Trivia Crack X

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME

Trivia Crack X, videolu ve resimli sorular hazırlayıp paylaşabildiğiniz bir mobil uygulama.

Trivia Crack X, online bilgi yarışması oyunu olarak geçen Trivia Crack'in devamı niteliğinde hazırlanmış ancak ilkinden farklı oynanış sunuyor. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan uygulamada soruları kendimiz hazırlıyor, sosyal medya hesaplarımızda paylaşıyoruz.

Uygulamada soruları videolu ve resimli olarak iki farklı şekilde hazırlayabiliyoruz. Kamera simgesine dokunarak klasik fotoğraf çekip veya kısa video kaydedip veya hali hazırda galerimizdeki medyaları sorduğumuz soruya dahil ediyoruz. Toplamda dört soru hazırlamamıza izin veriliyor. Sorumuzu hazırladığımızda Facebook ve Twitter hızlıca paylaşmamız veya cihazımıza kaydetmemiz için butonlar karşımıza çıkıyor.

Erkan Calp

Trivia Crack X

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Trivia Crack X, kendi trivia sorularınızı hazırlayıp paylaşabildiğiniz bir sosyal ağ uygulaması.

Trivia Crack X, kendi fotoğraflı ve videolu sorularınızı hazırlayıp sosyal ağ hesaplarınızda paylaşabildiğini bir mobil uygulama. Kamera işlevini kullanmanın zorunlu olmasından iPhone’da kullanılması gerektiğini düşündüğüm uygulamada kategori sınırı yok ve dört şık hazırlayabiliyorsunuz.

Popüler soru cevap oyunu Trivia Crack’in yeni sürümünde belli bir kategoriye girip soruları yanıtlamıyorsunuz. Sadece kendi sorularınızı resim ve video ekleyerek (galerinizden sürükle bırak yaparak veya dokunup resim çekiyorsunuz) Facebook ve Twitter’da paylaşıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trivia Crack

    Trivia Crack, tamamen ücretsiz olarak sunulan ve farklı kategoriler altında toplanmış genel kültür sorularıyla oyunseverleri eğlendiren bir oyun.
  • Trivia Crack Kingdoms

    Trivia Crack Kingdoms, bilgi birikiminize güveniyorsanız mutlaka denemeniz gereken Android bilgi yarışması oyunlarından bir tanesi.
  • Trivia Crack 2

    Trivia Crack 2: Ücretsiz ve Türkçe bilgi yarışması oyunu
  • Melody Monsters

    Melody Monsters, Trivia Crack'in yapımcıları tarafından geliştirilen eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • X

    X, (eski adıyla Twitter) Android uygulamasını indirin, tüm dünya ve Türkiye'de en çok kullanılan sosyal medya platformundan gündemi anlık takip edin!
  • Telegram X APK

    Telegram X APK veya Google Play'den yüklenebilir. Telegram X, Telegram'dan daha hızlı ve yeni özellikler sunuyor.
  • Bluesky

    X alternatifi olarak piyasaya sürülen Bluesky, neredeyse aynı yapılara sahip bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • Trivia Türk

    Trivia Türk, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür bilgi yarışması oyunudur.