Torrex Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,196 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

Torrex Pro uygulaması ile torrent dosyalarını ve magnet bağlantılarını hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

Torrex Pro, arka planda indirme desteği sunan kolay kullanımlı ve hızlı torrent indirme uygulamasıdır. Windows 8.1 ve Windows RT işletim sistemli masaüstü ve tabletlerle uyumlu olan uygulama ile torrent isterseniz de magnet bağlantılarını indirebilirsiniz.

Torrex Pro, tamamen ücretsiz kullanabileceğiniz eksiksiz bir BitTorrent istemcisi. Modern ve akıcı bir kullanıcı arayüzü ile gelen ve hiçbir gereksiz ayar içermeyen uygulamanın en önemli özelliği bir dahili medya oynatıcıya sahip olması. İndirdiğiniz torrent uzantılı dosya bir müzik ve video dosyası içeriyorsa başka bir uygulamaya geçiş yapmadan yani doğrudan uygulama içerisinden müziği dinleyebiliyor, videoyu izleyebiliyorsunuz. Torrent dosyasının tamamının inmesini beklemeden medya içeriklerini görüntülemeniz de mümkün.

Torrex Pro, torrent dosyalarını iki farklı şekilde indirme imkanı tanıyor. Bilgisayarınıza indirdiğiniz torrent dosyasını uygulamaya aktararak veya Torrent bağlantısını ekleyerek indirebiliyorsunuz. Torrent dosyalarını ad, boyut, tarihe göre filtreleme seçeneği de sunan uygulama ile torrent dosyasının hangi klasöre indiğini, hangi dosyaların indirildiğini, ilerleme durumunu, seed ve leech sayısını, yükleme ve indirme hızını görebiliyorsunuz.

Torrex Pro Özellikleri:

  • Arka planda indirme
  • Dahili medya oynatıcı
  • Torrent’leri önizleme
  • Torrent dosyalarını indirme
  • Magnet bağlantılarını indirme
  • Arka planda müzik çalma
Erkan Calp

Torrex Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Torrex Pro, Windows Phone 8.1'li cihazlarla uyumlu ücretsiz, basit ve hızlı BitTorrent istemcisidir.

Torrex Pro, Windows Phone 8.1 işletim sistemli akıllı telefonlarla uyumlu bir torrent uygulamasıdır. Ücretsiz, hızlı ve basit bu Bittorrent istemcisi ile herhangi bir torrent veya magnet bağlantısını mobil cihazınıza indirebilirsiniz.

Windows Phone platformu için hazırlanmış en iyi BitTorrent istemcisi olan Torrex Pro ile torrent uzantılı dosyaları akıllı telefonunuza hız sorunu yaşamadan indirebilirsiniz. Dahili medya oynatıcısı sayesinde torrent dosyasının inmesini beklemeden video ve müzik dosyalarını görüntülemeye başlayabilirsiniz.

Giden bağlantıyı şifreleme özelliğine de sahip olan Torrex Pro, oldukça basit bir arayüz ile geliyor. All sekmesinde o anda indirdiğiniz tüm torrent dosyalarını görebiliyorsunuz. Information indirilen torrent dosyası hakkında detaylı bilgi (indirme durumu, indirme ve yükleme hızı, seed ve leech sayısı) sunuyor. Torrent dosyalarının indirileceği klasörü de Tercinler menüsünden ayarlayabiliyorsunuz. Yeni bir torrent eklemek içinse tek yapmanız gereken alt bardaki “+” simgesine dokunmak. Torrent bağlantısını eklediğinizde indirme işlemi otomatik olarak başlıyor.

Torrext Pro, tamamen ücretsiz olarak sunulan rahat kullanımlı, ufak boyutlu harika bir torrent indirme uygulaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Torrex Lite

    Torrex, Windows Mağazası'ndaki tek tam özellikli BitTorrent istemcisidir.
  • Files&Folders Pro

    Files&Folders Pro uygulaması ile yerel ve bulut hesabınızdaki dosya ve klasörleri yönetebilirsiniz.
  • Metro Commander Pro

    Metro Commander Pro ile tablet ve bilgisayarınızdaki, çıkarılabilir disklerinizdeki ve bulut hesaplarınızdaki dosyaları görebilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.
  • 3uTools

    3uTools ile Windows bilgisayarınızda müzik, resim vb. dosya boyutlarının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • Tweak-XP Pro

    Tweak-XP Pro sizin için Windows XP işletim sisteminizi en iyi hale getirirken gizli kalan tüm özelliklerini ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor.
  • Video Watermark Pro

    Video Watermark Pro, kendi çekmiş olduğunuz video dosyalarını korumak için kullanabileceğiniz güvenilir bir filigran ekleme programıdır.
  • MoboPlay

    MoboPlay for PC, Android ve iOS cihaz yöneticisi; aynı zamanda ücretsiz mobil oyun, uygulamalar sunuyor.