Turkcell Dergilik

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8,845 TOPLAM İNDİRME
8.5 MB DOSYA BOYUTU

Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.

Turkcell Dergilik, 14 farklı kategoride tamamen Türkçe dergileri bünyesinde barındıran ücretsiz bir dergi okuma uygulamasıdır. Zengin içeriği ile dikkat çeken uygulama ile derginin tamamını indirmeden içeriğine de göz atabiliyorsunuz. Android, iOS ve Windows platformlarında yayınlanan Turkcell Dergilik indir kuşkusuz en çok mobil platformda kullanılıyor. Milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan uygulama birbirinden farklı dergilere ulaşma fırsatı veriyor. Binlerce dergi ve onlarca farklı gazetenin yer aldığı uygulama da popüler olan yerli ve yabancı dergilere de ulaşabileceksiniz.

Turkcell Dergilik Özellikleri

  • Yerli ve yabancı popüler dergiler,
  • Onlarca farklı gazete,
  • Gündeme dair anlık haberler,
  • Makale dinleme,
  • Şık tasarım,
  • Düzenli güncellemeler,
  • Android, iOS ve Windows sürümler,
  • Türkçe kullanım,

Turkcell Dergilik, Windows 8.1’li tablet ve kişisel bilgisayarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz, onlarca derginin yer aldığı harika bir uygulama. Yaşam, eğlence, aile-çocuk, iş dünyası, otomobil, spor, hobi, mizah, teknoloji, seyahat, dekorasyon kısacası aklınıza gelebilecek her türlü dergiyi bulabiliyorsunuz. Bunların yanı sıra sadece erkek veya sadece kadınlara yönelik hazırlanan dergileri ayrı olarak görebiliyorsunuz. Seçtiğiniz dergiyi indirmeden içeriğine göz atabiliyor, indirerek tüm içeriğine ulaşabiliyor, geçmiş sayıları varsa onlara da göz atabiliyorsunuz. Dergiyi indirdikten sonra içindekiler butonuna dokunarak derginin dilediğiniz sayfasına hızlıca geçebiliyorsunuz.

Turkcell Dergilik Windows 8.1 uygulaması, 3 sekmeden oluşuyor. Kütüphanem bölümünden satın aldığınız / indirdiğiniz dergileri görebiliyor, Kategoriler bölümünden ilgi alanınıza giren dergilere ulaşabiliyorsunuz. Vitrin bölümünde ise en çok okunan / ilgi gören dergiler listeleniyor. Arama butonunu kullanarak aradığınız dergiye daha da kolay ulaşmanız mümkün. Aldığı güncellemeler ile içeriğini genişletmeye devam eden başarılı uygulama, anlık haber bildirimleri ile de gelişmelerden kullanıcılarını geride bırakmıyor. Yepyeni dergileri kullanıcılarına sunan uygulama, şık arayüzü ile de gözleri yormayan bir deneyim sunuyor.

Turkcell Dergilik İndir

Turkcell Dergilik uygulamasındaki dergileri cihazınıza indirerek çevrimdışı dergi okumanın keyfini sürebilirsiniz. Android platformu için Google Play üzerinde, iOS platformu için App Store üzerinde ve Windows platformu için de resmi web sitesi üzerinde yayınlanan Tukcell Dergilik ücretsiz kullanımı ile geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Erkan Calp

Turkcell Dergilik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
4,060 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Turkcell Dergilik, Android tablet bilgisayarlarda dergi okunması üzerine hazırlanmış bir dergi platformu.

Turkcell Dergilik, Android tablet bilgisayarlarda dergi okunması üzerine hazırlanmış bir dergi platformu.

Turkcell Dergilik ile ücretsiz olarak indirebileceğiniz ya da uygun bir ücret karşılığında satın alabileceğiniz dijital dergileri Android tabletinizde okuyabilirsiniz. Türkiye'nin en popüler ve önde gelen dergilerinin buluncuğu bu mecrada hemen her kategori altında dergiler yer alıyor. Böylece uygulama ve platform hemen her kullanıcıya hitap edebiliyor.

Dergileri bir kere mobil cihazınıza indirmeniz yeterli. Zira daha sonra dergileri açmak istediğinizde internet bağlantısına gerek kalmıyor. Dergilerde yer alan beğendiğiniz bölümleri ayrıca kaydedebiliyorsunuz. Bu sayede istediğiniz herhangi bir zamanda "sakladığım sayfalar" olarak geçen bu bölüm altında söz konusu sayfalara hızlıca erişebiliyorsunuz.

Turkcell Dergilik üzerinden edindiğiniz tüm dergilere "kütüphane" bölümü altından ulaşabiliyorsunuz.

Onur Şendere

Turkcell Dergilik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,419 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Turkcell Dergilik, Turkcell tarafından oluşturulan bir dergi okuma platformu.

Turkcell Dergilik, Turkcell tarafından oluşturulan bir dergi okuma platformu.

iPad üzerinden dergi okumak için tercih edebileceğiniz Turkcell Dergilik uygulamasıyla nerede olursanız olun birçok popüler derginin iPad için özel olarak hazırlanmış dijital sürümlerine ulaşabilirsiniz.

HTML5 destekli uygulama ile etkileşimli dergi deneyiminin hayata geçirilebildiği uygulamada dergi arama ve dergileri indirip daha sonra internet bağlantısına ihtiyaç duymadan okuma imkânları da sunuluyor.

Zengin içeriğiyle hemen her alana yönelik hazırlanmış dergileri okuyabilir ve okuduğunuz dergi ya da sayfaları sosyal ağ hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz.

Onur Şendere

Turkcell Dergilik

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
490 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Turkcell Dergilik ile onlarca dergiyi mobil cihazınızdan okuyabilirsiniz.

Turkcell tarafından geliştirilen Dergilik uygulaması ile kategoriler halindeki onlarca Türkçe dergiyi mobil cihazınızdan okuyabilirsiniz. Zengin içeriğiyle ilgi alanınıza dahil olan –her ay güncellenen- dergilere göz atabilirsiniz. Dergilerin hem güncel hem de eski sayılarına ulaşma imkanı tanıyan uygulama ile dergileri indirerek daha sonra çevrimdışı okuyabilirsiniz.

Kategoriler bölümünden önerilenlere göz atabilir, yeni gelen dergileri inceleyebilir, en çok satanlara ve ücretsiz okuyabileceğiniz yayınlara ulaşabilirsiniz. Kadınlara veya Erkeklere özel sunulan dergilere, dilerseniz tüm dergilere göz atmanız da mümkün. Dergileri indirmeden önce önizlemesini yapabilir, dilerseniz indirebilirsiniz. Kütüphanem bölümünden indirdiğiniz dergileri görebilirsiniz.

1.1 sürüm yenilikleri:

  • Dergi okuma sırasında içindekiler kısmı ve sakladığım sayfalara ekle özellikleri eklendi.

2.1 sürüm yenilikleri:

  • Performans iyileştirmeleri yapıldı.
  • İndirme yöneticisinde duraklatma, iptal etme özellikleri eklendi.
  • İndirme yöneticisinde sıraya alma özelliği eklendi.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Euronews

    Euronews, Bing haber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması.
  • Reuters

    Reuters, Dünya gündemini takip edebileceğiniz en iyi haber uygulamalarından biri.
  • CNET

    CNET'in resmi Windows 8 uygulaması ile teknoloji dünyası parmaklarınızın ucunda.
  • Flipboard

    Flipboard, popüler kişiselleştirilebilir magazin dergisidir.
  • Freda

    Freda, Windows kullanıcılarına özel hazırlanmış e-kitap okuma uygulaması.
  • Pocket

    Pocket ile yer imlerinizi buluta taşıyın.
  • Readit

    Readit, Windows platformundaki en iyi Reddit istemcisi.
  • TRT Haber

    TRT Haber ile Türkiye ve Dünya gündemini takip edebilir, ilginizi çeken konularda yazılmış haberlere anında ulaşabilirsiniz.