Tree Applet 1.3

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,911 TOPLAM İNDİRME
0.31 MB DOSYA BOYUTU

Bu Java appleti tüm sitenizi bir araç yapısında haritalayarak ziyaretçileriniz için mükemmel bir yönlendirme sistemi sağlar.

Bu Java appleti tüm sitenizi bir araç yapısında haritalayarak ziyaretçileriniz için mükemmel bir yönlendirme sistemi sağlar. Kullanıcılara yararlı bir araç vermek için yardım metninizi bir ağaç yapısında düzenleyin. Java programlamasını anlamayı gerektirmez, herşey HTML etiketlerindeki parametrelerle ayarlanmıştır. Bu applet HTML formu tarafından kendisine verilen alana uymak için kendini otomatik olarak boyutlandıracaktır. Bu program ayarlanabilir renkler, yazı tipleri, grafikler, arka plan resimleri ve benzeri özellikler sunar. rnrn
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bar Chart Applet 2.0

    Bar Chart Applet, web sitenize çubuk grafikler eklemek için kullanabileceğiniz kullanışlı bir applet.
  • 1 Awesome Java Tree 2.0

    1 Awesome Java Tree, Windows Explorer tipinde bir ağaç görünümü sağlayan, fakat bundan başka seçilebilecek birçok değişik etkileri olan bir Java appletidir.
  • Applet Menu Pack 1.0

    Bunlar basit kullanımlı ve zengin özellikli üç Java appletidir ve kolay yönlendirilen, müthiş görünümlü Web sayfaları yapmanızı sağlar. ApMenu etkileyici fare üstü ve soluklaştırma efektleriyle dikey ve yatay menüler yapmak için hız
  • Buttonbar Applet 1.5

    Son zamanlarda neredeyse her Web sitesinde gördüğümüz, fare imleci üstüne geldiğinde renk veya şekil değiştiren düğmeleri artık siz de kolay yoldan yapabileceksiniz.
  • Javascript Obfuscator 1.0

    Javascript Obfuscator 1.0
  • Chutzpah

    Chutzpah, JavaScript ünite testini web sitenize entegre etmenize yardımcı olan bir açık kaynaklı JavaScript ünitesi test etme programıdır.
  • JavaScript Collector

    JavaScript kullanıcıları için güzel bir veri tabanı. JavaScript Collector, Java scriptleri depolamak ve önizlemek için kullanılabilen bir programdır.
  • Voralent WEBmini

    Voralent WEBmini programını kullanarak JavaScript ve CSS kodlarınızı sıkıştırabilir, temizleyebilirsiniz.