Tray Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
978 TOPLAM İNDİRME
2.3 MB DOSYA BOYUTU

Tray Radio, Windows 10 kullanıcıları için ücretsiz radyo dinleme, mp3 çalma programı.

Tray Radio, radyo kanallarının yanı sıra .mp3 formatında şarkılarınızı dinleyebileceğiniz müzik çalar. Ücretsiz ve de ufak boyutlu olmasının yanında sistem tepsisi üzerinden kontrol edilebilir olmasıyla dikkat çeken radyo ve müzik çalma programında equalizer da bulunmakta.

Windows 10 PC ile uyumlu çalışan radyo dinleme ve mp3 çalma programında yok yok diyebilirim. Kendi radyo istasyonlarınızı ayarlama, radyo istasyonlarını kaydetme, equalizer ile tonu değiştirme, şarkı sözleri ve daha saymakla bitmeyecek, kullanırken fark edeceğiniz özellikler mevcut Tray Radio programında.

Ses açıp kapama, şarkı atlama, rastgele albüm ve şarkı açma, şarkı sözleri, müzik ekleme ve açma, müzik listelerini görüntüleme gibi işlemler için klavye kısayolu sunan Tray Radio’nun desteklediği formatlar arasında .mp3, .m4a, wma ve flac yer alıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tray Cleaner

    Tray Cleaner ile sistem tepsisinde çalışan uygulamalarla ilgili geçmişi ücretsiz şekilde temizleyebilirsiniz.
  • GOM Tray

    GOM Tray, Android ve iOS platformunda kullandığınız GOM Remote uygulamasının çalışması için bilgisayarınızda yüklü olması gereken GOM eklentisidir.
  • System Tray Cleaner

    System Tray Cleaner, sistem tepsisinde bulunan öğeleri yönetmenize olanak sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.
  • Clock Tray Skins

    Windows için Clock Tray Skins programı, standart Windows saatiniz ile yer değiştirebilen gelişmiş bir masaüstü saati ve tasarımı programıdır.
  • CD Tray Pal

    Cd-room kontrol programı.
  • Emsa CD Tray Pal

    Tüm CD-DVD sürücülerinizi tek noktadan yönetin
  • Desktop Tray Launcher

    Bilgisayarınızın masaüstünde yer alan dosyalara kolayca ulaşmak için bu programı deneyebilirsiniz.
  • Disc Tray Toggler

    Windows masaüstünüzdeki sağ alt bölümde bulunan Bildirim Alanı bölümüne gelen bir ikon ile CD/DVD sürücülerinizi iki fare tıklamasıyla açıp kapayabileceksiniz.