Town of Tides

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil macera oyunu

Town of Tides, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Masal tadında bir oynanışa sahip olan oyunda zorlukları aşıyor ve hikayeyi tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Birbirinden zorlu bulmacaları çözmeniz gereken bir oyun olan Town of Tides, retro tarz grafikleri ve eşsiz atmosferiyle sizleri bekliyor. Küçük bir kasabaya taşınan birinin masalını yaşayabileceğiniz oyunda seçimlerinize göre hikayeyi şekillendiriyor ve keyifli anlar yaşayabiliyorsunuz. Piksel grafikleriyle retro atmosferin keyfini çıkarabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Eğer bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Town of Tides mutlaka denemeniz gereken bir oyun diyebilirim. Kolay oynanışı ve bağımlılık yapıcı atmosferiyle Town of Tides sizleri bekliyor.

Town of Tides oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Town of Tides

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil macera oyunu

Town of Tides, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil macera oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Hikayesel bir oynanışa sahip olan oyunda bulmacaları çözüyor ve eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil macera oyunu olan Town of Tides, eşsiz atmosferi ve sürükleyici etkisiyle karşımıza çıkıyor. Mutlaka denemeniz gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda masal tadında bir oynanışa sahip oluyorsunuz. Piksel tarzı grafikleriyle de harika bir ortam sunan oyunda seçimlerinize göre sonlara ulaşabiliyorsunuz. Zorlu bulmacalarıyla da dikkat çeken oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Basit bir oynanışa ve sürükleyici atmosfere sahip olan Town of Tides sizleri bekliyor.

Town of Tides oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Town Hotel APK

    My Town Hotel APK, 3 - 13 yaş aralığında çocukların kendi başlarına ve ebeveynleriyle oynayacağı otel macera oyunu. Çocuklar için tatil oyunu oynaması ücretsiz!
  • My Town Hospital APK

    My Town Hospital APK Android çocuk oyunları arasında. Çocukların ebeveynleriyle rahatlıkla oynayabileceği rpg ve hayal oyunu!
  • Chibi Town

    Chibi Town, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir şehir kurma ve yönetme oyunu.
  • Destiny of Khando

    Destiny of Khando Android Oyunu: Aksiyon platform türünde retro mobil oyun
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.
  • Game of Gods

    Bu oyunda iyilik de kötülük de sizsiniz!
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • My Town School APK

    My Town School APK, çocukların hayal güçlerini harekete geçiren okul oyunu. Çocuk psikologlarının rehberliğinde hazırlanan ve önerilen bir mobil oyun.