Top Gear: Race the Stig

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
359 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Top Gear: Race the Stig oyununda Top Gear'ın efsane sürücüsü Stig ile kafa kafaya yarışıyorsunuz.

Top Gear: Race the Stig, BBC kanalında yayınlanan dünya çapında milyonlarca izleyicisi bulunan tv programı Top Gear’ın mobil oyunu ve farklı platformlarda seri halinde karşımıza çıkıyor. Top Gear’ın gizemli sürücüsü Stig ile teke tek kapışma fırsatı sunan oyun bildiğimizi sonsuz koşu oyunlarının çizgisinde ancak ilginç bir şekilde içerisine çekiyor.

Yarış oyunlarına ilgi duyan her yaşta oyuncunun beğenerek oynayacağını düşündüğüm Top Gear: Race The Stig oyununda popüler tv programının en beğenilen araçlarını sürme şeferine erişiyoruz. Klasik, spor, polis arabası dahil onlarca seçeneğimiz var. Tabii ki ilk etapta içlerinden en yavaşı ile oynuyoruz ve yarışlarda gösterdiğimiz üstün performans neticesinde diğerlerini satın alıp yarışabiliyoruz.

Olabildiğince dar sokaklarda trafiğin yoğun olduğu vakitte yarıştığımız oyunda hedefimiz Top Gear’ın profesyonel sürücüsü Stig’i yenip onun yerine geçmek. Yarış esnasında ensemizde takip eden efsane sürücüyü geride bırakmak hiç kolay değil. En ufak hatamızı kolluyor ve yanlış hareketimizde affetmiyor.

Oyun esnasında topladığımız altınları yeni bir aracın kilidini açmak veya kaskımızı değiştirmek için kullanıyoruz. Tabii ki başarılı yarış çıkardığımız vakit elde ettiğimiz aşılması güç puanı arkadaşlarımızla paylaşıp onlara meydan okuma şansına da sahibiz.

Sonsuz koşu oyunlarını sıklıkla oynuyorsanız oynanış hem hoşunuza gidecek hem de alışmakta zorlanmayacaksınız. Klasik yarış oyunlarında gördüğümüz sağda solda butonlar bu oyunda yer almıyor. Bunun yerine kaydırma hareketini uygulayarak aracımızın kontrolünü sağlıyoruz. Bu noktada oyunun kolay olduğunu düşünebilirsiniz ancak yolun dar olması, trafiğin vızır vızır işlemesi ve durma lüksümüzün olmaması kolaylık kavramını ortadan kaldırıyor.

Erkan Calp

Top Gear: Race the Stig

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME

Top Gear : Race the Stig, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Top Gear yarış oyunudur.

Top Gear : Race the Stig, araba tutkunlarının merakla takip ettiği popüler televizyon programı Top Gear tarafından yayınlanan yarış oyununun Android versiyonudur.

Top Gear takipçisi olup da test sürüşlerini gerçekleştiren gizemli sürücü Stig'i bilmeyeniniz yoktur sanırım. Sizlere Stig'le yarışma şansını sunan Top Gear: Race the Stig, oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir araba yarışı oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Sizleri efsanevi bir yarışa davet eden oyunda, trafikte karşınıza çıkan araçlardan sıyrılmalı, rampalar sayesinde karavanların üzerinden atlamalı ve oyun içerisinde yer alan güçlendiricilerle hız limitlerini zorlamalısınız.

Tüm bunların dışında popüler Top Gear mekanlarında dolanabilir ve Stig'le kafa kafaya yarışma şansını Top Gear: Race the Stig'le yakalabilirsiniz.

Hatta kazanacağınız başarılar sonrasında Top Gear'ın efsanevi araçlarını kullanma şansını bile elde edebilirsiniz. Siz de bir Top Gear hayranı veya takipçisiyseniz Top Gear: Race the Stig'i mutlaka denemenizi öneriyorum. 

Top Gear: Race the Stig Özellikleri:

  • Televizyon programında gördüğünüz simgesel araçlarla yarışma şansı
  • Farklı başlıklarla sürücünüzü özelleştirebilme
  • Oyun içi güçlendiriciler ile trafiği hiçe sayma
  • Facebook ve Twitter üzerinde skorunuzu paylaşarak arkadaşlarınıza meydan okuma
Can Çevrim

Top Gear: Race the Stig

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Top Gear : Race the Stig, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz popüler televizyon programı Top Gear'ın resmi yarış oyunudur.

