Treehouse Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
493 TOPLAM İNDİRME

Treehouse Basketball sanal gerçeklik destekli bir basketbol oyunudur

NOT: Treehouse Basketball sadece HTC Vive üzerinde çalışmaktadır. Oyunu oynamak için HTC Vive sanal gerçeklik sistemine sahip olmanız gerekmektedir.

Treehouse Basketball, oyunculara gerçekçi bir basketbol oynama tecrübesi yaşatmak üzere sanal gerçeklik için tasarlanmış bir basketbol oyunu.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir basketbol simülatörü olan Treehouse Basketball'da HTC Vive sisteminizin kontrol cihazları yardımıyla yerden topu alıyor, şut çekiyor ve en yüksek skoru yapmaya çalışıyorsunuz. Treehouse Basketball'da dilerseniz serbest atışlar yapabilir, dilerseniz 30 saniyelik 3 sayı yarışmaları düzenleyerek ne kadar çok sayı atabileceğinizi test edebilirsiniz.

Treehouse Basketball'da gerçek bir basketbol salonunda basketbol oynamamıza imkan veriliyor. Oyundaki basketbol salonunu tasarlanırken gerçek ölçülere sadık kalınmış. Bu da oyundaki gerçekçiliği ve atmosferi güçlendiriyor. Oyunun detaylı fizik hesaplamaları da bu gerçekçiliği tamamlıyor.

Treehouse Basketball tamamen ücretsiz olan bir oyun, yani sizi oyun içi satın alım işlemleri, reklamlar veya üyelik ücreti gibi ödemeler beklemiyor. Oyunun sistem gereksinimleri sanal gerçeklik desteği nedeniyle bir miktar yüksek. Treehouse Basketball'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- 64 Bit işletim sistemi (Window 7 veya daha üst versiyonları)

- 2.8 GHz Intel Core i5 2300 veya 3.0 GHz AMD Phenom II X4 945 işlemci

- 8 GB RAM

- Nvidia GTX 970 veya eşdeğer özelliklere sahip ekran kartı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme


- 2 GB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Basketball 3D

    Basketball 3D, boş zamanlar için ideal spor oyunları arasında ve Windows 8.1 cihazlar için de ücretsiz olarak geliyor.
  • Pro Basketball Manager 2016

    Pro Basketball Manager 2016 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol menajerliği oyunudur
  • Freestyle2: Street Basketball

    Freestyle2: Street Basketball internet üzerinden diğer oyuncularla oynayabileceğiniz bir basketbol oyunu.
  • Liquipedia

    Hemen Liquipedia indirin ve e-spor müsabakaları ile alakalı her şeyi takip edin.
  • Spor Merkezi Programı 1.0

    Spor Merkezi Programı (SCP) spor ve sağlık sektöründe hizmet veren kurumların üyelerinin takibini kolaylaştırmak amacı ile geliştirilmiştir.
  • Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

    Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ile eski günlere geri dönün. Bir döneme damgasını vurmuş bu oyun ile akrobatik hareketler yapın ve stilinizi konuşturun.
  • Sporx

    Sporx, Windows Mağazası'ndaki en zengin içerikli Türkçe spor gündemi uygulamasıdır. Profesyonel spor müsabakalarını canlı takip etmek isteyenler için futboldan çok daha fazlasını sunan bu uygulama sporseverler için pratik bir kaynak.
  • Hursoft Spor Klüp Yönetim Programı

    Hursoft Spor Klübü Programı spor salonları, futbol ve basketbol klüpleri, jimnastik salonları, halı saha işletmeleri gibi ve tüm üyelik sistemi ile çalışan tesisler için özel olarak hazırlanmış kapsamlı bir yönetim programıdır. Progr