Turksa SQL SMS Messenger

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
659 TOPLAM İNDİRME

Şitketlerin gruplara göre müşteri kartı oluşturup burdaki gruplara Cep Telefonundan çok daha kolay ve ekonomik olarak SMS mesajı atabilmeleri amacıyla hazırlanmıştır.

Hizmet Alanı:
Şitketlerin gruplara göre müşteri kartı oluşturup burdaki gruplara Cep Telefonundan çok daha kolay ve ekonomik olarak SMS mesajı atabilmeleri amacıyla hazırlanmıştır.Aynı zamanda basit olarak cari hesaplarını,masraflarını ve günlük kasalarınıda YTL olarak tutabilirler.
 
Görevi:
MSSQL veri tabanında hazırlanmış olup kullanıcı yetkilendirmesi yapılabilmektedir. Kullanımı çok basit olduğundan herhangi bir eğitime gerek kalmamaktadır.Cari fihrist oluşturulmakta burada Müşteri,Alıcı,Satıcı,Özel gibi istenildiği kadar gruplama yapılabilmektedir.SMS Modülü ile bu fihristekilere mesaj çekilebilmektedir.YTL olarak cari hesap tutulabilmekte,masraf tanımlayarak masraf takibi ve günlük kasa takibi yapılabilmektedir.Yedekleme modülü bulunmakta olup aynı zamanda çok kullanıcılı olarakta kullanılabilmektedir.

Uyarı: Program üreticisi daha fazla destek sunmadığı için kaldırılmıştır. Bu nedenle alternatif program bulabileceğiniz "Mesajlaşma Programları" kategorimize tıklayarak göz atabilirsiniz.

Mustafa Tokgöz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sms Wizard

    Sms Wizard,dünyanın neresinde olusanız olun kullanabileceğiniz bir mesajlaşma programıdır.
  • Facebook Messenger

    Facebook Messenger, arkadaşlarınızla sohbet edip, en son güncellemeleri takip etmenizi sağlayan pratik bir mesajlaşma programı.
  • Outlook SMS

    Outlook SMS Eklentisi, Outlook adres defterinde yer alan kişilere tek tek yada topluca SMS gönderim özelliği sağlamaktadır.
  • Try Praize Messenger v5.0 Beta

    Msn Messenger, Yahoo Messenger ve ICQ türü mesajlaşma programlarının tüm özelliklerinin hepsinin birarada bulunduğu ve bunların daha da geliştirilerek kullanıcılara mesajlaşma keyfinin iki katına çıkartılmasını sağlayan bu uygulama ile
  • GoldBug Instant Messenger

    GoldBug Instant Messenger şifreleme mekanizması sayesinde güvenli bir anlık mesajlaşma deneyimi sunuyor.
  • Ada SMS Cepline v.1.0

    Ada SMS 1.01 Bilgisayar a bağlı bir cep telefonundan grup text mesaj gönderme imkanı veren bir yazılımdır.
  • Softros LAN Messenger

    Softros LAN Messenger, kullanıcıların yerel ağ üzerinde mesajlaşabilecekleri güvenilir bir mesajlaşma programıdır.
  • Neos Messenger

    Neos Messenger Jabber alt yapısını kullanan mükemmel bir messenger yazılımıdır.Windows 2000 - XP sürümüdür.