Top Gear : Race the Stig, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri eğlenceli ve sürükleyici bir araba yarışıdır.

Popüler televizyon şovu Top Gear için hazırlanan araba yarışı oyunu, TV şovunun hayranlarına gizemli sürücü Stig ile kafa kafaya yarışma şansını sunuyor.

Top Gear mekanlarında yarışabileceğiniz oyunda trafikte yer alan araçları atlatmalı, karşınıza çıkan rampalar yardımıyla karavanların üstünden atlamalı ve karşınıza çıkan güçlendiricileri kullanarak hız sınırlarını zorlayarak yüksek puanlar yapmaya çalışmalısınız.

En yüksek skorlarınızı Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlar üzerinde paylaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyarak oyunun heyecanını ikiye katlayabilirsiniz.

Tüm bunların dışında TV şovu Top Gear'da görmüş olduğunuz birçok simgesel aracı da Top Gear: Race the Stig ile kullanma şansını yakalayabilirsiniz.

Eğer sıkı bir Top Gear takipçisiyseniz, Top Gear: Race the Stig adlı iOS araba yarışını mutlaka denemenizi öneririm.

Top Gear: Race the Stig Özellikleri:

  • Televizyon programında gördüğünüz simgesel araçlarla yarışma şansı
  • Farklı başlıklarla sürücünüzü özelleştirebilme
  • Oyun içi güçlendiriciler ile trafiği hiçe sayma
  • Facebook ve Twitter üzerinde skorunuzu paylaşarak arkadaşlarınıza meydan okuma
Can Çevrim

Top Gear: Race the Stig

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Top Gear : Race the Stig, Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir yarış oyunudur.

Top Gear : Race the Stig, popüler televizyon şovu Top Gear için geliştirilmiş olan ve kullanıcıların Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri resmi araba yarışı oyunudur.

Oyunseverlere televizyon şovu sırasında gördükleri efsanevi araçları kullanma şansını sunan oyunun en can alıcı noktalarından bir tanesi de oyunseverlerin gizemli test sürücüsü Stig ile kafa kafaya yarışabilecek olmaları.

TV şovu Top Gear'ı takip edipte dünyaca ünlü arabaları süren test sürücüsü Stig'i tanımayanınız yoktur sanırım. Şimdiye kadar hiç Stig'i yenebileceğinizi düşünmüş müydünüz? İşte alın size bir fırsat.

Yoğun bir trafiğin olduğu yollarda yarışacağınız oyunda karşınıza çıkan araçları atlatmalı, oyun içerisinde yer alan güçlendiriciler yardımıyla hız sınırlarını zorlamalı ve rampaların üzerinden atlayarak yüksek puanlar toplamalısınız.

Yaptığınız en yüksek skorları Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlar üzerinden arkadaşlarınızla paylaşarak onlara meydan okuyabileceğiniz oyun oldukça sürükleyici ve eğlenceli bir oynanışa sahip.

Top Gear: Race the Stig Özellikleri:

  • Televizyon programında gördüğünüz simgesel araçlarla yarışma şansı
  • Farklı başlıklarla sürücünüzü özelleştirebilme
  • Oyun içi güçlendiriciler ile trafiği hiçe sayma
  • Facebook ve Twitter üzerinde skorunuzu paylaşarak arkadaşlarınıza meydan okuma
Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rise: Race the Future

    Rise: Race the Future, arcade tarzıyla ön plana çıkan ve araba yarışlarını geleceğe taşımayı başaran, ilginç bir yarış oyunudur.
  • Top Gear: Drift Legends

    Top Gear: Drift Legends, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz drift yarışı oyunlarından biri.
  • Top Gear: Stunt School

    Top Gear: Stunt School, limitlerin ve kuralların olmadığı ücretsiz oynanabilir araba yarışı oyunu.
  • Speed Of Race

    Speed Of Race açık dünya tabanlı bir yarış oyunudur
  • Arcade Race

    Guzel bir 3d oyunu...
  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain yüksek kaliteli bir aksiyon oyunudur
  • Top Speed

    Top Speed, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz üst seviye, kaliteli drag yarışı oyunu.
  • METAL GEAR SOLID: SNAKE EATER REMAKE

    Efsane geri dönüyor. Metal Gear Solid Snake Eater Remake indirin ve Metal Gear Solid serisinin benzersiz hikayesini deneyimleyin.