Trigger On The Road

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
317 TOPLAM İNDİRME

Trigger On The Road, dünya çapında 5 milyondan fazla oyuncusu bulunan maceralı sürüş oyunudur.

Gücünü Unity 3D oyun motorundan alan Trigger On The Road ile olağandışı bir yarış deneyimi hazır olun. Şimdiye kadarki yarış pistlerinin unutun ve türlü tuzaklarla – mekanizmalarla dolu pistlerde yarışmayı hayal edin.

Clius tarafından ücretsiz olarak sunulan Trigger One The Road, hem telefon hem de tabletlerde oynanabiliyor. Unity oyun motoru kullanılarak geliştirilen oyun klasik araba yarışı oyunlarından oldukça farklı bir deneyim sunuyor. Hızlı ve etkili düşünmeniz gereken birbirinden zorlu pistlerde yarışıyor, mini arabadan spor arabaya kadar çok sayıda aracı kullanabiliyoruz.

Bazen kendinizi bir ormanda bazen de bir tapınakta bulacağınız oyunda hiçbir rakibiniz bulunmuyor; tek başınıza yarışıyorsunuz. Ancak bu oyunun kolay olduğu anlamına gelmiyor. Bitiş çizgisine sağ salim varabilmeniz için tuzaklardan ustalıkla kurtulmanız gerekiyor. Farklı arabalarla yarışmak içinse bitiş çizgisine ulaşmak yeterli olmuyor. Bitiş çizgisine gelene kadar yol boyunca çıkan altınları toplamanız ve bunu yaparken fazla oyalanmamanız gerekiyor. Bitiş noktasına ne kadar hızlı varırsanız o kadar çok puan kazanıyor, yeni arabaları daha çabuk açmış oluyorsunuz.

Trigger On The Road, tek başınıza yarışmanıza rağmen diğer yarış oyunlarından daha heyecanlı bir yarış deneyimi sunuyor.

Erkan Calp

Trigger On The Road

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME

Trigger On The Road, Unity 3D oyun motoru sayesinde başarılı grafikler sunan, benzelerinden farklı bir araba yarışı oyunudur.

Trigger On The Road, Clius tarafından geliştirilen ve dünya çapında en çok oynanan araba yarışı oyunlarından birisidir. Unity 3D motoru kullanılarak geliştirilen ve klasik araba yarış oyunlarına hiç benzemeyen bir oynanışa sahip olan oyun, eski iPhone ve iPad modellerinde dahi akıcı bir şekilde oynanabiliyor.

iPhone ve iPad’iniz için yepyeni bir araba yarışı oyunu arıyor ve de klasik araba geçmeyi temel alan yarış oyunlarından sıkıldım diyorsanız Trigger On The Road’u kesinlikle denemelisiniz. Orta seviyede grafiklerle süslenmiş oyunda tek rakibiniz kendiniz olduğundan rekorunuzu geçmek için oynadıkça oynayacak, tablet ve telefonu elinizden zor bırakacaksınız. Bazen iç bazen de dışarıda yarıştığımız oyunda amacımız yol boyunca karşımıza çıkacak engelleri büyük ustalıkla aşarak bitiş noktasına zamanında varmak olsa da işiniz hiç te kolay değil. Bir yandan türlü engellerden aracınızı korumak diğer yandan da altınları toplayarak en kısa sürede bitiş çizgisini görmek durumundasınız.

Hızlı bitirdiğimiz her aşama için 3 kupa ile ödüllendirildiğimiz oyunda mini arabadan spor arabasına onlarca farklı sürüş tekniği isteyen aracı kullanıyoruz. Topladığımız altınlarda da arabamızı yükseltiyor, engellerden daha kolay sıyrılabiliyoruz.

“Birinci ol kazan, kupayı evine götür” araba yarışı oyunlarından sıkıldıysanız kendinizle yarışma fırsatı sunan Trigger On The Road’a bir göz atmanızda fayda var.

Erkan Calp

Trigger On The Road

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Trigger On The Road, klasik araba yarışı oyunlarından sıkılanlar için boş zamanları süsleyecek harika bir yapım.

Trigger On The Road, dünya çapında 5 milyon oyuncusu bulunan Unity 3D motoru kullanılarak geliştirilmiş eşsiz bir araba yarışı oyunudur. Klasik araba yarışı oyunlarından oldukça farklı bir sürüşü deneyim sunan oyun, tüm Windows Phone cihazlarda akıcı bir şekilde oynanabilmekte.

Mobil platformdaki en popüler araba yarışı oyunlarına girmeyi başaran Trigger On The Road, sürüş yeteneğimizi test eden harika bir yapım. Bir mobil oyuna göre başarılı diyebileceğimiz grafiklere sahip oyunda yol boyunca karşımıza çeşitli engeller çıkıyor, bu engelleri ustalıkla geçerek bitiş çizgisine ulaşmaya çalışıyoruz. Tahmin edeceğiniz üzere bitiş çizgisine ne kadar hızlı ulaşırsanız o kadar fazla puan topluyoruz. Kazandığınız puanlarla arabanızı mini arabadan spor arabaya yükseltmeniz mümkün.

Kimi zaman ormanda kimi zaman arazide kimi zaman da bir tapınağın içerisinde yarıştığınız oyunda yol boyunca çeşitli platformlarla karşılaşacaksınız. Yarışı zamanında tamamlamanızı engelleyen kimi zaman da yolun karşısına geçmenizi sağlayan bu platformların ustalıkla konulduğunu belirtmek gerek.

Trigger On The Road, klasik araba yarışı oyunlarından sıkılanlar için harika bir alternatif.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Off The Road APK

    Off The Road APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir off-road yarış simülatörü, simülasyon oyunu.
  • Off-Road Yarış

    Off-Road Yarış mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Off-road Drift Driver

    Off-road Drift Driver mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Risky Road

    Risky Road, Ketchapp'ın Android platformuna çıkardığı ufak boyutlu, ücretsiz yarış oyunu.
  • Road Drivers

    Road Drivers hoş grafiklere sahip olan bir mobil yarış oyunudur
  • Road Warriors

    Road Warriors, kuralların olmadığı, çılgın yarışçıların buluştuğu Android yarış oyunu.
  • Extreme Road Trip 2

    Extreme Road Trip 2 heyecan dolu bir yarış oyunudur
  • Fastlane: Road to Revenge

    Fastlane: Road to Revenge mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur