Tribal Wars 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,514 TOPLAM İNDİRME

Tribal Wars 2 internet tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Tribal Wars 2 oyunculara kendi imparatorluklarını inşa etme fırsatı veren tarayıcı tabanlı bir online strateji oyunudur.

Bilgisayarlarınızda tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Tribal Wars 2'yi oynayabilmeniz için tek ihtiyacınız olan şey güncel bir internet tarayıcısı ve internet bağlantısı. Bizi Orta Çağ'a konuk eden Tribal Wars 2'de temel amacımız kendi halkımıza bir yaşam alanı oluşturmak ve halkımızın güvenliğini sağlayarak bölgenin en güçlü medeniyeti olmak. Bu işe ilk olarak kendi köyümüzü kurarak başlıyoruz. Sonrasında ise köyümüzün güvenliğini sağlamak için askerlerimizi yetiştiriyoruz ve üretimimizi artırarak kaynaklarımızı genişletiyoruz. Bu kaynakları kullanarak yeni binalar ve birimler inşa edebilmekteyiz.

Tribal Wars 2'de imparatorluğumuzu yükseltebilmek için diğer oyuncularla etkileşimimiz de önemli. Alacağımız siyasi kararlar ve ittifaklar sayesinde düşmanlarımız üzerinde üstünlük sağlayabilmemiz mükün; fakat diğer oyuncular da bize karşı ittifaklar oluşturabilmekte. Bu nedenle sahip olacaağımız dostlar oyunun gidişatını etkileyebiliyor.

Tribal Wars 2'nin mobil ve3rsiyonları da bulunmakta. Aynı hesap üzerinden bağlantı yapabileceğiniz Tribal Wars 2 mobil versiyonu ile bilgisayarınızda üzerinde oynadığınız oyuna mobil cihazlarınız üzerinden erişebilir ve oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

 

Can Erdil Şentürk

Tribal Wars 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
288 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Tribal Wars 2 online altyapıya sahip olan bir strateji oyunudur

Tribal Wars 2 çok oyunculu altyapıya sahip olan ve güzel grafiklerle donatılmış bir mobil strateji oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Tribal Wars 2'de Orta Çağ'a konuk oluyoruz ve bu dönemde kendi halkımızın lideri olarak kendi imparatorluğumuzu kurmaya çalışıyoruz. Bu iş için herşeye sıfırdan başlıyoruz. İlk iş olarak köyümüzü kuruyoruz ve güvenliğini sağlıyoruz. Sonrasında ise üretimi artırarak ve düşmanlarımızla savaşarak kaynak kazanıyoruz ve büyümeye devam ediyoruz. Sonuçta ise küçük adımlarla ilerleyerek dev imparatorluğumuzu inşa ediyoruz.

Tribal Wars 2'de diğer oyuncularla etkileşim de oldukça önemli. Diğer oyuncularla kuracağımız ittifaklar sayesinde düşmanlarımızı üstünlük sağlayabiliyoruz. Benzer şekilde bize karşı kurulan ittifaklar karşısında desteğe de ihtiyacımız oluyor, bu nedenle siyasi ilişkilerimiz oyunda büyük öneme sahip.

Tribal Wars 2'nin göze hoş görünen grafiklere sahip olduğu söylenebilir. Oyunun güzel yönü, oyunun tarayıcı versiyonu üzerinde kullandığınız aynı hesapla mobil versiyonlarına da giriş yapmanıza izin vermesi. Bu sayede bilgisayarınızda oynadığınız Tribal Wars 2'yi mobil cihazlarınızdan oynamaya devam edebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Halo Wars 2

    Halo Wars 2, Windows 10 PC ve Xbox One oyun konsolunda oynanabilen gerçek zamanlı strateji oyunu.
  • Lambda Wars

    Lambda Wars, Half Life 2 evreninde geçen bir strateji oyunudur
  • Tribal Trouble

    Tribal Trouble, başından kalkmadan zevkle oynayacağınız, savaş stratejisine sahip, eğlenceli bir oyun.
  • Star Wars: Commander

    Star Wars: Commander, Disney tarafından ücretsiz sunulan strateji oyunudur.
  • Hugo Troll Wars

    Hugo Troll Wars, çoklu dil desteği sunan etkileyici savaş öğeleriyle süslenmiş strateji türünde bir oyundur.
  • Dune: Spice Wars

    Dune: Spice Wars'ta, kendi grubunuza liderlik etmeli ve Arrakis topraklarında stratejinizi konuşturmalısınız.
  • Kingdom Wars

    Kingdom Wars ücretsiz bir üç boyutlu online gerçek zamanlı strateji oyunu olarak genel free-to-play kültüründen ayrı, oyunda kazanmak için para ödemeniz gerekmeyecek dengeli bir kuşatma oyunudur.
  • Liquid War

    Liquid Wars; ana hatlarıyla gerçek zamanlı bir strateji oyunu fakat bildiğiniz RTS?lerden çok çok farklı. Oyunda ne yönetmeniz gereken birimler, ne inşa etmeniz gereken binalar, ne de toplamanız gereken kaynaklar var.