TrackGram: Instagram Followers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
350 TOPLAM İNDİRME

TrackGram: Instagram Followers, Instagram hesabınız üzerindeki takipçilerinizi takip etmenizi kolaylaştıracak yararlı ve kullanımı kolay bir Android uygulamasıdır.

TrackGram: Instagram Followers, Instagram üzerinde kazandığınız yeni takipçilerin kim olduğunu ve sahip olduğunuz takipçilerinizden sizi kimlerin takip etmeyi bıraktığını görebileceğiniz ücretsiz ve yararlı bir Android uygulamasıdır.

Facebook'un sahibi olduğu Instagram bildiğiniz üzere gittikçe büyüyor ve her geçen gün daha popüler bir platform olmaya başlıyor. Kullanıcıların fotoğraf ve 15 saniyelik kısa videolar paylaşmasını sağlayan Instagram üzerindeki takipçi sistemi sayesinde arkadaşlarınızı takip edebiliyor ve onlarda sizi takip ederek yaptığınız paylaşımlardan haberdar olabiliyor. Takipçi sayınız arttıkça Instagram hesabınızı yönetmek daha da zor hale gelmektedir. Bu nedenle yardımcı bir uygulamaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Takipçilerinizi takip etmek ve yönetmek için en ideal uygulamalardan bir tanesi ise TrackGram.

Android platformu için ücretsiz sunulan uygulama sizi takip eden yeni kullanıcıları ve sizi takip etmeyi bırakan kullanıcıları görebilmenizi sağlıyor. Instagram'ın resmi uygulaması üzerinde sizi takip etmeyi bırakan kullanıcılar olduğunda herhangi bir bildirim almıyor ve dolayısıyla haberdar olamıyorsunuz. Bu nedenle bu tür bir uygulama oldukça işinize yarayabilir.

Uygulama ile yapabilecekleriniz:

  • Yeni takipçileri ve takip etmeyi bırakan kullanıcıları görüntüleme
  • Kullanıcı ismi ve etiket aramaları yaparak yeni kullanıcılar keşfetmek
  • Takip ettiğiniz kullanıcıların fotoğraflarını beğenme
  • Uygulama içerisinde diğer kullanıcıları takip edebilme ve takip etmeyi bırakma

Uygulamayı kullanabilmek için bir Instagram hesabına ihtiyacınız vardır. Ayrıca uygulamanın sorunsuz çalışabilmesi için toplam takipçi ve takip ettiklerinizin sayısı 20.000'i geçmemeli. Diğer bir husus ise Instagram'ın kendi kuralı olan saatte 160 kişiyi takip edebilme hakkınız bulunuyor. Bu nedenle başkalarını takip edemediğinizde uygulama üzerinde bir hata olduğunu düşünmemelisiniz.

Sizde Instagram'ı kullanıyorsanız ve sizi kimlerin takip etmeyi bıraktığını görmek istiyorsanız TrackGram'ı ücretsiz olarak Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Barış YANIK

TrackGram: Instagram Followers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,837 TOPLAM İNDİRME

TrackGram: Instagram Followers, Instagram hesabınızı daha kolay yönetmenizi sağlayarak sizi takip eden ve takip etmeyi bırakan kullanıcıları bildiren ücretsiz ve yararlı bir iOS uygulamasıdır.

TrackGram: Instagram Followers, Instagram üzerinde sizi takip etmeyi bırakan ve sizi yeni takip etmeye başlayan kullanıcıları gösteren kullanışlı ve pratik bir iOS uygulamasıdır. Android ve iOS versiyonları bulunan uygulama ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmaktadır.

