. Tabii ki bu üç butonu da profesyonelce kullanmanız gerekiyor ki yoldan çıkıp süre kaybetmeyesiniz ve yarışı yüksek puanla tamamlayabilesiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Top Gear: Race the Stig

    Top Gear: Race the Stig oyununda Top Gear'ın efsane sürücüsü Stig ile kafa kafaya yarışıyorsunuz.
  • Top Gear: Stunt School

    Top Gear: Stunt School, limitlerin ve kuralların olmadığı ücretsiz oynanabilir araba yarışı oyunu.
  • CarX Drift Racing Online

    CarX Drift Racing Online'da, arkadaşlarınızı toplayın ve birlikte 11'den fazla haritada drift keyfi yaşayın.
  • Drift City

    Drift City, online olarak yarış yapabileceğinzi geniş bir dünya sunan MMO yarış oyunudur.
  • ATV Drift & Tricks

    ATV Drift & Tricks zorlu arazilerde yarıştığınız bir oyundur
  • Peak Angle: Drift Online

    Peak Angle: Drift Online bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Drift Zone

    Drift Zone lastik yakarak yanlayabileceğiniz bir yarış oyunu
  • Drift Mania: Street Outlaws Lite

    Drift Mania: Street Outlaws Lite oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur