Trivia Crack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60,382 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Trivia Crack, tamamen ücretsiz olarak sunulan ve farklı kategoriler altında toplanmış genel kültür sorularıyla oyunseverleri eğlendiren bir oyun.

Trivia Crack, Android tablet ve akıllı telefonlara tamamen ücretsiz olarak indirilebilen eğlenceli bir yarışma oyunu olarak tanımlanabilir.

Her yaştan oyunsevere hitap eden içeriğiyle dikkat çeken bu oyunda bilim, sanat, tarih, coğrafya ve spor gibi farklı kategoriler altında toplanmış onlarca soruya doğru cevap vermeye ve mümkün olduğunca çok puan toplamaya çalışıyoruz.

Oyunun dikkat çeken noktaları arasında şu maddeleri sayabiliriz;

  • Büyük küçük herkese hitap eden oyun yapısı
  • Aile arasında veya arkadaş grupları içinde oynanabilir
  • Rakiplerle canlı olarak sohbet etme şansı
  • Elde edilen skorları sosyal medya kanalları üzerinden paylaşabilme
  • Birçok farklı kategori altında toplanmış onlarca farklı ve orijinal soru
  • Eğlenceli ve rengarenk görseller

Akıcı animasyonları ve renkli arayüzüyle beğenimizi kazanan Trivia Crack, genel kültürüne güvenen ve İngilizce bilgisi iyi olan herkes tarafından büyük bir beğeniyle oynanacaktır.

Emircan Erdoğan

Trivia Crack

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,025 TOPLAM İNDİRME
35.5 MB DOSYA BOYUTU

Trivia Crack içerisinde farklı kategorilerde toplanmış onlarca genel kültür sorusu barındıran eğlenceli bir mobil oyun.

Trivia Crack hem ailenizle hem de arkadaşlarınızla keyif içerisinde oynayabileceğiniz bir yarışma oyunu. Her yaştan oyunsevere hitap eden bu oyunu iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde sorunsuzca oynayabiliyoruz. Renkli arayüzü ve eğlenceli karakter modellemeleriyle dikkat çeken bu oyunda farklı kategoriler altında toplanmış onlarca soruya doğru yanıt vermeye çalışıyoruz.

Oyun ücretli olarak indirilebildiği için içerisinde herhangi bir reklam bulunmuyor. Aslında fiyat etiketi de bu tarz bir oyun için biraz yüksek sayılır fakat oyun gerçekten dolu dolu ve aldığı ücretin karşılığını eksiksiz olarak vermeye çalışıyor.

Bilim, eğlence, spor, sanat, coğrafya ve tarih gibi birçok farklı kategori sunan oyunda bu kategorilerin her biri onlarca farklı soru bulunduruyor. Arkadaş ortamlarında veya aile arasında oynamaya uygun içerikler sunan Trivia Crack'te başarılı olabilmek için hem hızlı düşünmek hem de doğru cevabı bulmak gerekiyor. Rakiplerimizle canlı olarak sohbet edebilme şansı da sunan Trivia Crack'te aldığımız puanları farklı platformlarda paylaşabiliyoruz.

Genel olarak eğlenceli ve kalabalık gruplar tarafından oynandığında daha bir eğlenceli hale gelen Trivia Crack, herkesin zevkle oynayabileceği bir oyun.

Emircan Erdoğan

Trivia Crack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,856 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Trivia Crak ücretsiz olarak sunulan ve farklı kategoriler altında toplanmış genel kültür soruları içeren bir yarışma oyunu.

Trivia Crack büyük küçük herkesin büyük bir beğeniyle oynayabileceği, ücretsiz bir Windows Phone oyunu olarak tanımlanabilir. Eğlenceli bir atmosfer sunan bu oyundaki temel amacımız karşımıza çıkan soruları doğru bir şekilde yanıtlamak.

Oyunu özellikle arkadaşlarıyla oyun oynamaktan keyif alan kullanıcılara öneriyorum. Sık sık bir araya gelen gruplar için iyi bir seçenek olacağını düşünüyorum. Oyun tamamiyle bir yarışma havasında ilerlediği için arkadaşlarınızla keyifli bir rekabet ortamı yaratabilirsiniz. Elbette oyunu oynayabilmek için İngilizce bilmek gerekiyor. Fakat çok komplike olmadığı için temel seviye İngilizce bilen herkes bu oyunu rahatlıkla oynayabilir.

Oyunda çok sayıda soru aktegorisi bulunuyor. Bu kategorilerden dilediğimizi seçerek soruları cevaplamaya başlayabiliyoruz. Sunulan kategoriler arasında coğrafya, sanat, spor, tarih ve sanat gibi konular mevcut. Hangisinde iyi olduğunuzu düşünüyorsanız onu seçip yarışabilirsiniz.

Trivia Crak genel kültür bilgisine güvenen ve eğlenceli bir oyun deneyimi yaşamak isteyen tüm Windows Phone kullanıcıları tarafından keyifle oynanacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trivia Crack Kingdoms

    Trivia Crack Kingdoms, bilgi birikiminize güveniyorsanız mutlaka denemeniz gereken Android bilgi yarışması oyunlarından bir tanesi.
  • Trivia Crack X

    Trivia Crack X, videolu ve resimli sorular hazırlayıp paylaşabildiğiniz bir mobil uygulama.
  • Trivia Crack 2

    Trivia Crack 2: Ücretsiz ve Türkçe bilgi yarışması oyunu
  • Melody Monsters

    Melody Monsters, Trivia Crack'in yapımcıları tarafından geliştirilen eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Word Crack Free

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz harflerden kelime türetme oyunudur.
  • Trivia Türk

    Trivia Türk, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür bilgi yarışması oyunudur.
  • Emoji Trivia

    Emoji Trivia uygulamasında, emojilerden oluşan binlerce sorunun cevabını tahmin etmeniz gerekiyor.
  • Crack Attack

    Crack Attack, eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alanlara hitap eden eğlenceli bir oyun.