Trojan Killer

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.6/5 ZİYARETÇİ
94,178 TOPLAM İNDİRME
68.4 MB DOSYA BOYUTU

Zararlı yazılımları bilgisayarınızdan uzak tutmak için antivirüs yazılımınızın yanında kullanabileceğiniz ve bilgisayarınızdan dışarıya bilgi sızdıran truva atı, casus, reklam vb. diğer birçok zararlı yazılımı sisteminizden te

Trojan Killer, zararlı bilgisayar yazılımlarını temizlemek için kullanabileceğiniz bir güvenlik aracıdır. Trojan, spyware, adware, dialer, malware gibi ve daha birçok farklı zararlı yazılımı temizlemek için kullanabileceğiniz gelişmiş bir güvenlik programı olan Trojan Killer ile truva atlarını hızlı ve etkili bir şekilde bilgisayarınızdan silebilirsiniz.

Sürekli internette dolaşıyorsanız güvenliğinizi sağlamak için kullanacağınız antivirüs yazılımlarının yanında Trojan Killer gibi profesyonel bir zararlı yazılım temizleme araçlarını da kullanmanız gerekmektedir.

Önemli! Trojan Killer, antivirüs yazılımlarının yanında kullanabileceğiniz bir zararlı yazılım temizleme ve engelleme aracıdır.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anti-Trojan Elite

    Trojan, solucan ve malware gibi birçok zararlı yazılımı silen Anti Trojan Elite, aynı zamanda uyarı sistemiyle tam bir koruma sağlar.
  • Trojan Remover

    Trojan Remover: Windows bilgisayarlar için trojen temizleme/kaldırma programı.
  • Anti-Virus &Trojan

    Anti-Virus&Trojan programı ile bilgisayarınızda ki virüs ve trojanları bulup yokedebilirsiniz.
  • Rising Antivirus Free Edition

    Bilgisayarınızı virüs, spyware, worms, trojan gibi zararlı yazılımlara karşı korumak istiyorsanız işte size güçlü bir antivirüs yazılımı.
  • Solo Antivirus

    Bilgisayarınıza herhangi bir bağlantıdan giren ve zarar veren virüs,trojan vs. gibi zararlı yazılımlara karşı sisteminizi koruyacak basit ve kullanışlı bir virüs programı.
  • eScan Antivirus

    Virüs, trojan, casus yazılım, rootkit ve çevrimiçi kimlik hırsızlığı gibi aklınıza gelebilecek her tür zararlı yazılıma karşı gerçek zamanlı koruma sağlayan eScan Antivirus, Türkçe desteğiyle sizi bekliyor.
  • Keylogger Killer

    Şifreleriniz çalınıyor mu;o zaman Kelogger Killer 1.5 sizi bekliyor!
  • Ultra Adware Killer

    Ultra Adware Killer, bilgisayarınıza ve tarayıcınıza bulaşan reklamlardan kurtulmanız için oldukça etkili bir yoldur.