Instagram kullanıyorsanız ve takipçi sayınız gittikçe artmaya başlıyorsa bu uygulama sayesinde sizi takip etmeyi bırakan kullanıcıları görebilirsiniz. Özellikle meraklı kullanıcılar için ilaç gibi olan uygulama, kavga ettiğiniz arkadaşlarınızdan, küstüğünüz dostlarınızdan yada herhangi bir sebeple sizi takip etmeyi bırakan tüm kullanıcıları göstermektedir. Buna ek olarak sizi takip etmeye başlayan kullanıcıları da uygulama üzerinde rahatlıkla görebilirsiniz.

200 milyon kullanıcı sayısını aşan bir fotoğraf ve video paylaşım platformu olan Instagram, her geçen gün hızla büyümeye devam ediyor ve internet Dünya'sının en büyükleri arasında yer alıyor. Hal böyle olunca ve sizde bu ortamda popüler olmaya başlayınca bir anda takipçi sayınız fırlayabilir. Bu durumda sizi hangi kullanıcıların takip ettiğiniz, hangilerinin takip etmeyi bıraktığınız uygulama üzerinden rahatlıkla görebiliyorsunuz.

Özellikler:

  • Yeni takip eden ve takip etmeyi bırakan kullanıcıları gösterme
  • En büyük hayranlarınızı gösterme
  • Kimlerin hayalet takipçi olduğunu görüntüleme
  • Kullanıcı ve etiket ile arama yapabilme
  • Instagram üzerindeki fotoğrafları TrackGram üzerinden beğenebilme
  • Uygulama içerisinden diğer kullanıcıları takip etme yada takip etmeyi bırakma
  • Favori takipçilerini listeleme

Uygulamayı kullanırken dikkat etmeniz gerekenler:

  • Uygulamayı kullanabilmek için bir Instagram hesabınız olmalıdır.
  • Uygulama Instagram API'sini kullanmaktadır fakat resmi olarak Instagram tarafından sertifikalı yada onaylı değildir.
  • Uygulamayı problemsiz kullanabilmek için takip ettiklerinizin ve takipçilerinizin sayısı 20.000'i aşmamalıdır.
  • Instagram'ın kurallarına göre saatte en fazla 160 kişiyi takip edebilirsiniz.

Eğer sizde koyu ve meraklı bir Instagram kullanıcısıysanız, hemen iPhone ve iPad'lerinize TrackGram uygulamasını ücretsiz olarak indirip yükleyerek kimlerin sizi takip etmeyi bıraktığını görebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Instagram Followers Tracker

    Instagram Followers Tracker, popüler resim ve video paylaşım alanlarından biri olan Instagram'daki hesabınızı kimlerin takip etmeyi bıraktıklarını görüntüleyebileceğiniz yararlı bir Android uygulamadır.
  • Followers + For Instagram

    Followers + For Instagram, Instagram hesabınızdaki takipçileri yönetmek, kimlerin sizi takip edip kimlerin takip etmeyi bıraktığını görebilmek için kullanabileceğiniz etkileyici ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Tik Followers APK

    Tik Followers APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. 2020'de TikTok ücretsiz takipçi ve beğeni hilesi, satın alma uygulaması arayanlara tavsiyedir.
  • HASHTAGS LIKES & FOLLOWERS

    HASHTAGS LIKES & FOLLOWERS, adından da anlayacağınız üzere hashtag, beğeni ve takipçi işleriniz için kullanabileceğiniz yararlı ve pratik bir Android uygulaması.
  • TikBoost: TikTok Followers & Like

    TikBoost: TikTok Followers & Like Android uygulaması TikTok takipçi ve beğeni sayısını artırmanıza yardımcı oluyor.
  • Takipçi Kazan for Instagram

    Takipçi Kazan for Instagram, popüler sosyal medya platformu Instagram'da hem takipçi hem de beğeni sayısı arttırmanızı sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • Top Nine for Instagram

    Instagram profillerinin en popüler paylaşımlarına bakın.
  • Repost & Save for Instagram

    Instagram'daki fotoğraf ve videoları tek bir tuşla indirebilir, diğer sosyal medya platformlarında reklamsız olarak paylaşabilirsiniz.