TouchMousePointer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,550 TOPLAM İNDİRME
0.96 MB DOSYA BOYUTU

Dokunmatik ekranlı Windows 8 bilgisayarınız için sanal touchpad emülasyonu uygulaması.

TouchMousePointer programı, Windows 8 işletim sistemi kullanan bilgisayarlarda sanki touchpad varmış gibi davranan bir emülasyon programı. Böylece hem kullanıcılar touchpad deneyimini bir nebze de olsa yaşayabilirler, hem de geliştiriciler yeni bilgisayar almadan touchpadin uygulamaları ve programlarında nasıl tepki vereceğini görebilirler.

Program direkt olarak masaüstünüzde kullanabileceğiniz bir touchpad yaratıyor ve nasıl davranması için ayarladıysanız o şekilde davranıyor. Dilerseniz sadece ekranın yan tarafında bulunabilirken, dilerseniz tam ekran bile çalıştırabiliyorsunuz.

Elbette kullanabilmek için bilgisayarınızda Windows 8 ve üzeri işletim sistemlerinin yüklü olması ve cihazınızın dokunmatik ekran olması gerekiyor. Direkt olarak dokunmatik ekranınızdaki touchpad'e dokunarak fare işaretçisini hareket ettirebilirsiniz. Direkt olarak ekrandaki alanlarda el gezdirmek yerine sadece sanal touchpad'i kullanabildiğiniz için daha küçük bir alan ile daha fazla bölgeyi kontrol edebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PerformanceTest

    Bilgisayarınızı çeşitli sistem araçlarıyla test ederek, bilgisayarınızın ne durumda olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • Avast GrimeFighter

    Avast GrimeFighter, Windows sistemli bilgisayarınızın ilk günkü performasına kavuşmasına yardımcı olan bir sistem bakım, optimizasyon aracı.
  • Glary Utilities

    Bilgisayarınızda belli bir kullanım sürecinden sonra gereken optmizasyon işlemlerini kolaylıkla yapabilme imkanı sağlayan ücretsiz bir sistem bakım aracı.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.