Tribler

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,498 TOPLAM İNDİRME
70.2 MB DOSYA BOYUTU

Tribler, ses, video, resim dosyaları ve daha fazlasını indirebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir dosya paylaşım programıdır.

Tribler kullanıcıların istediği içerikleri bularak indirmelerine ve aynı zamanda diğer kullanıcılarla içerik paylaşmalarına yarayan bir dosya paylaşım programıdır. Video, ses, resim dosyaları ve daha fazlasını kolayca arayarak bulabilir ve istediğiniz dosyaları paylaşıma açabilirsiniz.

Program yardımıyla anahtar kelimeler yardımıyla istediğiniz içerikleri arayabilir, bulduğunuz içerikleri rahatlıkla indirebilirsiniz. İsterseniz hazırlanmış kategoriler altından paylaşıma yeni açılan dosyaları ve popüler içerikleri görebilirsiniz. Aynı zamanda program üzerinden arkadaşlar edinebilir ve karşılıklı iletişim kurabilirsiniz.

Entegre video ve ses oynatıcı sayesinde beğendiğiniz videoları anlık olarak izleyebilir, sevdiğiniz ses dosyalarını dinleyebilirsiniz.

Tribler sosyal bir uygulamadır. Böylece diğer kullanıcılarla arkadaş olabilir ve beğendiğiniz içerikleri kolayca arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bu şekilde insanların aradıkları dosyaları bulması kolaylaşır ve içerik zenginliği oluşur.

Can Çevrim

Tribler

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
336 TOPLAM İNDİRME
30.1 MB DOSYA BOYUTU

Tribler her türlü medyayı kolayca paylaşabileceğiniz ücretsiz bir dosya paylaşım aracıdır.

Tribler, ihtiyaç duyduğunuz medya dosyalarını bulmak, indirmek ve diper kullanıcılarla paylaşmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir dosya paylaşma programıdır. Video, resim veya ses dosyalarını bulmanıza olanak sağlayan program yardımıyla, tüm medya dosyalarınızı da diğer kullanıcılarla paylaşıma açabilirsiniz.

Anahtar kelimeler kullanarak arama yapmanıza olanak sağlayan Tribler ile karşınıza çıkan sonuçları hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Ayrıca farklı kategoriler altında diğer kullanıcılar tarafından paylaşıma açılan popüler içerikleri de görüntüleyebilir ve yine kolayca indirebilirsiniz.

Dosya arama, indirme ve paylaşma gibi özelliklere ek olarak, program üzerinde yer alan sistem sayesinde yeni arkadaşlar edinebilir ve dosya transfer işlemleriyle ilgili karşılıklı iletişim kurabilirsiniz.

Sosyal bir uygulama olan Tribler içerisinde yer alan entegre video ve ses oynatıcı sayesinde tüm medya dosyalarını anlık olarak görüntüleyebilir, izleyebilir veya dinleyebilirsiniz. Hem ihtiyacınız olan dosyaları bulabileceğiniz hem de yeni arkadaşlar edinebileceğiniz bu yazılımı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Seafile

    Seafile küçük ekiplerin ortak dosya ve dökümanlar üzerinde çalışmasını kolaylaştıran senkronizasyon ve dosya paylaşım programıdır.
  • Minus

    Paylaşacağınız 50GB'a kadar dosyalarınız var ise Minus size bu imkanı sunan özel bir dosya depolama ve paylaşım programıdır.
  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.
  • Vuze

    Java platformunda dosya paylaşım olanağı ve torrent desteği sunan Vuze, şık arayüzünde kolaylıkla video indirip izlemenizi sağlar.
  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Quip

    Quip, belge paylaşımı ve düzenleme işleriniz için hem bilgisayar hem de mobil cihazlarınız üzerinde eş zamanlı olarak kullanabileceğiniz yararlı bir program.
  • FrostWire

    FrostWire aradığınız müzik, resim ve video dosyalarını ve Word, PowerPoint, PDF dokümanını kolaylıkla bulup indirebileceğiniz bir paylaşım programı.
  • Dropbox

    Dropbox Windows PC, Mac bilgisayarlar ve mobil cihazlar (Android, iOS) için ücretsiz 2 GB alan veren bulut depolama - dosya paylaşım servisi.