Train Simulator 2016

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2,454 TOPLAM İNDİRME

Train Simulator 2016 güzel grafiklere sahip bir tren simülasyonudur

Train Simulator 2016 eğer gerçekçi bir tren kullanma deneyimi yaşamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir tren simülasyonu.

İçerisinde 4 farklı gerçek tren yolu rotasına yer veren Train Simulator 2016'da bizi hem geçmişte kullanışmış olan hem de günümüzde kullanılmaya devam edilen gerçek tren seçenekleri bekliyor. Oyunda bu trenleri kullanarak farklı görevler alıyoruz ve zorlu şartların üstesinden gelerek bu görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bu görevlerde tonlarca yükü belirlenen zaman içerisinde hedef noktaya ulaştırmamız gerekiyor. Yolculuğumuz sırasında kar ve fırtına gibi hava şartlarına tanık oluyoruz ve görkemli manzaralar eşliğinde yolculuk edebiliyoruz.

Train Simulator 2016'da 1920'li yıllarda kullanılan buhar güçlü trenlerin yanısıra günümüzün ileri teknolojisine sahip tren seçenekleri de yer alıyor. Bu trenlerle dört farklı rotada yol alıyoruz. Bu rotalar gerçek hayattaki tren yollarının bire bir kopyası şeklinde hazırlanmış. 2 rota Amerika üzerinde yer alırken diğer 2 rota İngiltere ve Almanya'da yer alıyor. Bu tren yollarında ilerlerken farklı istasyonlara da uğramaktayız.

Train Simulator 2016'da treninizi içeriden kokpit görünümüyle kontrol edebiliyorsunuz. Dış kamera seçeneklerinin yer aldığı oyunda manzaraları yakalamak için özel bir mod da yer almakta. Oyunun grafikleri türünün en yüksek kaliteli örnekleri arasında. Train Simulator 2016'nın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows Vista işletim sistemi
  • 2.8 GHZ çift çekirdekli Intel Core 2 Duo veya AMD Athlon MP işlemci
  • 2 GB RAM
  • 512 MB video belleğe ve Pixel Shader 3.0 desteğine sahip ekran kartı
  • DirectX 9.0c
  • İnternet bağlantısı
  • Quicktime Player
Can Erdil Şentürk

Train Simulator 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
380 TOPLAM İNDİRME

Train Simulator 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

Train Simulator 2016 eğer bir tren kullanmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz gerçekçi bir tren simülatörü.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir tren oyunu olan Train Simulator 2016'da oyunculara bir tren kaptanının yerine geçme imkanı veriliyor. Oyunda yolcu ve yük taşıyan trenleri kullanarak yeteneklerimizi sergilemekteyiz. Oyun boyunca bize farklı görevler veriliyor ve bu görevleri tammaladıkça para kazanabiliyoruz.

Train Simulator 2016'da görevleri tamamlamak için trenimizle dikkatli bir şekilde yol almalı, kurallara uygun bir şekilde hareket etmeliyiz. Tren raylarında ilerlerken belli bir hız limitini aşmamamız gerekiyor. Bunun yanında diğer trenlerler çarpışmamak ve ölümcül kazalara sebep vermemek için doğru anda ray değiştirmeye çabalıyoruz. Oyun boyunca birçok farklı mekanda yolculuk ederek farklı manzaralara tanık olabilmekteyiz.

Train Simulator 2016'da treninizi farklı kamera açılarından kontrol edebilmektesiniz. Oyunda farklı tren çeşitleri de mevcut, görevleri tamamlayarak kazanacağınız parayla yeni trenlerin kilidini açabilmeniz mümkün.

Train Simulator 2016'nın grafik kalitesinin yeterli düzeyde olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Train Mechanic Simulator 2017

    Train Mechanic Simulator 2017 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Train Sim World 2

    Train Sim World 2 ile hayalinizdeki gibi tren sürebileceksiniz. Train Sim World 2 indirin ve raylı sistemler dünyasına dalın.
  • Train Sim World 4

    Train Sim World 4 ile en gerçekçi tren simülasyonu deneyimine hazır olun. 
  • Train Sim World 3

    En gerçekçi tren sürme simülasyonu Train Sim World 3 yayınlandı.
  • Firefighting Simulator

    Fire fighting simulator PC için itfaiye simülatörü. Türkçe İtfaiye simülasyon oyunu Firefighting Simulator Steam'de.
  • PowerWash Simulator

    Basınçlı su ile çeşitli ortamları temizlediğimiz bu simülasyon oyununda siz de sakinleşebilirsiniz. Hemen PowerWash Simulator indirin ve gevşemeye başlayın.
  • Ranch Simulator

    Ranch Simulator PC, tek oyunculu veya Co-Op halinde 4 kişiye kadar beraber oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyon oyunudur.
  • Microsoft Flight Simulator X

    Microsoft Flight Simulator X, bilgisayarda oynayabileceğiniz en gerçekçi uçuş simülatörü, simülasyon oyunu.