TorrentStreaming

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,686 TOPLAM İNDİRME
21.5 MB DOSYA BOYUTU

TorrentStreaming sayesinde torrent filmlerini bilgisayarınıza indirmeden izleyebiliyorsunuz.

TorrentStreaming programı, internetten film yahut dizi izlemeyi seven torrent kullanıcılarının en beğenecekleri uygulamalardan bir tanesi olarak karşıma çıktı. Torrent üzerinden paylaşılan videoları bilgisayarınıza indirmeden izlemenize olanak tanıyan program, ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor ve pek de öğrenme gerektirmeyen basit bir arayüze sahip.

Programı kullanırken tek yapmanız gereken izlemek istediğiniz videonun torrent dosyasının internet adresini kopyalamak ve daha sonra programın içerisindeki arama kısmına yapıştırmak. Eğer elinizde hali hazırda indirilmiş torrent dosyaları varsa bunları sürükle bırak desteğinden faydalanarak programa girebiliyor, böylece hemen dizi ve filmlerinizi izlemeye başlayabiliyorsunuz.

TorrentStreaming içerisine torrent adresinizi veya dosyanızı girdikten sonra tek yapmanız gereken arkanıza yaslanmak ve programın kısa süre içerisinde gerekli verileri çekmesinin ardından videoyu oynatmasını beklemek. Video oynatılırken kullanabileceğiniz ses ayarları, ileri ve geri alma, tam ekran yapma gibi seçenekler uygulama içerisinde mevcut fakat maalesef daha fazla detay yer almıyor. Dolayısıyla altyazı ekleme gibi özelliklerden faydalanmak isteyenler programı bu bakımdan biraz yetersiz bulacaklardır.

Ayrıca izlenilen torrenti paylaşan kişi sayısı, hız ve download edilen miktarla ilgili veriler de yine video ekranında sunuluyor ve bu sayede kotasını aşmak istemeyen kullanıcılar harcanan ağ trafiği hakkında fikir edinebiliyorlar.

Eğer torrentten direkt olarak videolar izlemek ve indirme programlarıyla uğraşmak istemiyorsanız kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

TorrentStreaming

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
371 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

TorrentStreaming uygulamasıyla Mac cihazlarınızdan torrentleri indirmeden film ve dizileri izleyebiliyorsunuz.

TorrentStreaming programı, sık sık torrent sistemlerini kullanarak film ve diziler indiren kullanıcıların bu indirme zahmetinden kurtularak torrentleri direkt olarak izlemelerine olanak tanıyan ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Programı kullanmak için bilgisayarınızda herhangi bir torrent indirme programına gerek duymaması sayesinde tüm videoları en sorunsuz şekilde hemen izlemeye başlayabiliyorsunuz.

Programın arayüzünün çok basit ve kolay bir şekilde hazırlanmış olması nedeniyle hangi işlevin neye yaradığı konusunda kafa patlatmanız da gerekmiyor. Zira programda durdurma, başlatma, ses ayarı, tam ekran yapma ve video süresini görme haricinde bir işlev bulunmuyor ve direkt olarak videolarınızı izlemeye geçebiliyorsunuz.

Torrent videolarını izleyebilmek için uygulamada iki yöntem yer alıyor. Bunlardan birincisi, torrent dosyasının indirme linkine sağ tıklayarak dosya adresini almak ve daha sonra bu adresi programın içerisinde yer alan arama bölümüne yapıştırmak. İkincisi ise indirdiğiniz .torrent uzantılı dosyayı sürükleyerek programın ana ekranına bırakmak. İki işlemden bir tanesini tamamladığınızda, ilgili torrent videosu direkt olarak TorrentStreaming'in içerisine yüklenecektir ve oynatılmaya başlayacaktır.

Oynatma esnasında aktarılan toplam dosya boyutu, hız gibi veriler de size sunuldukları için kotanızdan ne kadarlık bir harcama yapıldığını da görebiliyorsunuz. Mac işletim sistemine sahip olan kullanıcıların keyifle deneyebilecekleri uygulamalardan birisi olduğunu düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • Delphamp

    Winamp benzeri bir mp3 player...
  • 1337player

    Video oynatıcısı..
  • Hanso Player

    Hanso Player, hafif, ücretsiz ve başarılı bir ses oynatıcısıdır.
  • Imagen

    Imagen, ses, video ve resim dosyalarınızı oynatabileceğiniz basit ve kullanışlı bir medya oynatıcıdır.
  • Impulse Media Player

    Impulse Media Player kullanımı kolay bir medya oynatıcıdır
  • Jajuk

    Jajuk müzik dosyalarınızı organize etmenize yardımcı olan kullanışlı bir uygulamadır.