Trapped

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME
120 MB DOSYA BOYUTU

Trapped, Gaming cafe isimli yerli oyun geliştiricisi tarafından yayınlanan ücretsiz TPS oyunu olarak ön plana çıkmaktadır.

Trapped, TPS türünde ve yerli oyun geliştiricisi Gaming Cafe tarafından hazırlanan eğlenceli bir yapımdır. Oyun boyunca çeşitli bulmacaları çözmeye çalışırken, karşımıza çıkan düşmanları da alt etmeye çalıştığımız bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır. 

RAR Şifresi: www.gamingcafe.net

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra dosyayı bilgisayara aktarmak için yukarıdaki şifre girilmelidir.

Daha önce mobil oyunlar geliştiren Gaming Cafe, bir süredir üzerinde çalıştığı Trapped isimli bilgisayar oyununu yayınladı. Kendine has bir oynanışı ve dinamiği olan Trapped, ücretsiz olarak kullanıma sunuldu. 

Oyunu edinmek için hemen yukarıda yer alan "indir" tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Bu adımdan sonra bir RAR dosyası bilgisayarınıza inecek. Bu dosyayı ayıklamakla birlikte oyunu direkt olarak oynayabilirsiniz. 

Trapped içerisinde iki farklı oyun modu bulunuyor. Bunlardan ilki Maze olarak adlandırılmış. Maze modunda sadece bulmacaları çözmeye daha doğrusu labirentlerden çıkmaya çalışıyoruz. Toplamda 7 farklı maze bölümü bulunuyor ve hepsi birbirinden farklı deneyim sunuyor.

Oyunun ana modunu oluşturan Trapped bölümleri ise 12 farklı seçenek sunuyor. Bir ilerleyiş içerisinde giden bu 12 bölüm ile oyundaki tüm dinamikleri, mekanikleri görebiliyorsunuz.

Bölümler ilerledikçe zorluk bir adım daha yükselirken, daha farklı düşmanlar da karşınıza çıkmaya başlıyor. Haliyle oyun daha eğlenceli ve dinamik bir hale geliyor.

Trapped Tanıtım Videosu

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir TPS oyununun tüm detaylarını ve tanıtım videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. 

 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu

    UNCHARTED Hırsızlar Mirası Koleksiyonu ile PlayStation markasının en hit oyunu artık Steam’de. 
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • A Way Out

    Oldukça farklı bir oyun olan A Way Out’u arkadaşlarınız ile birlikte deneyimlemek için hemen oyunu indirin.
  • Assassin's Creed

    İlk Assassin's Creed oyununu oynadınız mı? Pek çok kişinin ilk göz ağrısı olan bu oyunu oynayın ve Assassin's Creed serisinin doğuşuna tanıklık edin.
  • Blasphemous 2

    Blasphemous 2 size tövbe ettirmek için geldi. Hemen Blasphemous 2 indirin ve bu zorlu oyunu tecrübe edin.
  • Saints Row

    Yepyeni bir Saints Row deneyimine hazır mısınız. Hemen bu oyunu indirin ve eğlenceye dalın.